gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
Ναι για να γίνει ρεζίλι σε όλες στην πιάτσα,να κρεμάσουν φωτογραφία του στα πορνεία κ από κάτω να γράφει: ''αυτός που δεν μπορεί''!!!!![]()
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.deviantart.com/download/123849282/yes_he_can_chuck_norris_by_zoking16.jpg[/img[/URL]])
Ναι για να γίνει ρεζίλι σε όλες στην πιάτσα,να κρεμάσουν φωτογραφία του στα πορνεία κ από κάτω να γράφει: ''αυτός που δεν μπορεί''!!!!![]()
Γαμάμε,δεν παίζουμε,γαμάμε!!!!γεμίσαμε γαμιάδες![]()
![]()
Ψαχτο και κανε και μια προσευχη στο Νωντα ;)Θενξ κοσμα
στην ιστορια γενικα
ετσι να κομπλαρω εντελως να μην σηκωνεται καν
το εχω παθει 3-4 φορες...
με 70 ευρω στο κορνιζαρω....φουλ σαιζσυγκαταλέγεται στο τοπ 10 των ποστ μου από εποχής δεληολάνη ακόμα
θα μιλήσω στον άντμιν να του το πουλήσω να το αναρτήσει σε περίοπτη θέση στο σάιτ
κτήμα για τις επόμενες γενεές![]()
:SΝαι για να γίνει ρεζίλι σε όλες στην πιάτσα,να κρεμάσουν φωτογραφία του στα πορνεία κ από κάτω να γράφει: ''αυτός που δεν μπορεί''!!!!![]()
Γαμάμε,δεν παίζουμε,γαμάμε!!!!![]()
Εδώ ο σταμ είναι ο μόνος που δεν κάνει.:S
Δεν ειναι ωραιο αυτο που κανεις τωρα....
αν χωράει στην κορνίζα και το "τι κάνεις μαν" του πήγασου θα ήμουν ευγνώμων.....με 70 ευρω στο κορνιζαρω....φουλ σαιζ![]()
ρε μουνί:S
Δεν ειναι ωραιο αυτο που κανεις τωρα....
[size=99pt]τι κανεις μαν;[/size]ολα καλα; δεν σε ρωτησα πριναν χωράει στην κορνίζα και το "τι κάνεις μαν" του πήγασου θα ήμουν ευγνώμων.....:'(
:'(
[size=99pt]τι κανεις μαν;[/size]ολα καλα; δεν σε ρωτησα πριν![]()
Ακου αδερφέ θα σου πώ ένα πράγμα μόνο, αν θες με ακούς αν δεν θες με γράφεις στα αρχίδια σου και όλα καλά,Θενξ κοσμα
στην ιστορια γενικα
ετσι να κομπλαρω εντελως να μην σηκωνεται καν
το εχω παθει 3-4 φορες...
Ρε σκυλιρε μουνί![]()
ρε μουνί![]()
Ρε σκυλι![]()
τι γελάς ρε μουνί
από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της ψηφοφορίας προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα
1) η μουνίτσα διαθέτει τουλάχιστον 13 κλώνους
2) η έριναλ διαθέτει τουλάχιστον 9 κλώνους
3) η βέλβυ όχι μόνο δεν αποχώρησε ποτέ αλλά περαιτέρω διαθέτει τουλάχιστον 8 κλώνους
4) κτλ
5) κτλ
.
.
.
.
......................
δόξα και τιμή σε αλίντισσα και βίλμα που γαμήθηκαν στο κλωνάρισμα![]()