pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Κοκκινο κατα προτιμηση που κανει καλο στη καρδια και δυναμωνει τη πουτσαναι ρε θες![]()
Κοκκινο κατα προτιμηση που κανει καλο στη καρδια και δυναμωνει τη πουτσαναι ρε θες![]()
ΤΙ ειναι αυτο παλι ?Καλα θα πλευρισω τον majestic69.
Φαινεται μεγαλο κιριζι...
αυτα τυπε η τουρκικα ειναι η βουλγαρικα...ΤΙ ειναι αυτο παλι ?
Συγνωμη, κυριζι ειναι το σωστο.ΤΙ ειναι αυτο παλι ?
Μαθαινω τουρκικα τσαμπα...αυτα τυπε η τουρκικα ειναι η βουλγαρικα...
Αθανατη του μπουρδελα κομ σχοληαυτα τυπε η τουρκικα ειναι η βουλγαρικα...
me ayta poy lete....Γελαει η Λουκριτια τωρα......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αστα να πανε.....me ayta poy lete....
Σημερα δεν θα μπεις σαν Ρυθμ ;me ayta poy lete....
2 κλωνους εχω κ κανενας δεν ειναι η ρυθμ.Σημερα δεν θα μπεις σαν Ρυθμ ;![]()
Απενεργοποίησε την Λουκ λοιπόν κ μπες με κανέναν κλώνο,περισσότερο ενδιαφέρον θα χει,η Λουκ είναι αφόρητα ξενέρωτη,ντεκαυλέ.2 κλωνους εχω κ κανενας δεν ειναι η ρυθμ.
2 κλωνους εχω κ κανενας δεν ειναι η ρυθμ.
2 κλωνους εχω κ κανενας δεν ειναι η ρυθμ.
τι εγινε;νυχτωσε γυρισες σπιτι κ τωρα μαλακιζεσαι που βγαινουν οι μεγαλοι;Απενεργοποίησε την Λουκ λοιπόν κ μπες με κανέναν κλώνο,περισσότερο ενδιαφέρον θα χει,η Λουκ είναι αφόρητα ξενέρωτη,ντεκαυλέ.![]()
δε μπορω να πω αστροφεγγια μου.πχιοι ηνε ?![]()
Σήμερα έχει έξοδο κ για μένα κατ'εξαίρεση,τώρα σε κανένα 20λεπτό κ επιστροφή πριν τις 00:00!!!τι εγινε;νυχτωσε γυρισες σπιτι κ τωρα μαλακιζεσαι που βγαινουν οι μεγαλοι;
ε καλα αυτο ηταν σιγουρο.μαλακια να ξαναγινεις κολοκυθα μπροστα στον κοσμο.Σήμερα έχει έξοδο κ για μένα κατ'εξαίρεση,τώρα σε κανένα 20λεπτό κ επιστροφή πριν τις 00:00!!!![]()
Παπαζολακι εχεις γινει παιδι της νυχταςΣήμερα έχει έξοδο κ για μένα κατ'εξαίρεση,τώρα σε κανένα 20λεπτό κ επιστροφή πριν τις 00:00!!!![]()