life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Μονο σε μενα σερνεται το σαιτ????![]()
Ααα ειμαστε πολλοι
Μονο σε μενα σερνεται το σαιτ????![]()
μαλακα ειδες και αποειδες και εφτιαξες γυναικιους κλονους για να καυλαντιζεις με τα αγορακια του μπου...![]()
Γνωστος κλωνος δηλαδη ?μαλακα ειδες και αποειδες και εφτιαξες γυναικιους κλονους για να καυλαντιζεις με τα αγορακια του μπου...![]()
φιλε εσυ δεν εχεις προβλημα....εγω γενικα ενημερωνω οτι μπηκε η αστυνομια του σαιτ....να ξερουν να φυλαγονται....στα παπαρια μας...![]()
φιλε εσυ δεν εχεις προβλημα....εγω γενικα ενημερωνω οτι μπηκε η αστυνομια του σαιτ....να ξερουν να φυλαγονται....![]()
ο σεκιουριτάς του σάιτ είναι ο αβράμηςφιλε εσυ δεν εχεις προβλημα....εγω γενικα ενημερωνω οτι μπηκε η αστυνομια του σαιτ....να ξερουν να φυλαγονται....![]()
07:00 μια σοκοφρετα 3bit
8:00 φρεντο εσπρεσσο γλυκο
13:00 γαλλικος γλυκος
13:45 τυροπιτα και μπουγατσα
15:30 φρεντο εσπρεσσο γλυκο
19:45 ενα κομματι τσουρεκι με χυμο μοσιον
21:00 ενα ποτηρι χυμο μοσιον
να προσθεσω πως εχω καπνισει μισο πακετο τσιγαρα +
τωρα να δω τι θα φαω![]()
δεν ειδατε τι εγινε με το τρολλ του ζουγκλα?φιλε εσυ δεν εχεις προβλημα....εγω γενικα ενημερωνω οτι μπηκε η αστυνομια του σαιτ....να ξερουν να φυλαγονται....![]()
εγω ειμαι ο μπατσος-μπραβος του σαιτ....δερνω κιολας....με προτιμαν λογω κιλωνο σεκιουριτάς του σάιτ είναι ο αβράμης![]()
:-* :-*
παντου υπαρχει ενας γλ...δεν ειδατε τι εγινε με το τρολλ του ζουγκλα?δακτυλος γλ κι εκει....
θα πιω αυριοΠιες και κανά καφέ![]()
θα πιω αυριοθα ξεκινησω μ'ενα εσπρεσακι απο το σπιτι
και η συνεχεια ειναι οπως τη διαβασες![]()
καθε μερα πριν πεσω για υπνο...Σεξακι δεν εχει το προγραμμα???
κλωνα..Γνωστος κλωνος δηλαδη ?
ετσι...βαλε ταξη...φιλε εσυ δεν εχεις προβλημα....εγω γενικα ενημερωνω οτι μπηκε η αστυνομια του σαιτ....να ξερουν να φυλαγονται....![]()
εγω ΓΑΜΑΩ δεν γαμιεμαι....ΓΑΜΑΩΜπορεις και συ.....![]()
το γΤο αχρηστο κουιζ της ημερας
Πως και δεν μπηκε σημερα το πρωι ο Κοσμας στο σαιτ;
Α)Το αφεντικο πηρε μυρωδια οτι δουλευει() και του εκοψε το ιντερνετ
Β)Μετα απο καιρο δουλεψε επιτελους σαν κανονικος εργαζομενος χωρις τη τσουγκρανα
Γ)Ειχε ρεπο και γαμουσε σαν λυσσασμενο σκυλι τη πατσαβουρα μασατζου που του ηρθε για δευτερη φορα μετα απο το πρωτο ακυρο ραντεβου(στο δευτερο λυπηθηκε να τη δωξει)
Ψηφηστε και κερδιστε ενα δωρεαν γευμα στη ταβερνα του Μπιλ Ντινα ή 3πιτσες απο τη πιτσαρια του ΓΛ![]()
καθε μερα πριν πεσω για υπνο...![]()
χεστηκαμε για το αρρωστακι...Το αχρηστο κουιζ της ημερας
Πως και δεν μπηκε σημερα το πρωι ο Κοσμας στο σαιτ;
Α)Το αφεντικο πηρε μυρωδια οτι δουλευει() και του εκοψε το ιντερνετ
Β)Μετα απο καιρο δουλεψε επιτελους σαν κανονικος εργαζομενος χωρις τη τσουγκρανα
Γ)Ειχε ρεπο και γαμουσε σαν λυσσασμενο σκυλι τη πατσαβουρα μασατζου που του ηρθε για δευτερη φορα μετα απο το πρωτο ακυρο ραντεβου(στο δευτερο λυπηθηκε να τη δωξει)
Ψηφηστε και κερδιστε ενα δωρεαν γευμα στη ταβερνα του Μπιλ Ντινα ή 3πιτσες απο τη πιτσαρια του ΓΛ![]()
σημερα εκανα κατι τροποποιησεις.....με κοκκινο.....ξεκινησα διατροφη και προσεχω.....θα σου δωσω την διαιτα μου την χτεσινη ας πουμε
πρωινο
2 φετες ψωμι με βουτυρο λουρπακ και μελι
σοκολατουχο γαλα
1 μικρη ομελετα αυγο-πιπερια-φετα
4 φετες μπεικον
4 φετες γκουντα
2 φετες ζαμπον
φασολια ΗΕΙΝΖ
καφεςγαλλικοςφραπες γλυκος με γαλα
προγευμα
1 πεινιρλιπιτσα κομματι
1 κοκα κολα
γευμα
3 μπιφτεκια2 μπριζολες χοιρινες με πατατες τηγανητες και ρυζι με σαφραν
1 σαλατα χορτα με φετα
1 κωκ
απογευματινο
1 ζαμπονοτυροπιταμια μπουγατσα γλυκια
1 σπραιτ
1 φραπε σκετο
βραδινο
1 μεριδακοντοσουβλισεφταλια
2 πιτουλες
1 μεριδα πατατες
1 τζατζικισως μουσταρδας
1 σοκολατιναμια πουτιγκα
μεσονυχτιο
1 μπυρα 330 μλενα ουισκι 12 αρι
φυστικια πινατςαλατισμενα κασιους
ελαφρα δεν εφαγα ρε φιλε....τι λες και συ;![]()