pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Επαιζα πλει μεικερ στα νιατα μουπάμε για μπασκετάκι μωρή πόρνη![]()
Επαιζα πλει μεικερ στα νιατα μουπάμε για μπασκετάκι μωρή πόρνη![]()
οκ φιλεπάμε για μπασκετάκι μωρή πόρνη![]()
αυτό έλειπε να έπαιζες 5άριΕπαιζα πλει μεικερ στα νιατα μουΘα παιξουμε ρολοι ή θες μονο;
![]()
πόρνη τον είπαοκ φιλε....αυτο ηταν
...παω να κανω αναφορα εσενα και τον μπιλι ντινα και την πεφτω για υπνο.....
![]()
στο ποδοσφαιρο ηταν αυτο ρε αμπαλεαυτό έλειπε να έπαιζες 5άρι
θα παίξουμε βραζιλιάνικο![]()
(ήταν μια παραλλαγή αλλά δεν την θυμάμαι
![]()
)
στα νιατα σου γερο μουΕπαιζα πλει μεικερ στα νιατα μουΘα παιξουμε ρολοι ή θες μονο;
![]()
Παιζω και στο ζωγραφιστο,ειμαι ο Μπατμαν του ελληνικου μπασκεταυτό έλειπε να έπαιζες 5άρι
![]()
)
σιγα μην μας παιξεις και ισπανικηαυτό έλειπε να έπαιζες 5άρι
![]()
)
Επαιζα και σε ομαδα μπασκετ πριν παω σε ομαδα ποδοσφαιρουστα νιατα σου γερο μου![]()
ποιό ρε το βραζιλιάνικο; εμείς στο μπάσκετ το ξέραμε, νομίζω άφηνες να σκάσει 2 φορές η μπάλα μετά από άστοχο σουτ του προηγούμενου και σούταρες από εκεί που την έπιανες...στο ποδοσφαιρο ηταν αυτο ρε αμπαλε
Θυμαμαι παιζαμε παγκοτερμα,καλα εγω ημουνα καφενειο στην επιθεση εμεναστο ποδοσφαιρο ηταν αυτο ρε αμπαλε
Το θυμαμαι αυτο,αλλα πρεπει να λεγοταν αλλιωςποιό ρε το βραζιλιάνικο; εμείς στο μπάσκετ το ξέραμε, νομίζω άφηνες να σκάσει 2 φορές η μπάλα μετά από άστοχο σουτ του προηγούμενου και σούταρες από εκεί που την έπιανες...
το 11 ήταν ποδοσφαιρικό ;) που έβαζες γκολ δίχως να σκάσει η μπάλα κάτω και ανάλογα τον τρόπο (κεφαλιά, ψαλιδάκι κτλ) αφαιρούνταν πόντοι από τον τερματοφύλακα
παγκότερμα ή μπακότερμα ρεΘυμαμαι παιζαμε παγκοτερμα,καλα εγω ημουνα καφενειο στην επιθεση εμενα![]()
οκ φιλε....αυτο ηταν
![]()
χαιρετω ολο το αγαπημενο μου θρεντ και τους φιλους μου.
οκ φιλε....αυτο ηταν
![]()
χαιρετω ολο το αγαπημενο μου θρεντ και τους φιλους μου.
γεια σου ρε παιχτη καλα ειμαι εσυ φιλε.δουλειες.μας ηρθε εφορια στο μαγαζι σημερα.Γεια σου ρε άρχοντα....τι κάνεις; ;)