Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (0 μέλη και 55 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Πραγματικά δεν μου πέφτει λόγος, αλλά το θεωρώ γελοίο πίσω απο μία διαδικτυακή μάσκα να φιλομαχείς με τον οποιονδήποτε.

Έχετε τα κότσια, βρεθείτε να τα πείτε απο κοντά. Εκεί να δώ ποιός είναι το μπάζο, η μουνάρα, ο μπάκας, και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Μπορώ να ισχυρίζομαι ότι θέλω, όταν βρίσκομαι απο μία θέση κάλυψης και ισχύος.

Πόσο μικρός μπορεί να είσαι να παίρνεις στα σοβαρά τι ισχυρίζεται και δηλώνει ο καθένας.
κακως την ψαχνεις!!
μην την ψαχνεις! (το χεις ακουσει)??
αυτοι που ναι εδω μεσα καιρο και δεν μαλωνουν φενονται! αυτοι που δινουν πληροφοριες! απ το μικροτερο εως το μεγαλυτερο.........οπως και οι κλωνοι φενονται!
πετιουνται ξαφνικα εδω μεσα ΞΕΨΑΡΩΜΕΝΟΙ με 15 μηνυματα και γνωριζοντας το φορουμ απ εξω και ανακατωτα!
εγω π.χ. οταν πρωτοεγινα μελος δεν ηξερα να ανοιγω θεμα!
βλεπεις κλωνους ξαφνικα να τσακωνονται!!
εχει πολλους καμενους!
αλλοι διασκεδαζουν και για αλλους ειναι η ζωη τους το pc παιχνιδι,φορουμ! μου το λεγανε μεχρι που δουλεψα παλια σε νετ καφε και ειδα τι καψιμο παιζει!!!!

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
2 ποστ στη σειρα.
χειροτερος κι απο μενα.
Η αλήθεα είναι ότι όταν έρχομαι απ'έξω δεν πρέπει να μπαίνω. :grin:
Θα διορθώσεις ακόμα αρκετά ποστ μου λοιπόν,μπορείς να χαρείς. :grin:

Hellion

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2010
Like
121
Πόντοι
1
κακως την ψαχνεις!!
μην την ψαχνεις! (το χεις ακουσει)??
αυτοι που ναι εδω μεσα καιρο και δεν μαλωνουν φενονται! αυτοι που δινουν πληροφοριες! απ το μικροτερο εως το μεγαλυτερο.........οπως και οι κλωνοι φενονται!
πετιουνται ξαφνικα εδω μεσα ΞΕΨΑΡΩΜΕΝΟΙ με 15 μηνυματα και γνωριζοντας το φορουμ απ εξω και ανακατωτα!
εγω π.χ. οταν πρωτοεγινα μελος δεν ηξερα να ανοιγω θεμα!
βλεπεις κλωνους ξαφνικα να τσακωνονται!!
εχει πολλους καμενους!
αλλοι διασκεδαζουν και για αλλους ειναι η ζωη τους το pc παιχνιδι,φορουμ! μου το λεγανε μεχρι που δουλεψα παλια σε νετ καφε και ειδα τι καιλα παιζει!!!!

Φίλε μου, εγώ απλά μπαίνω κοιτάω κανένα thread, ρωτάς καμία πληροφορία και αυτό. Ούτε φορουμίτης το παίζω, ούτε τίποτα. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να ψάχνω πράγματα και καταστάσεις. Απλά περάστε καλά, κάντε χαβαλέ και μην σκοτίζεστε. Δηλάδη, λίγο σεβασμό στον εαυτό μας πάνω απο όλα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Η αλήθεα είναι ότι όταν έρχομαι απ'έξω δεν πρέπει να μπαίνω. :grin:
Θα διορθώσεις ακόμα αρκετά ποστ μου λοιπόν,μπορείς να χαρείς. :grin:
μπα θα πεσω για υπνο.
θα τα δω την κυρΓιακη ομως. :cheesy:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ο κυρ αλεξ ειναι ενας και μοναδικος και δεν θα ειμαι αξια ποτε ουτε το στυλο απο το γραφειο του να κρατησω.
μην λες μαλακιες  λοιπον. :sunglasses:
Εσυ ειδικα, εισαι αξια για πολυ περισσοτερα.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πραγματικά δεν μου πέφτει λόγος, αλλά το θεωρώ γελοίο πίσω απο μία διαδικτυακή μάσκα να φιλομαχείς με τον οποιονδήποτε.

Έχετε τα κότσια, βρεθείτε να τα πείτε απο κοντά. Εκεί να δώ ποιός είναι το μπάζο, η μουνάρα, ο μπάκας, και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.

Μπορώ να ισχυρίζομαι ότι θέλω, όταν βρίσκομαι απο μία θέση κάλυψης και ισχύος.

Πόσο μικρός μπορεί να είσαι να παίρνεις στα σοβαρά τι ισχυρίζεται και δηλώνει ο καθένας.
Ρε φιλαράκι αυτό που δεν κατάλαβες εσύ όσο κ πολλοί άλλοι είναι ότι εδώ μέσα κ γενικά στο ίντερνετ η φάση είναι ότι μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις ελεύθερα(μέσα στα όρια που θέτει κάθε ιστιοχώρος,ο συγκεκριμένος έχει ελάχιστα κ γι'αυτό μετράει).

Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κανένας λόγος να βρεθείς με κάποιον για να ξεκαθαρίσεις,πρέπει να'σαι πολύ κολλημένος.

Ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ό,τι γουστάρει πίσω από την οθόνη του,αλλά ναι μουνάρα η οποία θα έμπαινε στο bou χωρίς να είναι ιερόδουλη είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να το δω.
Ανάμεσα σε βυζιά κ κώλους χωρίς να πουλάς το μουνί σου δεν έχει νόημα η παρουσία κ ύπαρξη μιας πραγματικής-ωραίας γυναίκας.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
μπα θα πεσω για υπνο.
θα τα δω την κυρΓιακη ομως. :cheesy:
Ρε δε πας να τα δεις κ την Μ.Παρασκεύ,εχεις καημό να νιώθεις κάποια,νιώσε με το να διορθώνεις τα πόστ μου.
Χέστηκα.

Hellion

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2010
Like
121
Πόντοι
1
Ρε φιλαράκι αυτό που δεν κατάλαβες εσύ όσο κ πολλοί άλλοι είναι ότι εδώ μέσα κ γενικά στο ίντερνετ η φάση είναι ότι μπορείς να κάνεις ό,τι γουστάρεις ελεύθερα(μέσα στα όρια που θέτει κάθε ιστιοχώρος,ο συγκεκριμένος έχει ελάχιστα κ γι'αυτό μετράει).

Κατά τα άλλα δεν υπάρχει κανένας λόγος να βρεθείς με κάποιον για να ξεκαθαρίσεις,πρέπει να'σαι πολύ κολλημένος.

Ο καθένας μπορεί να ισχυριστεί ό,τι γουστάρει πίσω από την οθόνη του,αλλά ναι μουνάρα η οποία θα έμπαινε στο bou χωρίς να είναι ιερόδουλη είναι κάτι το οποίο θα ήθελα να το δω.
Ανάμεσα σε βυζιά κ κώλους χωρίς να πουλάς το μουνί σου δεν έχει νόημα η παρουσία κ ύπαρξη μιας πραγματικής-ωραίας γυναίκας.

Αδερφέ, πίστεψε με, καταλαβαίνω απόλυτα την δύναμη του διαδικτύοθ.

Εγώ αυτά που είπα για τους κολλήμενους τα έιπα που τσακώνοντε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
ε δεν μας βλεπω να δουλευουμε εκει περα! :2funny:
Θα παρουμε τον Παπαζολη για τις δουλειες του γραφειου κι εμεις θα εχουμε συνεργασια στο δωματιο συσκεψεων για τις σοβαρες υποθεσεις.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Ρε δε πας να τα δεις κ την Μ.Παρασκεύ,εχεις καημό να νιώθεις κάποια,νιώσε με το να διορθώνεις τα πόστ μου.
Χέστηκα.
πωπω αρχισες παλι.
οταν κανουμε τις πλακιτσες καλα ειναι,να τις δεχτουμε ομως,με τιποτα.
εγινε αγαπη! point taken! :-*

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Αδερφέ, πίστεψε με, καταλαβαίνω απόλυτα την δύναμη του διαδικτύοθ.

Εγώ αυτά που είπα για τους κολλήμενους τα έιπα που τσακώνοντε.
Μα δεν υπάρχουν κολλημένοι που τσακώνονται(θέλω να πιστεύω).

Ντάξει δεν μπορώ να φανταστώ ότι κάποιος είναι τόσο καμμένος ώστε να κυνηγάει nick ρε φίλε...

Και γω έρχομαι σε αντιπαράθεση με τον lakis33 πολλές φορές,δεν τον παίρνω στο κυνήγι να του την λέω σε ό,τι γράφει.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
πωπω αρχισες παλι.
οταν κανουμε τις πλακιτσες καλα ειναι,να τις δεχουμε ομως,με τιποτα.
εγινε αγαπη! point taken! :-*
Πώς κατάλαβες αστέρι μου ότι κ το συγκεκριμένο ποστ δεν είναι πλάκα αλλά σοβαρό;;; :grin:

Για πες μου να μάθω..... :cheesy:

Επειδή δεν έβαλα φατσούλες;;;;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.296
Πόντοι
8.006
Πώς κατάλαβες αστέρι μου ότι κ το συγκεκριμένο ποστ δεν είναι πλάκα αλλά σοβαρό;;; :grin:

Κι εγω σε διορθωσα πριν, γιατι δεν παραπονιεσαι και σε μενα, και τα βαζεις μονο με το αθωο το κοριτσακι?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Θα παρουμε τον Παπαζολη για τις δουλειες του γραφειου κι εμεις θα εχουμε συνεργασια στο δωματιο συσκεψεων για τις σοβαρες υποθεσεις.
το κλεισαμε το γραφειο δηλαδη.
ασ'το γλυκε μου,καλα ειμαστε κι ετσι! :2funny:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

Χέστηκα.
γιατι την συγκεκριμενη μαλακια την ξαναπες ακομα μια φορα.
δεν πειραζει λεμεεεεεεε κομμενα τα αστειακια,ολα οκ.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Κι εγω σε διορθωσα πριν, γιατι δεν παραπονιεσαι και σε μενα, και τα βαζεις μονο με το αθωο το κοριτσακι?
Καταρχήν κάνω πως δεν είδα το ''αθώο''..... :2funny:

Κοίτα γενικά το κοριτσάκι έχει αντιδράσεις πιο γουστόζικες,εσύ κάπως βρωμάς ναφθαλίνη ρε γμτ. :rolleyes: :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom