alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Πουθενα.ναι βρε φιλε.που το περιεργο?
Πουθενα.ναι βρε φιλε.που το περιεργο?
οκ φιλαρα καλυνηχτα.Πουθενα.
124 μηνυματα και 3 φιλοι σε μια μερα?
Φ52 ,απόγευμα .
Χρειάζεται πουρμπουάρ ,προκαταβολικά ,για να σε περιποιηθει πολυ καλα .
Όμως το αξίζει φίλε .
Την είχα πρωτοπάρει Φ134 ,πρινα από 1 1/2 χρόνο.Τώρα είναι καλύτερη .
Καλό γαμήσι σήμερα !
Και στο Διδύμου 20 είχε καλή το απόγευμα ,μια Ρωσίδα με ρωγα καγκελο ,μπορεις να κρεμάσεις το παλτό σου στη ρώγα της !
ειχα πετυχει τον ντουρασελ με σατεν νυχτικο,παντοφλες απο δερμα κροκοδειλου και πουρο φιντελ να διαβαζει τα απαντα του γαλιλαιου σε ειδικη δερματοδετη εκδοση απο τις εκδοσεις βατικανο καθισμενος σε ολοχρυσο λουδοβικο και πινοντας σαγκρια ισπανικη....
το ρολοι ομως μου εκανε μονο εντυπωση
δεν το ειχα ξαναδει....πρεπει να ηταν σπανιο
http://[URL unfurl="true"]www.tlife.gr/files/Image/fashion/2010/JUNE/HOW%20TO/resized/roloi_600_210.jpg[/img[/URL]] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]
Λολ.....
Εγώ είχα πετύχει τον άρκανς,με τζιν παντελόνι,λευκό πουκάμισο και μαύρο σακάκι και με σαγιονάρες με διχάλα από κάτω..... :2funny:
Σιγουρα ειναι πιο ανοιχτομυαλες
Αλλα μια ανοιχτομυαλη γυναικα δεν εχει μονο καλα (παρτουζες με την κολλητη της,καλο κρεβατι , κερατο χωρις γκρινια κτλ ) ... θελει και εναν εξισου ανοιχτομυαλο αντρα ... πραγμα που κανει τον μεσο ελληνα ακαταλληλο για συντροφο της + οτι ο μεσος ελληνας δε θα την εβλεπε ποτε σοβαρα κ θα την ελεγε τσουλακι , πουτανακι και λοιπα χαριτωμενα
Οτι δινεις παιρνεις ... για τον πουριτανισμο τον ελλεηνιδων δεν φταινε μονο οι μαναδες τους ;)
γεια σου πιστολερο......δεν την πλακωσες στο μπουνιδι που σε προσβαλλε ετσι;Κορμαρα ατελειωτη η ντενισσα ,μια φορα τη πηρα ομως και μου επιασε κουβεντα απο το κυπριακο-μεχρι το μεταναστευτικο
Την ειχα παρει 3-4 μερες μετα τη δολοφονια που ειχε γινει λιγο πιο πανω και μου ελεγε την αποψη της για τους αλλοδαπους
Εισαι ζυγος τοτες
Ετσι ΚΟσμα ... τσιμπα το γουρουνοπουτσι της μικρης Βιλμας κ μη λες πολλα
Τωρα μιλας σωστα
Λολ.....
Εγώ είχα πετύχει τον άρκανς,με τζιν παντελόνι,λευκό πουκάμισο και μαύρο σακάκι και με σαγιονάρες με διχάλα από κάτω.....
Γεια σου κωστας λαδακης.....
φιλε εχεις πεντε λεπτα να μετακινησεις το ποστ σου στην ημερησια ενημερωση αλλιως λυπαμαι πολυ αλλα θα διαγραφει και θα βγεις αναφερομενος.....σταμ ,η Ντενίσα σήμερα ,στο φ52 ,ήταν στις καλες της και ηταν η ομορφότερη της φυλης ισως .
Στο φ66 Α έχει το πρωϊ μια Μπιανκα ,με ωραιο δέρμα ,που με προκαταβολικο πουρμπουαρ ,με αφηνει και την γαμαω με πρωτοφανη αγριοτητα !
Της ζηταω συγγνωμη παντα,στο τελος ,γιατι της τραβαω κατι πουτσιές ,σαν ατμομηχανή ,αλλα δεν δυασανασχετει .Μου κανει πιπα υγρη τελεια !
Εχει τελειο δερμα και ωραιο κωλαρακι !
κολλησε;βαλε λαδι.....τι να κανω ρε μαγκες? γαμιοντας με παει εδω και δυο ωρες
ντουλκολαξ ηπια αλλα δεν βγαινει το ριμαδι :'(
οοοοοοοοοοοοχι....πουτανακι και τσουλακι θα ηταν ΜΟΝΟ εαν ηταν ελλεηνιδα και κυριως εαν ηταν η γκομενα του, η γυναικα του,η μανα του ή η αδερφη του....ολες οι λοιπες ειναι ανοιχτομυαλες
και εμενα φιλε μου αρεσει η κλασσικη μουσικη.Σε παω ,γιατι σου αρεσει η κλασσικη μουσικη .
ξεχασε να πληρωσει την ΔΕΗπαιδια να σας κανω μια ασχετη ερωτηση το σαιτ ειχε κλεισει πριν κανα χρονο?ετσι εχω ακουσει αληθευει?αν ναι για ποιο λογο??