life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Καλώς τον και είχαμε την κουβέντα σου
????????? Πολλα χρονια θα ζησω??? Πολλεs γυναικεs θα διαφθειρω???
Καλώς τον και είχαμε την κουβέντα σου
αμ δεν ειναι ετσι...
Αυτο που ειπα και γω .Αν και μια γνωριμια μπορει να γινει και με απλη τσαρκα για οσους ειναι μπουρδελιαρηδες.Γιατι και αμηχανια να υπαρχει ξεχνιεσαι με το κοινο σκοπο που εχεις με τους αλλους=να βρεις σε ποια κοπελα θα μπεις.
ποιος ρε μαλακα εσυαμ δεν ειναι ετσι...
εγω θα σας σπασω τα αρχιδια μεχρι να ξεκαυλωσετε![]()
![]()
![]()
Το πολυ το κυριελεισον το βαριεται και ο παπας,στο εχω ξαναπειοταν μου λεει ο ταφταρ ομως δεν εξαφανιζομαι
για εξηγησε το μου λιγο αυτο
η μου ειστε ελεινα εμπαθειςη σας βαριεμαι μεχρι θανατου
![]()
γραφω στα αρχιδια μου οτι λες... δεν υποκιπτω σε προσβολες κατωτερου μελουςποιος ρε μαλακα εσυ![]()
![]()
προσεχε μη λερωσεις τα σωβρακακι σου μονο τουμπανε![]()
![]()
οκ αφου το πας ετσι να μην πουμε καμια μαλακιαΤο πολυ το κυριελεισον το βαριεται και ο παπας,στο εχω ξαναπει![]()
Εσενα περιμεναμε ρεοκ αφου το πας ετσι να μην πουμε καμια μαλακια
εκτος του ταφταρ δεν εχω σκοπο να συναντησω κανεναν εδω μεσα ;)
αιντε να ρθει κανας παπαζολης μονο και μονο επειδη ειναι μορφη το ατομο θα τον συναντησω![]()
στα αρχιδια μουΕσενα περιμεναμε ρε![]()
Τυπε αυτο δεν θα ειναι υπερβαση για τον Σταματη.Θα ειναι σαν το Φειδιππιδη που ετρεξε καμια 200ρια χιλιομετραΝα κανω μιαν ..(α)ποιοτικη παρεμβαση στα λεγομενα σαs??
Αφου μαζι δεν κανετε και χωρια δεν μπορειτε γιατι το αμπελοφιλοσοφειτε και δεν κανετε μιαν υπερβαση???
Τυπε αυτο δεν θα ειναι υπερβαση για τον Σταματη.Θα ειναι σαν το Φειδιππιδη που ετρεξε καμια 200ρια χιλιομετρα![]()
Λαιφ κάνουμε εμεις την αρχή και οποιος θέλει ακολουθείΔεν ειναι δα και τοσο δυσκολο να συναντηθειτε
Ειχα την τιμη , χωριs φοβο και παθοs να συναντηθω με θρυλικεs μορφεs του εδω πουτσορειβατικου συλλογου, επειδη τοσο ΑΠΛΑ δεχτηκα να βγω μαζι τουs
Και δεν μπορω να καταλαβω ΠΟΥ κολλατε???
Λαιφ κάνουμε εμεις την αρχή και οποιος θέλει ακολουθεί
σκάσε μωρή χανούμαΤο τσιμπησε ο παο![]()
Το τσιμπησε ο παοσκάσε μωρή χανούμα
είδα ότι έχασα συζήτηση επιπέδου![]()
σκάσε μωρή χανούμα
Παλι αργησεςσκάσε μωρή χανούμα
Δεν πειράζει μην νοιώθεις άσχημαΕιναι αξιο αποριαs....Ατομα που μιλανε σχεδον καθημερινα , με τα αστεια τουs , με τιs παρολεs τουs ενιοτε και με τα μπινελικια(στο παιχνιδι ειναι κι αυτα) να τρομαζουν να συναντηθουν
Υπ οψιν οτι πρωτοβγηκα και μπηκα σε μια μεγαλη παρεα που ολοενα και αυξανει διχωs δευτερη σκεψη.....
Νταξει εχω σωμα παλαιστη, νταξει ειμαι αψηλοs , νταξει εχω μαζι μου το καλαζνικοφ, αλλα παρ ολα αυτα ειμαι εμπιστευσιμοs παναθεμα με![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γαμήσου έμποραΤο τσιμπησε ο παο![]()
φοβάται αυτός που έχει να χάσειΕχουμε και σε οριζοντιο, αλλα ειναι βαρετη η συζητηση![]()
![]()
σιγά τον φόβο ρε μανΠαλι αργησεςΜιλαμε για συναντησεις και για τον φοβο μιας συναντησης
![]()