kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
την γάμησες τώρακωλογρια σαν και εσενα θες να ειναι?
την γάμησες τώρακωλογρια σαν και εσενα θες να ειναι?
οχι. :-*sylva θες να γινουμε φιλοι στο φεις?..
i know..ναι αλλα εχει αλλου ;)
Πιτσιρικαςχαχα μπόμπιρας είναι
δεν θα το ανοιξω το στομαδεν ξερω φιλε
αλλα δεν μας τα λες καλα , καθολου
δεν ειναι και η κελλυ που με εχει δει της περισσοτερες φορες απο ολους εδω μεσα να σας διαψευσει
0την γάμησες τώρα
λεγε, σωματικα πως ειμαι
μαλι
Δεν θελω να σε σκιαγραφησω μπροστα στους αλλους,απλα εγω σε ειχα πετυχει με μια ασπρη ζακετα ;)λεγε, σωματικα πως ειμαι
μαλι
μια φορα την βαζωταφτααρ βάλε την φώτο εκείνου του σκατόφατσα που λες ότι του φέρνεις
Το Μάλι είναι ένα κράτος της Δυτικής Αφρικής. Επί αποικιοκρατίας ονομαζόταν Γαλλικό Σουδάν. Η έκταση της χώρας είναι 1.240.000 τετ. χλμ., έχει πληθυσμό (κατατάσσεται 71η) 12.666.987, με βάση τις εκτιμήσεις του 2009.[2] και πρωτεύουσά του είναι το Μπαμάκο.
εχεις καμια σχεση με τον bottom?Το Μάλι είναι ένα κράτος της Δυτικής Αφρικής. Επί αποικιοκρατίας ονομαζόταν Γαλλικό Σουδάν. Η έκταση της χώρας είναι 1.240.000 τετ. χλμ., έχει πληθυσμό (κατατάσσεται 71η) 12.666.987, με βάση τις εκτιμήσεις του 2009.[2] και πρωτεύουσά του είναι το Μπαμάκο.
μια φορα την βαζω
μιαζουμε καπως
Δεν θελω να σε σκιαγραφησω μπροστα στους αλλους,απλα εγω σε ειχα πετυχει με μια ασπρη ζακετα ;)
[move] [/move]
Ξερεις οτι λες ψεματα ;)τελευταια φορα που εκανα τσαρκα με ασπρη ζακετα ηταν μεσα μαρτιου ;)
μεγαλη μου τιμηΜπρο πρεπει να σε εχω δει και εσενα
Ξερεις οτι λες ψεματα ;)
Μπρο πρεπει να σε εχω δει και εσενα
Κοσμα σε ποιον μοιαζεις εσυ;
πομπωδης.Εγω με αυτο μοιαζω απλα ειμαι λιγο πιο πομποδες