Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Εγώ δεν είμαι; Άκυρο το thread και πάμε από την αρχή!
λαθος μουμε αλφα-γιωτα
Παιρνεις
Ρε μαλάκα κάνε την ψηφοφορία να φαίνεται γιατί αλλιώς πρέπει να ψηφίζουν κ άντρες κ είναι σικέ!!!!μετα την επιτυχια του αλλο θεματος νεο θεμα.
ψηφιστε καυλιαρες και καυλιαριδες. δεν ψηφιζουμε με μονο το σεξ στο μυαλο μας, αλλα και για αλλους λογους. π.χ. εγω γουσταρω να περασω το σκ με τον απολυτο να μιλαμε για γκρανια και φαφουτες ή με τον παπαζολη για να τον πλακωνω στις φαπες
εβαλα οσους τυπους μου ηρθαν στο μυαλο στα γρηγορα, δεν χωρουσαν ολοι.
με αλφα-γιωτα
Παιρνεις
νεοπαςΡε μαλάκα κάνε την ψηφοφορία να φαίνεται γιατί αλλιώς πρέπει να ψηφίζουν κ άντρες κ είναι σικέ!!!!
Ρε μαλάκα κάνε την ψηφοφορία να φαίνεται γιατί αλλιώς πρέπει να ψηφίζουν κ άντρες κ είναι σικέ!!!!
αν ποσταρω εγω να βγαινει μνμ με την εισοδο στο σαιτ>?Άμα ποστάρεις εσύ να μου το πεις να μην έχω φάει πριν.
Καλά γιατρέ μου ό,τι πεις!!!οχι ρε ετσι γουσταρω εσενα θα σε ψηφισω γιατι θελω να σε πλακωσω και να σε φερω στον ισιο δρομο
μαρουλι σας παει ο λιλας ελλεηνιδες
ακομη και για ενα σ/κ οι αντρες προτιμανε να το περασουνε μεεναν πουστη παρα με μια ελλεηνιδα
κλααααααψτεεεεεεεεεεεεεεεεεε
εγω παλι δεν μπορω να τους καταλαβω ολους που προσπαθουν να μας την πουν οτι και καλα προτιμανε τον ΛΙΛΑ απο μας....Δεν κρυβεται το πουστριλικι αγαπητε..
στη συγκεκριμενη περιπτωση, ειναι θεμα γουστουΔεν κρυβεται το πουστριλικι αγαπητε..
1) Μη μιλάς πολιτικά σε άσχετο νήμα. Άμα θέλεις έλα στο άλλο να τα πούμε.
2) Από ό, τι φαίνεται δεν με πήγαινες και από πριν
3) Θα σου έλεγα ότι μου έλειψες τόσο καιρό που είχες να ποστάρεις. Αλλά τότε θα μεγάλωνε η μύτη μου και θα έσπαγε την οθόνη.
4) Το διπλό δε θα σε χαλάσει καθόλου απόψε μπαόκι
Από ορθογραφία σκίζουμε βλέπω :oμε αλφα-γιωτα
Παιρνεις
Και να μην ζητησουν αι γυναι ψηφοφοροι την φωτο μαs.....
Ουτε εκεινεs βαλανε, ναμαστε ξηγημενοι
ετσι...να μαθαινεις αντιγονη γιατι οι καιροι ειναι δυσκολοι και ποτε δεν ξερεις που μπορει να σου χρειαστει τετοια πανεπιστημιακη γνωση ;)
στη συγκεκριμενη περιπτωση, ειναι θεμα γουστου