mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Nταξει τοτε......Σαν τα ΠρινγκλsΚι εγω το ...."Φανταζιο" διαβαζα φανερα....
φανταζιο....αυτο κατι μου λεει σαν τιτλος αλλα δεν το θυμαμαι
Nταξει τοτε......Σαν τα ΠρινγκλsΚι εγω το ...."Φανταζιο" διαβαζα φανερα....
Ονειρέψου εσύ τον κώλο του Λίλα και άσε μας εμάς τις ελλεηνίδες μπαζόλες καλό μου.για να σας κραξωτι αλλο?
υ.γ. αν ειχαν βαλει εστω και μια ρωσσιδα ή εστω αλλοδαπη απο τις ιεροδουλες που γραφουν, θα ειχατε παει υπο το μηδεν ελλεηνιδες![]()
Σ' έχει σημαδέψει αυτή η γκόμενα πάντως...
Τυπε μου εχεις ξεχασει κορυφαιες μορφες, giasou, bbwlover, TAKMAN, σφερδεκλο, πουσταλεκο, arcans.
Οντως ειναι πολυ πνευματωδες, και τωρα που το λες μου περασε πολλα μηνυματα αυτο το χιουμορ. Σεφερλης;
ελα καυλιαρη μου παραδεξου το πως ξεροχυνεις μονο που μας κραζεις.για να σας κραξωτι αλλο?
υ.γ. αν ειχαν βαλει εστω και μια ρωσσιδα ή εστω αλλοδαπη απο τις ιεροδουλες που γραφουν, θα ειχατε παει υπο το μηδεν ελλεηνιδες![]()
για να σας κραξωτι αλλο?
Μπα,δεν την βλέπω να σε κάνει κ πολύ γούστο,θα στον σφυρίζει που κι που κ θα φεύγει...
Τυχερός είσαι γιατί αλλιώς θα σε πήγαινε αίμα.![]()
Πρέπει να είσαι στα δεύτερα 'άντα για να γνωρίζεις αυτά τα ερωτικά κόμιξ...ΟΚ θα φερω και εξωσχολικα τοτε....."Ζακουλα" "Τερορ" "Τσιμπησε με"
ποιον να ψηφισω?![]()
..που λενε και στο χωριο σου..I used to eat them for breakfast...
I used to eat them for breakfast...
Ετσι.....Ενα σκ με bbwlover, τη γυναικα του και τον ταξιτζη τους και ολοκληρωνεσαι σαν προσωπικοτητα....
μην αρχισω και βαζω λευκορωσσιδες τωρα και σου κοπει ο βηχας ;) αν στις επιλογες ειχαν βαλει εστω μια αλλοδαπη ιεροδουλη ουτε θα τα βλεπανε τα δικα σας τα ονοματα ;)Ονειρέψου εσύ τον κώλο του Λίλα και άσε μας εμάς τις ελλεηνίδες μπαζόλες καλό μου.
Πρέπει να είσαι στα δεύτερα 'άντα για να γνωρίζεις αυτά τα ερωτικά κόμιξ...
Βάλε και Orribile...
Με επτά :o!κοιτα εγω με επτα βολευομαι για μια εβδομαδα
Και αγγλομαθής?Πόσα προσόντα έχεις επιτέλους?I used to eat them for breakfast...