gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ποιες ;τιποτα πουτανες μηπως;εγω θα ελεγα οτι και το παπουτσι και το χρωμα ειναι πολυ δευτεραντζα.....μην πω ποιες τα φορανε αυτα
ποιες ;τιποτα πουτανες μηπως;εγω θα ελεγα οτι και το παπουτσι και το χρωμα ειναι πολυ δευτεραντζα.....μην πω ποιες τα φορανε αυτα
εσυ στραβωθηκες,,,βάλε κι αυτά που έχεις στο face με τα ποδαράκια σου να σε καμαρώσουμε..
Παιδιά η σεξούλα είναι πολύ όμορφη για όποιον δεν το γνωρίζει. ροζ είναι ρε...ή εγώ στραβώθηκα?
ποιες ;τιποτα πουτανες μηπως;
βάλε κι αυτά που έχεις στο face με τα ποδαράκια σου να σε καμαρώσουμε..
Παιδιά η σεξούλα είναι πολύ όμορφη για όποιον δεν το γνωρίζει. ροζ είναι ρε...ή εγώ στραβώθηκα?
εγω θα ελεγα οτι και το παπουτσι και το χρωμα ειναι πολυ δευτεραντζα.....μην πω ποιες τα φορανε αυτα
σε λίγο θα πουν και για τις αδιάβροχες μάσκαρες που λεγαμε χτες. Κατάντια ρέι!ποιες ;τιποτα πουτανες μηπως;
φιλε δεν ξερω για τις μασκαρες αλλα δυο συμβουλες για λιπγκλος χειμωνιατικα θα τις ηθελα απο αλιντισσα και λουκ.....σε λίγο θα πουν και για τις αδιάβροχες μάσκαρες που λεγαμε χτες. Κατάντια ρέι!
σε λίγο θα πουν και για τις αδιάβροχες μάσκαρες που λεγαμε χτες. Κατάντια ρέι!
:-* :-* :-* :-* :-*σε λίγο θα πουν και για τις αδιάβροχες μάσκαρες που λεγαμε χτες. Κατάντια ρέι!
ενα γιαλιστερο χωρις χρωμα λιπ γκλος εμενα μου κανει σεξυ...φιλε δεν ξερω για τις μασκαρες αλλα δυο συμβουλες για λιπγκλος χειμωνιατικα θα τις ηθελα απο αλιντισσα και λουκ.....
καλε η μοδα τα τελευταια 2-3 χρονια επιτασει να ειναι σε αυτο το στυλ τα παπουτσια, κι οσο πιο ψηλο το τακουνι, τοσο πιο καλο το παπουτσι, βεβαια παντα με ρεγουλο γιατι η συνεχομενη "χρηση" εχει και κυνδινους
Νταααξ..στείλε μου πμ να το κανονίσουμεΑλίτισα,ο Λαστ μου ζήτησε να σε συναντήσω για να δω αν όντως έχεις αυτό το τατού
χαχα μιας και το πες
η αληθεια ειναι οτι δεν ειναι και πολυ καλο να τις χρησιμοποιουμε συνεχεια, πεφτουν οι βλεφαριδες
σε καλυψα λιονταρακι??
φιλε δεν ξερω για τις μασκαρες αλλα δυο συμβουλες για λιπγκλος χειμωνιατικα θα τις ηθελα απο αλιντισσα και λουκ.....
:-* :-* :-* :-* :-*
ενα γιαλιστερο χωρις χρωμα λιπ γκλος εμενα μου κανει σεξυ...
μεταφραση συντακτη:παρταρχιδιαμου....Νταααξ..στείλε μου πμ να το κανονίσουμε