kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
την γάμησες τώρακωλογρια σαν και εσενα θες να ειναι?![]()
την γάμησες τώρακωλογρια σαν και εσενα θες να ειναι?![]()
οχι. :-*sylva θες να γινουμε φιλοι στο φεις?..![]()
i know..ναι αλλα εχει αλλου ;)
Πιτσιρικαςχαχαμπόμπιρας είναι
![]()
δεν θα το ανοιξω το στομαδεν ξερω φιλε
αλλα δεν μας τα λες καλα , καθολου
δεν ειναι και η κελλυ που με εχει δει της περισσοτερες φορες απο ολους εδω μεσα να σας διαψευσει![]()
0την γάμησες τώρα![]()
λεγε, σωματικα πως ειμαι
μαλι![]()
Δεν θελω να σε σκιαγραφησω μπροστα στους αλλους,απλα εγω σε ειχα πετυχει με μια ασπρη ζακετα ;)λεγε, σωματικα πως ειμαι
μαλι![]()
μια φορα την βαζωταφτααρ βάλε την φώτο εκείνου του σκατόφατσα που λες ότι του φέρνεις![]()
![]()
Το Μάλι είναι ένα κράτος της Δυτικής Αφρικής. Επί αποικιοκρατίας ονομαζόταν Γαλλικό Σουδάν. Η έκταση της χώρας είναι 1.240.000 τετ. χλμ., έχει πληθυσμό (κατατάσσεται 71η) 12.666.987, με βάση τις εκτιμήσεις του 2009.[2] και πρωτεύουσά του είναι το Μπαμάκο.
![]()
εχεις καμια σχεση με τον bottom?Το Μάλι είναι ένα κράτος της Δυτικής Αφρικής. Επί αποικιοκρατίας ονομαζόταν Γαλλικό Σουδάν. Η έκταση της χώρας είναι 1.240.000 τετ. χλμ., έχει πληθυσμό (κατατάσσεται 71η) 12.666.987, με βάση τις εκτιμήσεις του 2009.[2] και πρωτεύουσά του είναι το Μπαμάκο.
![]()
μια φορα την βαζω
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
μιαζουμε καπως![]()
Δεν θελω να σε σκιαγραφησω μπροστα στους αλλους,απλα εγω σε ειχα πετυχει με μια ασπρη ζακετα ;)
Ξερεις οτι λες ψεματα ;)τελευταια φορα που εκανα τσαρκα με ασπρη ζακετα ηταν μεσα μαρτιου ;)
μεγαλη μου τιμηΜπρο πρεπει να σε εχω δει και εσενα![]()
Ξερεις οτι λες ψεματα ;)
Μπρο πρεπει να σε εχω δει και εσενα
Κοσμα σε ποιον μοιαζεις εσυ;![]()
πομπωδης.Εγω με αυτο μοιαζω απλα ειμαι λιγο πιο πομποδες![]()