You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 549K
- Εμφανίσεις 6M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Μηνύματα
- 20.860
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
ρωτα τη μανα σου!
ή εστω τη μιλφάρα μηπως ξέρει!
ψηθηκα με αυτη την συνταγη!
πρεπει να'ναι καλο πραμα αυτο το πρασο!
θες και συνταγη για πρασοπιτα με σπιτικο φυλλο που τα σπαει?
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Μηνύματα
- 18.338
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
σε χοτελι
Μισορωτα τη μανα σου!
ή εστω τη μιλφάρα μηπως ξέρει!
ψηθηκα με αυτη την συνταγη!
πρεπει να'ναι καλο πραμα αυτο το πρασο!
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Μηνύματα
- 15.502
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
πολυ χρημα δικε μου....γκειτζ ..τζακερ..μερικοι που ξερουν απο διακοπες..και αμα τους πεις για κροκο,θα αρχιζουν να σπαζουν ολα τα αυγα της καρτελλας
να σου δειξουν εναν...
σε αυτο δεν εχεις αδικο,ξεμωραμενοι γεροπαραληδες,γαμω τα λεφτα σας
Συνημμένα
Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Μηνύματα
- 3.767
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
θες και συνταγη για πρασοπιτα με σπιτικο φυλλο που τα σπαει?
αμε!
το ξερω οτι τα σπαει η πρασοπιτα!
αλλα ρε φιλεναδα το φυλλο δυσκολο για αρχαριο
να παρω το ετοιμο???
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Μηνύματα
- 129.571
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
Πρασοσέλινο κοκκινιστόρωτα τη μανα σου!
ή εστω τη μιλφάρα μηπως ξέρει!
ψηθηκα με αυτη την συνταγη!
πρεπει να'ναι καλο πραμα αυτο το πρασο!
Υλικά για 4-5 άτομα
5 πράσα
1 σελινόριζα
1 ρίζα σέλινο
1 μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο στον τρίφτη
1 νεροπότηρο ντομάτα κονκασέ
2 κουτ σούπας πελτέ
Χυμό από 1 λεμόνι
1 φλιτζ τσαγιού ελαιόλαδο
1 πρέζα μοσχοκάρυδο
1 κοφτό κουτ γλυκού μπούκοβο
Αλάτι, πιπέρι
Καθαρίζετε τα πράσα, πετάτε τα εξωτερικά φύλλα και τα σκληρά πράσινα. Κόβετε τα πράσα σε ροδέλες.
Ξεφλουδίζετε τη σελινόριζα και τη κόβετε σε χοντρές φέτες. Πλένετε τη ρίζα το σέλινο καλά, αφαιρείτε την άκρη της και τη χοντροκόβετε.
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ρίχνετε το ελαιόλαδο και το ζεσταίνετε καλά. Ρίχνετε ταυτόχρονα το τριμμένο κρεμμύδι, το σέλινο, τη σελινόριζα και τα πράσα. Τα σοτάρετε ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να στεγνώσει η κατσαρόλα από το λάδι.
Ρίχνετε μέσα τη ντομάτα κονκασέ, διαλύετε τον πελτέ σε 1 νεροπότηρο νερό και τον αδειάζετε μέσα. Προσθέτετε ακόμα ½ νεροπότηρο νερό και αφήνετε να πάρει βράση.
Αλατίζετε, πιπερώνετε, ρίχνετε το μπούκοβο και το μοσχοκάρυδο, χαμηλώνετε τη φωτιά και αφήνετε το φαγητό να βράσει με σκεπασμένη τη κατσαρόλα περίπου για ½ ώρα και μέχρι να πήξει η σάλτσα και τα πράσα να γίνουν τρυφερά.
Αποσύρετε το φαγητό από τη φωτιά και ρίχνετε μέσα το χυμό λεμονιού. Το φαγητό τρώγεται και ζεστό και κρύο.
Σημείωση. Αν θέλετε μπορείτε να το κάνετε άσπρο χωρίς να βάλετε καθόλου ντομάτα, αλλά να το βράσετε απλά και μόνο μαζί με ζεστό νεράκι. Σε αυτή τη περίπτωση διπλασιάστε τη ποσότητα του λεμονιού.
ε εσυ βγαλε το σελινο και βαλε καροτο.....
Ναι καλέ ,έτοιμο πάρτο..και την πρασόπιτα έτοιμη πάρτην να τελειώνειςαμε!
το ξερω οτι τα σπαει η πρασοπιτα!
αλλα ρε φιλεναδα το φυλλο δυσκολο για αρχαριο
να παρω το ετοιμο???
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Μηνύματα
- 15.502
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Αν αντεχεις τα κλωτσοσκαμπιλα...μη σε ανησιχει τιποτα....εδω ειμαι εγω....εγω εννοουσα το επαναστατης ποπολαρος βασικα και γιατι οι ποπολαροι ειναι μονο ζακυνθινοι? γενικα στα επτανησα δεν το χρησιμοποιουν οπως και τα λοιπα με ιταλικη ριζα?
εγω ειμαι low budget τουριστας ομως ρε μωρο...καμπινγκ, χοστελ κανα b&b τετοια πραγματα...που με τρεχεις τωρα στην πηγη του κεφαλαιου?
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Μηνύματα
- 18.338
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Λοιπον τροπος παρασκευης=
Τσιγαριζουμε το κρεμυδακι,μετα απο λιγο ριχνουμε το καροτακι και το τσιγαριζουμε και αυτο,στη συνεχεια προσθετουμε το πρασο,το γυρναμε λιγο και αυτο και μετα προσθετουμε φρεσκια ντοματουλα,προσθετουμε οσο νερο χρειαστει,μετα το περιχυνουμε με αβγολεμονο
Τσιγαριζουμε το κρεμυδακι,μετα απο λιγο ριχνουμε το καροτακι και το τσιγαριζουμε και αυτο,στη συνεχεια προσθετουμε το πρασο,το γυρναμε λιγο και αυτο και μετα προσθετουμε φρεσκια ντοματουλα,προσθετουμε οσο νερο χρειαστει,μετα το περιχυνουμε με αβγολεμονο
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Μηνύματα
- 15.502
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ρε μαλακα..πας καλα? τι εισαι νοικοκυρουλα και ανταλασεις συνταγες.....δεν παμε καλααααααααααααααααααΛοιπον τροπος παρασκευης=
Τσιγαριζουμε το κρεμυδακι,μετα απο λιγο ριχνουμε το καροτακι και το τσιγαριζουμε και αυτο,στη συνεχεια προσθετουμε το πρασο,το γυρναμε λιγο και αυτο και μετα προσθετουμε φρεσκια ντοματουλα,προσθετουμε οσο νερο χρειαστει,μετα το περιχυνουμε με αβγολεμονο
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Μηνύματα
- 19.248
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
μην ξεφτιλιστεις παλιΝαι καλέ ,έτοιμο πάρτο..και την πρασόπιτα έτοιμη πάρτην να τελειώνεις
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Μηνύματα
- 20.860
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Αν αντεχεις τα κλωτσοσκαμπιλα...μη σε ανησιχει τιποτα....εδω ειμαι εγω....
γιατι να φαω κλωτσιες? επειδη δεν καταλαβα οτι το ποπολαροι το λενε στη ζακυνθο?
ρε μαλακα..πας καλα? τι εισαι νοικοκυρουλα και ανταλασεις συνταγες.....δεν παμε καλαααααααααααααααααα
πφφφφφ τι σωβινιστικα καταλοιπα ειναι αυτα? αντρας που μαγειρευει=θεος...
pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Μηνύματα
- 18.338
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Μαν,δεν με πιανεις ;) δεν ξερουν που δεν ξερουν να γαμιουνται,τουλαχιστον να μαθουνε να κανουν ενα πιατο ριμαδοφαι ;)ρε μαλακα..πας καλα? τι εισαι νοικοκυρουλα και ανταλασεις συνταγες.....δεν παμε καλαααααααααααααααααα
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Μηνύματα
- 19.248
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
κουκλα εισαι κοριτσαρα μου
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Μηνύματα
- 20.860
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Ναι καλέ ,έτοιμο πάρτο..και την πρασόπιτα έτοιμη πάρτην να τελειώνεις
φτου σου μωρη ακαματρα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Μηνύματα
- 129.571
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
κουκλα εισαι κοριτσαρα μου
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Μηνύματα
- 15.502
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
συμφωνο και εγω μαγειρευω......το να ανταλασεις συνταγες στο μπου με τις ανεπροκοπες ειναι αλλο...γιατι να φαω κλωτσιες? επειδη δεν καταλαβα οτι το ποπολαροι το λενε στη ζακυνθο?
πφφφφφ τι σωβινιστικα καταλοιπα ειναι αυτα? αντρας που μαγειρευει=θεος...
Κλωτσιες γιατι θα βαρεθουμε γρηγορα τα απλα χαστουκακια...
Antigoni367
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2011
- Μηνύματα
- 3.767
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
Λοιπον τροπος παρασκευης=
Τσιγαριζουμε το κρεμυδακι,μετα απο λιγο ριχνουμε το καροτακι και το τσιγαριζουμε και αυτο,στη συνεχεια προσθετουμε το πρασο,το γυρναμε λιγο και αυτο και μετα προσθετουμε φρεσκια ντοματουλα,προσθετουμε οσο νερο χρειαστει,μετα το περιχυνουμε με αβγολεμονο
ευχαριστω πολυ μαν!!!
:-* :-* :-* :-*
lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Μηνύματα
- 19.248
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
α ρε κωλομπαρα του ελεους...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Μηνύματα
- 129.571
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δεν σε βρεχει.....φτυνουνα ρε κωλομπαρα του ελεους...