pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Παμε να ριξουμε κανα πουτσο;ειμαστε![]()
Παμε να ριξουμε κανα πουτσο;ειμαστε![]()
Αμέτρητες μαλακίες τεσπαΕιμαστε λιγοι αλλα αμετρητοι,αυτο αρκει![]()
μαν είμαι πανάσχετος από υπολογιστές
όμως έτυχε στο παρελθόν να έχω το ίδιο πρόβλημα με αυτό που αναφέρει η ρυθμπήρα τηλέφωνο στην εταιρεία και δεν μπορούσαν να βρουν τι έφταιγε, άκανα κάποια τεστ και είδαν ότι η σύνδεση ήταν ΟΚ
με τα πολλά δοκίμασα να αλλάξω τρόπο σύνδεσης, έβαλα το καλώδιο USB και απεδείχθη ότι το πρόβλημα ήταν στην κάρτα δικτύου του υπολογιστή
έκτοτε δεν αντιμετώπισα ξανά πρόβλημα
![]()
εγω τα λέω!
αλλα δεν μ ακουει κανεις!!!
ασε κοσμα μια αλλη μερα θα σου εξηγησω μερικα να ξερειςμαν είμαι πανάσχετος από υπολογιστές
όμως έτυχε στο παρελθόν να έχω το ίδιο πρόβλημα με αυτό που αναφέρει η ρυθμπήρα τηλέφωνο στην εταιρεία και δεν μπορούσαν να βρουν τι έφταιγε, άκανα κάποια τεστ και είδαν ότι η σύνδεση ήταν ΟΚ
με τα πολλά δοκίμασα να αλλάξω τρόπο σύνδεσης, έβαλα το καλώδιο USB και απεδείχθη ότι το πρόβλημα ήταν στην κάρτα δικτύου του υπολογιστή
έκτοτε δεν αντιμετώπισα ξανά πρόβλημα
![]()
Ειδα σήμερα μια στην ΑΣΟΕ που σου εμοιαζε .
Φοραγε μια δικτυωτη μπλουζα και ηταν καβλωμενες οι ρωγες της !
"εσυ τα λες ,αλλα δεν σε ακουουν " .που να σε ακουσουν ,κοντοπουτανο ,που η προσοχή τους ειναι στραμμενη στις καβλωμενες ρωγες σου !
παω να ριξω κανενα σουβλακιΠαμε να ριξουμε κανα πουτσο;![]()
ρε βροΜπρο ψαρωσες ρε;Δεν βγαινω απο το σπιτι πλακα εκανα,μην κανεις το κινεζο
![]()
όχι απλά με το USB δεν υπάρχει άμεση σύνδεση του καλωδίου με την κάρτα δικτύουασε κοσμα μια αλλη μερα θα σου εξηγησω μερικα να ξερεις
επειδη ειχες εσυ προβλημα στη καρτα δικτυου δε σημαινει πως εχουν ολοι
και τι εγινε η καρτα εφτιαξε μονη της![]()
Ρε μπρο χθες ημουνα παλι Φωκιονος και ετσι οπως πηγαμε να φυγουμε απο Αγ μελετιου ειδα που ανοιξε Σαββας διπλα απο τα εβερεστ,λεει τιποτα;παω να ριξω κανενα σουβλακι
σαββατο θα παω για![]()
Δεν το έχω προσέξειΡε μπρο χθες ημουνα παλι Φωκιονος και ετσι οπως πηγαμε να φυγουμε απο Αγ μελετιου ειδα που ανοιξε Σαββας διπλα απο τα εβερεστ,λεει τιποτα;![]()
Επανω στη Πατησιων μια τρυπα αλλα δεν το ρισκαρα να φαω απο κειΔεν το έχω προσέξει![]()
Έχω αρχίσει πάλι να συχνάζω στην τζο τζο τελευταία
![]()
Επανω στη Πατησιων μια τρυπα αλλα δεν το ρισκαρα να φαω απο κει
Τζο τζο και η αλλη καφετερια που ειναι απεναντι απο τα μαξ περι ειχαν λιγο κοσμο![]()
πιστολια σε βρηκα ρε!
http://[URL unfurl="true"]www.norcalblogs.com/sustainable/lettuceImage1.jpg[/img[/URL]]
[/quote] ;D
Τι μας θυμισες τυπε,την ανοιξη καποιος ειχε φτιαξει κλωνο με αυτο το αβαταρ για να κανει πλακα στη Βελβυ :2funny: