gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
και μια στις πεντε το πρωι την πιπα του παππου και την γλωσσα της πεθερας και το μαλλι της γριας...σιγα ρε μαλακα μια φορα τρωω κατα της 5 με 6 το απογευμα
και μια στις πεντε το πρωι την πιπα του παππου και την γλωσσα της πεθερας και το μαλλι της γριας...σιγα ρε μαλακα μια φορα τρωω κατα της 5 με 6 το απογευμα
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχακαι μια στις πεντε το πρωι την πιπα του παππου και την γλωσσα της πεθερας και το μαλλι της γριας...
α εσυ εισαι πυροτουβλο για φαι λεμε ρε βλαχοκαι μια στις πεντε το πρωι την πιπα του παππου και την γλωσσα της πεθερας και το μαλλι της γριας...
τι γελας ωρε εσυ εχεις ωραριο στις πιπεςαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Με ρεγουλα το κρεμμυδι και το σκορδο...Ξυπνησε βιαστικα για να παει σ εμια βαφτιση και τωρα ετοιμαζεται να φαει..... :-*
α εσυ εισαι πυροτουβλο για φαι λεμε ρε βλαχο
εσυ που τρως ρε μαλεα μεσημερι βραδυ και το τραπεζι σου ειναι γεματο
σαλατες ορεκτικα σαλαμια τυρια παστουρμαδες το κυριως φαγητο εννοειτε αναψυκτικα και γλυκακι στο τελος μην χασεις τη διατροφη τι γελας ωρε εσυ εχεις ωραριο στις πιπες
ενω με τις πιπες θα σε πουν καλογαμημενηδεν κάνω πιπες, το παιζω για να μην με πουν αγαμητη χαχαχαχαχααχαχχαχαχαχα
την τρωει ολη την οικογενεια δλδ......αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
εχω την εντυπωση φιλε οτι και γω να πεσω κατω στο θρεντ θα με φας.....α εσυ εισαι πυροτουβλο για φαι λεμε ρε βλαχο
σαλατες ορεκτικα σαλαμια τυρια παστουρμαδες το κυριως φαγητο εννοειτε αναψυκτικα και γλυκακι στο τελος μην χασεις τη διατροφη
βασιλικά γεύματα τρώει ο βολεμένος και εμείς την βγάζουμε με τοστάκιαα εσυ εισαι πυροτουβλο για φαι λεμε ρε βλαχο
σαλατες ορεκτικα σαλαμια τυρια παστουρμαδες το κυριως φαγητο εννοειτε αναψυκτικα και γλυκακι στο τελος μην χασεις τη διατροφη
ενω με τις πιπες θα σε πουν καλογαμημενη
γαμημενη απο το στομα πρωτη φορα το ακουωκαλο οχι..αλλα γαμημενη φορ σουρ..αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Μια επιδρομη στα ψυγεια του (γ)καραγκουνη και την καναμε ταρατσα για μεχρι την Σαρακοστη...βασιλικά γεύματα τρώει ο βολεμένος και εμείς την βγάζουμε με τοστάκια
έννοια σου όμως και όλα εδω πληρώνονται ;)
μετά δεν μας καλύπτει γιατί δεν έχει νηστίσιμαΜια επιδρομη στα ψυγεια του (γ)καραγκουνη και την καναμε ταρατσα για μεχρι την Σαρακοστη...
θα σου δωσω την διαιτα μου την χτεσινη ας πουμεβασιλικά γεύματα τρώει ο βολεμένος και εμείς την βγάζουμε με τοστάκια
έννοια σου όμως και όλα εδω πληρώνονται ;)
και ο κιθαρας εχει γεματο ψυγειο και ντουλαπιαΜια επιδρομη στα ψυγεια του (γ)καραγκουνη και την καναμε ταρατσα για μεχρι την Σαρακοστη...
γαμημενη απο το στομα πρωτη φορα το ακουω
ξεχασα να σου πω το ρητο που λενε ουτε για πιπα δεν της το δινω
η το πολυ μια πιπα της το δινω και μονο
οποτε κανε τις αναγωγες σου
πιπα κωλο σε παω σημερα
gl omorfines telika
παλι υπουλα παιζεις σκροφατι να μου δωσεις ρε βαρος αφου δεν σου σηκωνεται και ειπαμε δεν κανω πιπες - κοροιδευω τον κοσμο οπως παντα, δεν εμαθες ακομα να διαβαζεις; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
καλησπέρα TAFTAARτην καλησπέρα μου