pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Τι ειπες τωρα μανγαμαει ο νωντας, δεν παιζει, γαμαεικαι πληρωνει και με μαρουλι ;)
Καιγω καποτε κυκλοφορουσα με πολλα μαρουλια στη τσεπη,τωραααα..
Τι ειπες τωρα μανγαμαει ο νωντας, δεν παιζει, γαμαεικαι πληρωνει και με μαρουλι ;)
τυπε οχι...να ξερει να γαμιεται σαν σκυλα μονο θελω..και οι ελληνιδες το εχουν αυτο...μηπως τη θες κι εσυ μουναρα?![]()
τωρα θα μας παρει μεχρι και το τελευταιο ευρω ο σταματηςΤι ειπες τωρα μαν![]()
Καιγω καποτε κυκλοφορουσα με πολλα μαρουλια στη τσεπη,τωραααα..![]()
μπα....δεν το εχουντυπε οχι...να ξερει να γαμιεται σαν σκυλα μονο θελω..και οι ελληνιδες το εχουν αυτο...
Νωντας ειναι ;) αμα γουσταρει πληρωνει και με τοστακια ;)
να μιλαει δε με πολυνοιαζειΡωσσιδα που μιλαει ελληνικα ψαχνεις τοτε ;)
Γι'αυτό διάλεξες το νικ σου αυτό τελικά...σ'αρέσει η R 'n' B![]()
![]()
![]()
αυτες που γαμησα εγω το ειχαν τυπε...τωρα για εσενα μιλας εσυ..μπα....δεν το εχουν![]()
Με εχει παει μαρουλι και στο στοιχημα,αστα να νωντοπανε :-τωρα θα μας παρει μεχρι και το τελευταιο ευρω ο σταματης![]()
μαρουλι σε πηγε η ελλεηνιδα κιθαρουληΡε κιθαρα....Εχω ποσταρει τοσα τραγουδια διαφορετικου στυλ κι εσυ εβγαλες ενα ακυρο συμπερασμα απο το τελευταιο μονο....Αστο δεν το χεις.....
Ρε κιθαρα....Εχω ποσταρει τοσα τραγουδια διαφορετικου στυλ κι εσυ εβγαλες ενα ακυρο συμπερασμα απο το τελευταιο μονο....Αστο δεν το χεις.....
μαρουλι σε πηγε η ελλεηνιδα κιθαρουλη![]()
οτι πεις φιλε, εσυ ξερεις καλυτερα ;)αυτες που γαμησα εγω το ειχαν τυπε...τωρα για εσενα μιλας εσυ..
τυπε οχι...να ξερει να γαμιεται σαν σκυλα μονο θελω..και οι ελληνιδες το εχουν αυτο...
αυτες που γαμησα εγω το ειχαν τυπε...τωρα για εσενα μιλας εσυ..
μα το Νωντοτουτατη, πολυ Νωντογκαντεμια εχει πεσει τελευταια...Με εχει παει μαρουλι και στο στοιχημα,αστα να νωντοπανε :-
για παρτη μου ξερω καλυτερα,οχι για σενα.... ;)οτι πεις φιλε, εσυ ξερεις καλυτερα ;)
Τα περισσότερα όμως......τι στυλ είναι; ;)
Ωρες ωρες λεω να φερω παπα στο σπιτι να κανει Νωνταγιασμομα το Νωντοτουτατη, πολυ Νωντογκαντεμια εχει πεσει τελευταια...