axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Τεμπεληδες .....Σπερα.......Σιγα τωρα ξυπνησαμαν
Τεμπεληδες .....Σπερα.......Σιγα τωρα ξυπνησαμαν
Αν πιαστω για μονοζυγο στο καλαμακι σου, θα στο σπασω με την μια και μετα δεν θα εχεις !!!!!!γεια σου μητσε αθανατε ποτε να μην πεθανεις χρονια πολλα μονοζυγο στον πουτσο μου να κανεις....
Τώρα θα ξυπνήσεις για τα καλά ;)Σπερα.......Σιγα τωρα ξυπνησαμαν
σηκωνει βαρη και δεν κλαταρει...μη φοβασε σου λεω....αν πιαστω για μονοζυγο στο καλαμακι σου, θα στο σπασω με την μια !!!!!!
Για ξανασκεψου το καλυτερα ;)
Δεν αμφιβαλω για τα λεγομενα σου ασπονδε φιλε μου, αλλα σιγουρα οχι το ειδικο βαρος μου....σηκωνει βαρη και δεν κλαταρει...μη φοβασε σου λεω....
deletedπου πηγε ρε το θεμα με την αλλη που τηνε παρατησε?
ναι, το λογο δεν καταλαβαdeleted
ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΑΝΙΚΕΣ μαλακιες ...... να στο πω πολυ απλα !!!!!!!ναι, το λογο δεν καταλαβα
η τουλαχιστον, δεν προλαβα να τον διαβασω..
τί να σου πώ; Mάλλον επειδή ήταν λίγο βαρύ σαν θέμα για τον συγκεκριμένο ισότοποναι, το λογο δεν καταλαβα
η τουλαχιστον, δεν προλαβα να τον διαβασω..
μαλλον καποιος μπηκε με τον 25845187861 λογαριασμο του κ αυτο φανηκε απο την ΙΡ..
Αν είναι έτσι τότε ξέρουμε τον ένοχο ;)
Κουτσομπολααααααααααααπες και σ εμας ρε αδερφε που δεν ξερουμε!
Συγγνώμη δεν μπορώ να σου πώ,εκτός απο το γεγονός οτι ξέρω να κρατώ μυστικά δεν αντέχω και το ξύλοπες και σ εμας ρε αδερφε που δεν ξερουμε!
Καλα ρε αντρα πολλα βαρυ.....ουτε ενα αστειο δεν σηκωνεις...Δεν αμφιβαλω για τα λεγομενα σου ασπονδε φιλε μου, αλλα σιγουρα οχι το ειδικο βαρος μου....
Τωρα το να μου λες να κρατιεμαι απο την φουτσα σου στο ξεκαρφωτο ειναι γελοιο και δειχνει την μικροπρεπεια που σας διακρινει....
Με την ιδια ευκολια θα μπορουσα να σας πω κι εγω να κρατιεστε απο τα @@ μου, αλλα δεν θα πεσω στο δικο σας επιπεδο.
Αν καποιος δεν γουσταρει μια κουβεντα με τον οποιονδηποτε καλο ειναι να μην μιλαει καθολου γιατι εκτιθεται ως νοημοσυνη ;)
Τα σεβη μου φιλτατε .....
Παρε κι εσυ ενα αστειο τοτε....Καλα ρε αντρα πολλα βαρυ.....ουτε ενα αστειο δεν σηκωνεις...
Παρε κι εσυ ενα αστειο τοτε....
Παρε τα αρχιδια μου τα δυο και κατσε στην γωνια σου
Τραβα και μια παχια παχια να ερθεις στα συγκαλα σου !!!!!!
αν θυμάμαι καλά έχεις παραδεχτεί ότι υπήρξες μέλλον στο κοσμοπόλιτανΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΑΝΙΚΕΣ μαλακιες ...... να στο πω πολυ απλα !!!!!!!
Ναι και εκανα 28-29 κλωνους.αν θυμάμαι καλά έχεις παραδεχτεί ότι υπήρξες μέλλον στο κοσμοπόλιταν