life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
ξερω να κανω μαγικα τυπε
Ξαφανισε το χρεοs τωρα
ξερω να κανω μαγικα τυπε
Θα φοραμε σανδαλια και χλαμιδα θα κολλαμε και χλαμυδιαΜε αυτα που υπογραψανε, τοσο πισω θα μαs γυρισουν
εχω να σου κανω μια προταση
Ζησε στον πλασιμπο κοσμο της ρωσσιδοευτυχιας σου και ασε τα αστοχα σχολια μεσω νετ......
αλλος ειναι ο μπολντεμορτηςΣιγά ρε.......Βόλντεμορτ
Γίνε άορατος τότε......ή πέτα
ο παγανισμος υπάρχει παντως ;)
Θα σε απολυσει η Κελλυ ...πουστολερο δεν πηγα στο 104...
σημερα εχω ρεπο απο το προμοσιον
ο Νωντισμος ειναι πιο ισχυρος....ο παγανισμος υπάρχει παντως ;)
σορρυ αλλα αν το δω αυτο θα αποσυρθω >μετα το μπανιο του φριμαστουρπεισιον σειρα εχει μια αλλη εκκρεμοτητα....η μετουσιωση του σταμ 90 σε τιμημενο......επιτελους.....ηρθε η ωρα και το πληρωμα του χρονου......ωριμασαν οι συνθηκες....το φρουτο επεσε απο το δεντρο...... ;)
Σιγά ρε.......Βόλντεμορτ
Γίνε άορατος τότε......ή πέτα
εχω να σου κανω μια προταση αλλος ειναι ο μπολντεμορτης
εγω κανω γηινα μαγικα
μετα το μπανιο του φριμαστουρπεισιον σειρα εχει μια αλλη εκκρεμοτητα....η μετουσιωση του σταμ 90 σε τιμημενο......επιτελους.....ηρθε η ωρα και το πληρωμα του χρονου......ωριμασαν οι συνθηκες....το φρουτο επεσε απο το δεντρο...... ;)
ο σταμ θα γινει με το σπαθι του αλλα και με βυσμα...... ;)σορρυ αλλα αν το δω αυτο θα αποσυρθω >
δεν γινεται ολοι οι ακυροι να εχουν γινει τιμημενοι
αρκετα ανεχτηκα με τις αδικιες και τις φασιστικες ιδεες του σαιτ
Θα φοραμε σανδαλια και χλαμιδα θα κολλαμε και χλαμυδια
εχμ...ναι..... :S οτι λεω παρατεταρτο μου το λες παρα πεντε....
Ζησε στον πλασιμπο κοσμο της ρωσσιδοευτυχιας σου και ασε τα αστοχα σχολια μεσω νετ......
μετα το μπανιο του φριμαστουρπεισιον σειρα εχει μια αλλη εκκρεμοτητα....η μετουσιωση του σταμ 90 σε τιμημενο......επιτελους.....ηρθε η ωρα και το πληρωμα του χρονου......ωριμασαν οι συνθηκες....το φρουτο επεσε απο το δεντρο...... ;)
γαμαω αρρωτσακια τα αφηνω ματωμνα στο δρομο και εξαφανηζομαι μεσα στη νυχτα κυριος ελπιζω να μη θες να το δοκιμασειςαυτος κανει αλλα θεικα
οταν παει συγγρου κανει αυτοματα το παντελονι φουστα για να κανει πιάτσα, για να μην τον παιρνουν χαμπαρι οι γειτονες
μολις κανουμε μπαν και τον κοσμαΒόλντεμορτ λέγετε κανονικά ο μάγος...όχι Μπολντεμόρτ ;)
Σωστός...... ;) ;) ;) ;)
Εμένα πότε έρχεται η σειρά μου;
Θα σε απολυσει η Κελλυ ...
σε προκαλω ρε ουρακοταγκε να με μπαναρεις να μη δω αυτο το θεαμαο σταμ θα γινει με το σπαθι του αλλα και με βυσμα...... ;)