TAFTAAR
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 6.125
Για κανονικά σκυλιά λέω ρεΕξαρτάται.
Σε ποιόν ποιόν οίκο ανοχής δουλεύουν;![]()
δεν ξερω ρε μανΠως θα το γιορτασεις Τζουνιορ ;![]()
εγω 10 φλεβαρηΈστω πότε......φυτρώσατε (!)
οχικρυβεσαι
αλλα θα σε βρω
![]()
Για κανονικά σκυλιά λέω ρε
Είμαι τυχερός κ έχω άκρη για να πάρω τόσο λαμπραντόρ όσο κ αλσατίας στο τζάμπα..θα πάρω θηλυκό κ θα ξεκινήσω παραγωγή.
Ένα 700e το κεφάλι έχουν περίπου....![]()
![]()
![]()
Μίσα-μίσα να πάει στην χειρότερη έχεις 350e από το κάθε κουτάβι,4 να κάνει η σκύλα μια χαρά είσαι.Kαι ποιός θα κάνει το αρσενικό;
Έχετε υπ΄όψιν σας πόσα ζητούν για το ζευγάρωμα οι ιδιοκτήτες των αρσενικών που διαθέτουν πεντιγκρι ;
Παπαζολακι δεν ειναι ολα τοσο απλα,πρεπει να εχεις γνωσεις γυρω απο το αντικειμενο ;)Μίσα-μίσα να πάει στην χειρότερη έχεις 350e από το κάθε κουτάβι,4 να κάνει η σκύλα μια χαρά είσαι.
Και μιλάμε για λεφτά χωρίς να κάνεις τίποτα.....![]()
![]()
![]()
μην τα λες εδώ μέσα ρε μλκ θα σου φάνε την ιδέαΜίσα-μίσα να πάει στην χειρότερη έχεις 350e από το κάθε κουτάβι,4 να κάνει η σκύλα μια χαρά είσαι.
![]()
![]()
Μίσα-μίσα να πάει στην χειρότερη έχεις 350e από το κάθε κουτάβι,4 να κάνει η σκύλα μια χαρά είσαι.
![]()
![]()
Τί γνώσεις ρε,βρίσκεις σκύλο αρσενικό για ζευγάρωμα,τα αδήνεις λίγες ώρες στην αυλή σου κ γίνεται η δουλειά....Παπαζολακι δεν ειναι ολα τοσο απλα,πρεπει να εχεις γνωσεις γυρω απο το αντικειμενο ;)
Σιγά την πρωτότυπη επαγγελματική ιδεά που θα μου την φάνε κιόλας,φίλε είμαι τυχερός που βρήκα σκύλο στο τζάμπα...αλλιώς ποιος πληρώνεις 700e για καθαρόαιμο σήμερα.μην τα λες εδώ μέσα ρε μλκ θα σου φάνε την ιδέα![]()
Ομολογώ πως όχι,ρε πούστη τελικά δεν συμφέρει,μέσα μπαίνεις,όχι να χεις κ κέρδος που ονειρεύτηκα.Τροφές, κτηνίατρο, εμβόλια κ.λ.π. τα έχετε υπολογίσει;
καλησπερα μορτη.....τι λεει?σπερα σινερ
φραπες λεβελ 80%
ολα μια χαρα ακομα ...καλησπερα μορτη.....τι λεει?
οσο δουλευει το εργαλειο μη φοβασε τιποτα....ολα μια χαρα ακομα ...
δυο δυο τις περνω !δεν χαμπαριαζει τιποτα .. αυτο καλα δουλευει ακομα , φτου φτου μην το ματιαξουμεοσο δουλευει το εργαλειο μη φοβασε τιποτα....![]()
![]()
![]()
καφεδάκι τέτοια ώρα?? καλησπέρα πιστόλια!!