Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
αμα εισαι πιτσιρικας λεμε
Αμα εισαι πιτσιρικας ρε παντου τζαμπε ειναι το φαϊ.....
αμα εισαι πιτσιρικας λεμε
Επιτελους θα γινω νταβαντζης , το ονειρο μου γινετε αληθηνο
Μαλλον θα μεινω και θα βγω το βραδυ.....
Και γω προσπαθω να αποφευγω γαμους κτλ αλλα με κοντινες φιλες δεν γινεται.....
αν είσαι πάνω από 20 (και πολύ λέω) έχεις πρόβλημα μαν
Οκ εσυ θες να γινεις νταβαΝτζης, που ξερεις οτι με μενα θα εχεις δουλεια????
δεν αναφερόμουν σε αυτό ρε γενικά σου το είπα ;)
Δηλαδή όποιος είναι πάνω από 20,πρέπει να τραβιέται σε γάμους κατά την άποψή σου,επειδή το επιβάλει η "καλή κοινωνία";;; Χέσε μας ρε φίλε...
δεν αναφερόμουν σε αυτό ρε γενικά σου το είπα ;)
το λιγότερο ανώριμαΓιατί ρε μαλάκα,τόσο "μωρουδίστικα" σου φαίνονται αυτά που λέω;;;;
το λιγότερο ανώριμα
ειναι πολυ ωριμος ο κοσνικ και δεν αντεχει να πεφτει το επιπεδο χαμηλα χαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαΓιατί ρε μαλάκα,τόσο "μωρουδίστικα" σου φαίνονται αυτά που λέω;;;;
Γιατί ρε μαλάκα,τόσο "μωρουδίστικα" σου φαίνονται αυτά που λέω;;;;
Καλά κάνεις ρε.....αλλά και πάλι και στις κοντινές φιλές μπορείς να το αρνηθείς,λέγοντας ότι δεν είσαι χριστιανή.....και απέχεις.....βέβαια αυτό στην περίπτωση που όντως δεν είσαι χριστιανή.....για να είσαι πειστική
τοσο μπαζο εισαι ?
δε πειραζει σαν καινουιρο φρουτο ολο και καποιος θα σε παρει
εξαλου εχω καβαντζα τον γλ .. αυτος γαμαει οτι ναι δε παιζει
ε τότε είμαι κι εγώ ανώριμος
Εδώ γελάνε....κοίτα ποιος μιλάει......ο μαλάκας που είναι ολόκληρος μαντράχαλος και ακούει μικρούς νικόλες,και σωτήρηδες.......και μετά εγώ είμαι ο ανώριμος
αν τον ηξερες απο παλια δεν θα ελεγες ποτε αυτη την κουβεντα ;)ε τότε είμαι κι εγώ ανώριμος
όμως εσύ είσαι το λιγότερο ανώριμος ;)
to να πηδας τον οποιοδηποτε ομωςΟι κοντινες φιλες με ηθελαν στη χαρα τους και το σεβαστηκα.....Πηγα γι αυτες.....
Λοιπον εγω λεω να στησουμε την αλλη επιχειρηση που λεγαμε την προηγουμενη φορα...Δεν μπορω να πηδιεμαι με τον οποιοδηποτε.....
Στη γιορτή σου(έχεις και πολλές με τόσα ονόματα) όταν σου φέρνουν δώρο το παίρνεις; Κανονικά πρέπει να το αρνείσαι, επειδή είσαι άθεος και οι ονομαστικές γιορτές δεν έχουν νόημα για σένα, οπως ο γάμος
ε τότε είμαι κι εγώ ανώριμος
όμως εσύ είσαι το λιγότερο ανώριμος ;)
Στη γιορτή σου(έχεις και πολλές με τόσα ονόματα) όταν σου φέρνουν δώρο το παίρνεις; Κανονικά πρέπει να το αρνείσαι, επειδή είσαι άθεος και οι ονομαστικές γιορτές δεν έχουν νόημα για σένα, οπως ο γάμος
ε τότε το'χασε και ησύχασε ;)αν τον ηξερες απο παλια δεν θα ελεγες ποτε αυτη την κουβεντα ;)
ε τότε το'χασε και ησύχασε ;)
εγώ λέω αυτό που βλέπω και αυτό που γνώρισα και γνωρίζω ;)
αν τον ηξερες απο παλια δεν θα ελεγες ποτε αυτη την κουβεντα ;)
to να πηδας τον οποιοδηποτε ομως