Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
Εδώ συμφωνούμε.....
Εσύ πότε τα έβαψες -οποιοδήποτε χρώμα- τελευταία φορά;
Πριν τεσσερα χρονια.....
Εδώ συμφωνούμε.....
Εσύ πότε τα έβαψες -οποιοδήποτε χρώμα- τελευταία φορά;
Εγω μεγαλα ...... τρελαινομαι λεμεεεΣε τι βυζια????
(εννοω μεγαλα μικρα κτλ)
Γιατι να σου προτεινει αλλοs???? Παs εσυ ο ιδιοs βλεπειs, γινεται το κλικ , το κουκου και ορμαs......Δεν ειναι εδω και ο Νωντας,να μου προτεινει κανα καλο μιλφ για το απογευμα
Εγω μεγαλα ...... τρελαινομαι λεμεεε
θελω και βυζοσκαμπιλα .... χωνω την μουρη μου στην χαραδρα και ακουω τις καμπανες
Σωστοτατος !!!!!!!!!Γιατι να σου προτεινει αλλοs???? Παs εσυ ο ιδιοs βλεπειs, γινεται το κλικ , το κουκου και ορμαs......
Σου εχω εξηγησηΓιατι να σου προτεινει αλλοs???? Παs εσυ ο ιδιοs βλεπειs, γινεται το κλικ , το κουκου και ορμαs......
:SΣ εχω......ψυχολογησει εσενα
Σου εχω εξηγηση
Ο Νωντας ειναι γνωστος μιλφακιας και εχει δοκιμασει αρκετες,οποτε εχει μια αποψη να μου πει ,ποιες ειναι καλες σε υπηρεσιες ,κοινως θελω να αποφυγω τις ξεπετες Βλεπε σταμ και βαρο που τρωνε φολες
Για να το λεs εσυ , ετσι θαναι......Αλλα εμειs επικεντρωνομαστε αλλου
Δεν ξερω αν με καταλαβαινειs.....
:S
Ελεος .....
Στο πατωμα φτανουν............. :S
Σε καταλαβαινω και γι αυτο δεν μπλεκομαι με το αλλου.....
Εγω κυριως παιζω μπαλιτσα με μιλφακια συγκεκριμεναΑαα μαλιστα.....Εγω τωρα ειμαι στο ταργκετ γκρουπ ...λα πιπινασιον
Μετα θα αλλαξω κατηγορια
Ετσι ετσι
Πχ εσειs αι γυναικαι δινετε σημαντικη διασταση στα ασημαντα πχ νυχια
Ενω εμειs αι ανδραι ξεπερναμε τιs ...τεχνικεs λεπτομερειεs
ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΕΡΑΤΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΤΡΙΧΡΩΜΑ !!!!!!!!!Για οσους ενδιαφερονται,τα ΜΜΜ μαλλον θα απεργησουν απο Τριτη
Λυπησου με βρε συ και εφαγα πριν λιγο....πρωτον μπορειs ανετα να μπειs μεσα στην χαραδρα τουs
δευτερον καλυπτεσαι εξ ολοκληρου απο βυζοκατασταση
και εκτον εχειs δωρεαν σφουγγαριστρα
Ετσι ετσι
Πχ εσειs αι γυναικαι δινετε σημαντικη διασταση στα ασημαντα πχ νυχια
Ενω εμειs αι ανδραι ξεπερναμε τιs ...τεχνικεs λεπτομερειεs
Αυτο συμβαινει οταν κρινουμε γυναικες....Οταν κρινουμε αντρες ειναι τελειως διαφορετικα τα κριτηρια...Μην μπερδευεσαι..... ;)