alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.297
- Πόντοι
- 8.006
Δηλαδη αν γλυφεις, γλυφεις και καμια ανταποκριση, δεν τρεχει μία?γιατί το δικό σας για να μεγαλώσει το γλύφουμε???
επειδή μας αρέσει το κάνουμε!
![]()
Δηλαδη αν γλυφεις, γλυφεις και καμια ανταποκριση, δεν τρεχει μία?γιατί το δικό σας για να μεγαλώσει το γλύφουμε???
επειδή μας αρέσει το κάνουμε!
![]()
Δηλαδη αν γλυφεις, γλυφεις και καμια ανταποκριση, δεν τρεχει μία?
σας γαμαω ολους ρε σερνικους θυλυκους...μικρους μεγαλους...![]()
![]()
![]()
![]()
την γευστικη διαφορα δεν τη γνωριζω ουτε θελω να τη μαθωαχου το!
θα σου εξηγησω μιαν αλλη φορα τη διαφορα αγγουριου-πεους!
προς το παρον μπορεις να νομιζεις ο,τι θες!
δε θα μας πει ποτε θα εμφανηστει μπορει να τον αναγνωρισουμεΣταμ εμφανίσου >![]()
Από τα παραθυρα?πηδάτε γιατί χανόμαστε!
![]()
ε τοτε δεν γλυφει μονο τυπε....ρουφαει κιολας ;)....αρνητικη πιεση,υδραυλικα,ανορθωση.....αχ εσεις οι τριτοδεσμιοι.....καθολου ιδεα απο φυσικες επιστημες....Δηλαδη αν γλυφεις, γλυφεις και καμια ανταποκριση, δεν τρεχει μία?
γλιτσα δωσε μου τουσ κωδικους του μπου να βαλω μια ταξη...ε τοτε δεν γλυφει μονο τυπε....ρουφαει κιολας ;)....αρνητικη πιεση,υδραυλικα,ανορθωση.....αχ εσεις οι τριτοδεσμιοι.....καθολου ιδεα απο φυσικες επιστημες....![]()
Ε τι να γινει, δεν ειχα την τυχη να δοκιμασω τη δεσποινιδα...ε τοτε δεν γλυφει μονο τυπε....ρουφαει κιολας ;)....αρνητικη πιεση,υδραυλικα,ανορθωση.....αχ εσεις οι τριτοδεσμιοι.....καθολου ιδεα απο φυσικες επιστημες....![]()
οκ εχεις πμ ....σε μια ωρα να χεις ριξει πεντε μπαν,δυο μουτ και ενα γουορν.....γλιτσα δωσε μου τουσ κωδικους του μπου να βαλω μια ταξη...
Αυτο κανουμε.πηδάτε γιατί χανόμαστε!
![]()
Το σημειωνω αυτο.εσεις ειδικά από παντού
![]()
dont worry..ξερω εγω....οκ εχεις πμ ....σε μια ωρα να χεις ριξει πεντε μπαν,δυο μουτ και ενα γουορν.....![]()
και η μαντραπηδα θελει κοτσια ομωςο κοσνικ μονο στον στρατο πηδουσε..........μαντρες....γιαυτο καυλωνει με τον στρατο....ηταν μεγας μαντραπηδας....![]()
![]()
![]()
μπορει να σε μπαναρουν για κατι τετοια, τυπε, στον ΕΣ.....και η μαντραπηδα θελει κοτσια ομως![]()
ρε μαλακα εσενα δε σου ευχηθηκαμπορει να σε μπαναρουν για κατι τετοια, τυπε, στον ΕΣ.....![]()
![]()