undesirable
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε σιλβα,παρακολουθεις τι γραφουμε;;;
Τι εγινε δεν τον αντεξε τελικα τον ρουφιο??Ρεεεεεεεε πάτησε "διαγραφή λογαριασμού" η Μπάιτ, γι'αυτό δεν μπορεί να δεχτεί μηνύματα
Ρεεεεεεεε πάτησε "διαγραφή λογαριασμού" η Μπάιτ, γι'αυτό δεν μπορεί να δεχτεί μηνύματα
ναι,αλλα το προφιλ της υπαρχει!!!
διαγραφη εκανε...γεματο inbox θα χει ρε μη ψαρωνεις
Noμίζεις... Πρώτα θα διαγραφεί ο antisthenis και μετά η bite!!Ρεεεεεεεε πάτησε "διαγραφή λογαριασμού" η Μπάιτ, γι'αυτό δεν μπορεί να δεχτεί μηνύματα
όταν εχει γεματο ινμποξ συνηθως σου εμφανιζει οτι <<δεν μπορει να δεχτει το μηνυμα σας μεχρι να σνησει καποια γιατι ο χωρος ειναι γεματος>>,κατι τετοιο τελος παντων.....γεματο inbox θα χει ρε μη ψαρωνεις
γεματο inbox θα χει ρε μη ψαρωνεις
ναι,αλλα το προφιλ της υπαρχει!!!
Noμίζεις... Πρώτα θα διαγραφεί ο antisthenis και μετά η bite!!
Bite's rulesssss!!!!!!
γεματο inbox θα χει ρε μη ψαρωνεις
Το inbox δε γεμίζει, έχω την εντύπωση ότι άμα γίνεις παλιός που είναι αλλιώς έχεις απεριόριστη χωρητικότητα ή κάτι τέτοιο.
Εσυ που εισαι παλιος..αλλιώς....εχεις απεριοριστο χωρο??Ναι, όλο πατάει για να διαγραφεί εδώ και μήνες αλλά δεν τη διαγράφουν
Πάπαλα τα πμ για την μπάιτ...
Αφού δεν τη διαγράφουν ναι, προφανώς
Θέλει όμως να αποχωρήσει για προσωπικούς λόγους
Το inbox δε γεμίζει, έχω την εντύπωση ότι άμα γίνεις παλιός που είναι αλλιώς έχεις απεριόριστη χωρητικότητα ή κάτι τέτοιο.
Εσυ που εισαι παλιος..αλλιώς....εχεις απεριοριστο χωρο??
(01:42:52) undesirable: to forum,xwris aythn einai mia malakia k mish!
(01:42:55) undesirable:
01:43:57) undesirable: to forum einai koryfi....me bite
(01:44:06) undesirable: xwris bite,den einai
01:45:15) undesirable: h bite einai toulaxiston to 95% tou forum
(01:45:19) undesirable: gia mena
01:49:17) undesirable: ena exw na pw pantws(01:49:25) undesirable: bourdela xwris bite,de ginete!!!!!
(01:52:43) undesirable: to site xwris thn bite einai vareto
(01:53:40) undesirable: telika to eipe k to kane
01:54:06) undesirable: pantws,aytos einai o logos yparkshs tou site,gia mena
καλυτερα μη βαζεις αλλα γιατι αυτο ξεπερναει τα ορια της μουνοδουλιασης, της γελοιοτητας κι εγω δε ξρω τι αλλο..ασε μη παει και φουνταρει πουθενα.. :S
Που πήγε η νονά μου αφού εδώ τη βλέπω...