Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

  • Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

    Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

    Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

    Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

    Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

    Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

    Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

    Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

    Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

    Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

    Ψήφοι: 35 27,6%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.860
Like
13
Πόντοι
366
ρωτα τη μανα σου!
ή εστω τη μιλφάρα μηπως ξέρει!
ψηθηκα με αυτη την συνταγη!
πρεπει να'ναι καλο πραμα αυτο το πρασο!

θες και συνταγη για πρασοπιτα με σπιτικο φυλλο που τα σπαει? :P
 

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Μηνύματα
18.338
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Μηνύματα
15.502
Like
19
Πόντοι
166
 και αμα τους πεις για κροκο,θα αρχιζουν να σπαζουν ολα τα αυγα της καρτελλας
 να σου δειξουν εναν... :2funny: :2funny: :2funny:


 
σε αυτο δεν εχεις αδικο,ξεμωραμενοι γεροπαραληδες,γαμω τα λεφτα σας  :2funny: :2funny: :2funny:
πολυ χρημα δικε μου....γκειτζ ..τζακερ..μερικοι που ξερουν απο διακοπες..
 

Συνημμένα

  • img_9011.jpg
    img_9011.jpg
    52,3 KB · Εμφανίσεις: 9

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.571
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ρωτα τη μανα σου!
ή εστω τη μιλφάρα μηπως ξέρει!
ψηθηκα με αυτη την συνταγη!
πρεπει να'ναι καλο πραμα αυτο το πρασο!
Πρασοσέλινο κοκκινιστό
     

Υλικά για 4-5 άτομα
5 πράσα
1 σελινόριζα
1 ρίζα σέλινο
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
1 νεροπότηρο ντομάτα κονκασέ
2 κουτ σούπας πελτέ
Χυμό από 1 λεμόνι
1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1 κοφτό κουτ γλυκού μπούκοβο
Αλάτι, πιπέρι


Καθαρίζετε τα πράσα, πετάτε τα εξωτερικά φύλλα και τα σκληρά πράσινα. Κόβετε τα πράσα σε ροδέλες.

Ξεφλουδίζετε τη σελινόριζα και τη κόβετε σε χοντρές φέτες. Πλένετε τη ρίζα το σέλινο καλά, αφαιρείτε την άκρη της και τη χοντροκόβετε.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και το ζεσταίνετε καλά. Ρίχνετε ταυτόχρονα το τριμμένο κρεμμύδι, το σέλινο, τη σελινόριζα και τα πράσα. Τα σοτάρετε ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να στεγνώσει η κατσαρόλα από το λάδι.

Ρίχνετε μέσα τη ντομάτα κονκασέ, διαλύετε τον πελτέ σε 1 νεροπότηρο νερό και τον αδειάζετε μέσα. Προσθέτετε ακόμα ½ νεροπότηρο νερό και αφήνετε να πάρει βράση.

Αλατίζετε, πιπερώνετε, ρίχνετε το μπούκοβο και το μοσχοκάρυδο, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε το φαγητό να βράσει με σκεπασμένη τη κατσαρόλα περίπου για ½ ώρα και μέχρι να πήξει η σάλτσα και τα πράσα να γίνουν τρυφερά.

Αποσύρετε το φαγητό από τη φωτιά και ρίχνετε μέσα το χυμό λεμονιού. Το φαγητό τρώγεται και ζεστό και κρύο.

Σημείωση. Αν θέλετε μπορείτε να το κάνετε άσπρο χωρίς να βάλετε καθόλου ντομάτα, αλλά να το βράσετε απλά και μόνο μαζί με ζεστό νεράκι. Σε αυτή τη περίπτωση διπλασιάστε τη ποσότητα του λεμονιού.


ε εσυ βγαλε το σελινο και βαλε καροτο.....
 

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Μηνύματα
4.082
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
αμε!
το ξερω οτι τα σπαει η πρασοπιτα!
αλλα ρε φιλεναδα το φυλλο δυσκολο για αρχαριο
να παρω το ετοιμο???
Ναι καλέ ,έτοιμο πάρτο..και την πρασόπιτα έτοιμη πάρτην να τελειώνεις  :2funny: :2funny:
 

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Μηνύματα
15.502
Like
19
Πόντοι
166
εγω εννοουσα το επαναστατης ποπολαρος βασικα :grin: και γιατι οι ποπολαροι ειναι μονο ζακυνθινοι? γενικα στα επτανησα δεν το χρησιμοποιουν οπως και τα λοιπα με ιταλικη ριζα? :think:


εγω ειμαι low budget τουριστας ομως ρε μωρο...καμπινγκ, χοστελ κανα b&b τετοια πραγματα...που με τρεχεις τωρα στην πηγη του κεφαλαιου? :(
Αν αντεχεις τα κλωτσοσκαμπιλα...μη σε ανησιχει τιποτα....εδω ειμαι εγω....
 

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Μηνύματα
18.338
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Λοιπον τροπος παρασκευης=
Τσιγαριζουμε το κρεμυδακι,μετα απο λιγο ριχνουμε το καροτακι και το τσιγαριζουμε και αυτο,στη συνεχεια προσθετουμε το πρασο,το γυρναμε λιγο και αυτο και μετα προσθετουμε φρεσκια ντοματουλα,προσθετουμε οσο νερο χρειαστει,μετα το περιχυνουμε με αβγολεμονο  :sunglasses:
 

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Μηνύματα
15.502
Like
19
Πόντοι
166
Λοιπον τροπος παρασκευης=
Τσιγαριζουμε το κρεμυδακι,μετα απο λιγο ριχνουμε το καροτακι και το τσιγαριζουμε και αυτο,στη συνεχεια προσθετουμε το πρασο,το γυρναμε λιγο και αυτο και μετα προσθετουμε φρεσκια ντοματουλα,προσθετουμε οσο νερο χρειαστει,μετα το περιχυνουμε με αβγολεμονο  :sunglasses:
ρε μαλακα..πας καλα?  τι εισαι νοικοκυρουλα και ανταλασεις συνταγες.....δεν παμε καλαααααααααααααααααα
 

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
20.860
Like
13
Πόντοι
366
Αν αντεχεις τα κλωτσοσκαμπιλα...μη σε ανησιχει τιποτα....εδω ειμαι εγω....


γιατι να φαω κλωτσιες? επειδη δεν καταλαβα οτι το ποπολαροι το λενε στη ζακυνθο? :P :P


ρε μαλακα..πας καλα?  τι εισαι νοικοκυρουλα και ανταλασεις συνταγες.....δεν παμε καλαααααααααααααααααα

πφφφφφ τι σωβινιστικα καταλοιπα ειναι αυτα? αντρας που μαγειρευει=θεος...
 

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Μηνύματα
18.338
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
ρε μαλακα..πας καλα?   τι εισαι νοικοκυρουλα και ανταλασεις συνταγες.....δεν παμε καλαααααααααααααααααα
Μαν,δεν με πιανεις  ;) δεν ξερουν που δεν ξερουν να γαμιουνται,τουλαχιστον να μαθουνε να κανουν ενα πιατο ριμαδοφαι  ;)
 

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Μηνύματα
19.248
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
κουκλα εισαι κοριτσαρα μου
 

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Μηνύματα
15.502
Like
19
Πόντοι
166
γιατι να φαω κλωτσιες? επειδη δεν καταλαβα οτι το ποπολαροι το λενε στη ζακυνθο? :P :P


πφφφφφ τι σωβινιστικα καταλοιπα ειναι αυτα? αντρας που μαγειρευει=θεος...
συμφωνο και εγω μαγειρευω......το να ανταλασεις συνταγες στο μπου με τις ανεπροκοπες ειναι αλλο...
Κλωτσιες γιατι θα βαρεθουμε γρηγορα τα απλα χαστουκακια...
 

Antigoni367

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2011
Μηνύματα
3.767
Like
5
Πόντοι
16
Λοιπον τροπος παρασκευης=
Τσιγαριζουμε το κρεμυδακι,μετα απο λιγο ριχνουμε το καροτακι και το τσιγαριζουμε και αυτο,στη συνεχεια προσθετουμε το πρασο,το γυρναμε λιγο και αυτο και μετα προσθετουμε φρεσκια ντοματουλα,προσθετουμε οσο νερο χρειαστει,μετα το περιχυνουμε με αβγολεμονο  :sunglasses:

ευχαριστω πολυ μαν!!!
:-* :-* :-* :-*
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom