life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
σας πηγε μαρουλι ο Σταμ![]()
![]()
![]()
![]()
Το μαρουλι ειναι εκτοs εποχηs.....Τωρα ευδοκιμει το λαχανο
σας πηγε μαρουλι ο Σταμ![]()
![]()
![]()
![]()
σε λιγο θα σας γραψω το διατροφικο μου προγραμμα
εγω λεω τα ταρο![]()
εχει κρατηση αντιγραφο ο αβραμηςΏπα μπίζνα...αν είναι αλήθεια στείλε μου μερικές.![]()
![]()
Με αυτόγραφο όμως για να πουλήσουν καλύτερα ακόμα!!!!![]()
Η μαλακία πάει σύννεφο βλέπεις,σε λίγο κ το σουπερ κατερίνα θα αγοράζουν για τον ίδιο σκοπό....80 ευρουλακια ενα βιντεο χωρις γαμησια????Και το αγορασαν????![]()
Καταλαβα......Θα το γαζωσει με βελακιαγια στοχο![]()
![]()
Μπάαα!!! Για βουντού την θέλει.![]()
Τόσο τρομακτικός είσαι που σε βλέπουν κ χέζονται;;;εχει κρατηση αντιγραφο ο αβραμης
κανει καλη δουλεια στους δυσκοιλιους,θα πουλησεις αρκετες![]()
Και ξέρεις τι καττάρα θα σου ρίξει εεε....Μαυρη μαγεια?????
σκατοφατσας ειμαι μαρουλι θα σε παειΤόσ τρομακτικός είσαι που σε βλέπουν κ χέζονται;;;![]()
Χμμμμ φανταζομαι............Να καψουρευτω αυτην και να παρατησω τιs κορασιδεs????Και ξέρεις τι καττάρα θα σου ρίξει εεε....![]()
Μαυρη μαγεια?????
Σε λυπάμαι,εγώ είμαι κουκλί.σκατοφατσας ειμαι μαρουλι θα σε παει![]()
Μία επιλογή αυτή.2ρη επιλογή να σου πέσει κ να μην ξανα σηκωθεί.Χμμμμ φανταζομαι............Να καψουρευτω αυτην και να παρατησω τιs κορασιδεs????![]()
Ποιά μαύρη μαγεία;
Μαύρη μαγεία ήταν η Ιμάν. Η Άλι είναι λευκή και απέχει από αυτό που λέμε μαγεία.
Η Αλί είχε σωβρακάδικο,οπότε μην αποκλείετε αγαπητέ να σωβράκωσε κ καμιά μάγισσα με αντάλλαγμα γνώσεις της τέχνης....Ποιά μαύρη μαγεία;
Μαύρη μαγεία ήταν η Ιμάν. Η Άλι είναι λευκή και απέχει από αυτό που λέμε μαγεία.
Φτου φτου φτου.....Για να φορεσω το φυλαχτο με το σκορδοΜία επιλογή αυτή.2ρη επιλογή να σου πέσει κ να μην ξανα σηκωθεί.![]()
Παπάρια,μόνο το αντιξόρκι σε σώζει...Φτου φτου φτου.....Για να φορεσω το φυλαχτο με το σκορδο![]()
![]()
Μην βιάζεσαι δεν μπαίνει ακόμα.....θα τον ξανα δούμε άραγε;;; :-ελα μωρη λεαινα να σε αποχαιρετησουμε