Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 28 άτομα (0 μέλη και 28 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φ52 ,απόγευμα .
Χρειάζεται πουρμπουάρ ,προκαταβολικά ,για να σε περιποιηθει πολυ καλα .
Όμως το αξίζει φίλε .
Την είχα πρωτοπάρει Φ134 ,πρινα από 1 1/2 χρόνο.Τώρα είναι καλύτερη .
Καλό γαμήσι σήμερα !
Και στο Διδύμου 20 είχε καλή το απόγευμα ,μια Ρωσίδα με ρωγα καγκελο ,μπορεις να κρεμάσεις το παλτό σου στη ρώγα της !

Γεια σου κωστας λαδακης.....

pistolero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2009
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
396
Κορμαρα ατελειωτη η ντενισσα ,μια φορα τη πηρα ομως και μου επιασε κουβεντα απο το κυπριακο-μεχρι το μεταναστευτικο  :headbang:
Την ειχα παρει 3-4 μερες μετα τη δολοφονια που ειχε γινει λιγο πιο πανω και μου ελεγε την αποψη της για τους αλλοδαπους  :rolleyes: :grin:

Επισκέπτης
ειχα πετυχει τον ντουρασελ με σατεν νυχτικο,παντοφλες απο δερμα κροκοδειλου και πουρο φιντελ να διαβαζει τα απαντα του γαλιλαιου σε ειδικη δερματοδετη εκδοση απο τις εκδοσεις βατικανο καθισμενος σε ολοχρυσο λουδοβικο και πινοντας σαγκρια ισπανικη....

το ρολοι ομως μου εκανε μονο εντυπωση
δεν το ειχα ξαναδει....πρεπει να ηταν σπανιο
http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/fashion/2010/JUNE/HOW%20TO/resized/roloi_600_210.jpg[/img[/URL]] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

Λολ.....

Εγώ είχα πετύχει τον άρκανς,με τζιν παντελόνι,λευκό πουκάμισο και μαύρο σακάκι και με σαγιονάρες με διχάλα από κάτω..... :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Σιγουρα ειναι πιο ανοιχτομυαλες  :grin:

Αλλα μια ανοιχτομυαλη γυναικα δεν εχει μονο καλα (παρτουζες με την κολλητη της,καλο κρεβατι , κερατο χωρις γκρινια κτλ ) ... θελει και εναν εξισου ανοιχτομυαλο αντρα  :grin: ... πραγμα που κανει τον μεσο ελληνα ακαταλληλο για συντροφο της + οτι ο μεσος ελληνας δε θα την εβλεπε ποτε σοβαρα κ θα την ελεγε τσουλακι , πουτανακι και λοιπα χαριτωμενα  :grin:

Οτι δινεις παιρνεις ... για τον πουριτανισμο τον ελλεηνιδων δεν φταινε μονο οι μαναδες τους  ;)

οοοοοοοοοοοοχι....πουτανακι και τσουλακι θα ηταν ΜΟΝΟ εαν ηταν ελλεηνιδα και κυριως εαν ηταν η γκομενα του, η γυναικα του,η μανα του ή η αδερφη του....ολες οι λοιπες ειναι ανοιχτομυαλες :2funny:

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.153
Πόντοι
1.686
σταμ ,η Ντενίσα σήμερα ,στο φ52 ,ήταν στις καλες της και ηταν η ομορφότερη της φυλης ισως .

Στο φ66 Α  έχει το πρωϊ μια Μπιανκα ,με ωραιο δέρμα ,που με προκαταβολικο πουρμπουαρ ,με αφηνει και την γαμαω με πρωτοφανη αγριοτητα !
Της ζηταω συγγνωμη παντα,στο τελος  ,γιατι της τραβαω κατι πουτσιές ,σαν ατμομηχανή ,αλλα δεν δυασανασχετει .Μου κανει πιπα υγρη τελεια !
Εχει τελειο δερμα και ωραιο κωλαρακι !

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Κορμαρα ατελειωτη η ντενισσα ,μια φορα τη πηρα ομως και μου επιασε κουβεντα απο το κυπριακο-μεχρι το μεταναστευτικο  :headbang:
Την ειχα παρει 3-4 μερες μετα τη δολοφονια που ειχε γινει λιγο πιο πανω και μου ελεγε την αποψη της για τους αλλοδαπους  :rolleyes: :grin:
γεια σου πιστολερο......δεν την πλακωσες στο μπουνιδι που σε προσβαλλε ετσι; :grin:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι να κανω ρε μαγκες?  γαμιοντας με παει εδω και δυο ωρες  :headbang: :headbang:  :helpplea:

ντουλκολαξ ηπια αλλα δεν βγαινει το ριμαδι  :'(

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
σταμ ,η Ντενίσα σήμερα ,στο φ52 ,ήταν στις καλες της και ηταν η ομορφότερη της φυλης ισως .

Στο φ66 Α  έχει το πρωϊ μια Μπιανκα ,με ωραιο δέρμα ,που με προκαταβολικο πουρμπουαρ ,με αφηνει και την γαμαω με πρωτοφανη αγριοτητα !
Της ζηταω συγγνωμη παντα,στο τελος  ,γιατι της τραβαω κατι πουτσιές ,σαν ατμομηχανή ,αλλα δεν δυασανασχετει .Μου κανει πιπα υγρη τελεια !
Εχει τελειο δερμα και ωραιο κωλαρακι !
φιλε εχεις πεντε λεπτα να μετακινησεις το ποστ σου στην ημερησια ενημερωση αλλιως λυπαμαι πολυ αλλα θα διαγραφει και θα βγεις αναφερομενος..... :sunglasses:

vasilis ntinas

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
1
παιδια να σας κανω μια ασχετη ερωτηση το σαιτ ειχε κλεισει πριν κανα χρονο?ετσι εχω ακουσει αληθευει?αν ναι για ποιο λογο??

povel

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
οοοοοοοοοοοοχι....πουτανακι και τσουλακι θα ηταν ΜΟΝΟ εαν ηταν ελλεηνιδα και κυριως εαν ηταν η γκομενα του, η γυναικα του,η μανα του ή η αδερφη του....ολες οι λοιπες ειναι ανοιχτομυαλες :2funny:

3 ποιντς!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom