vasilis ntinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ωραια φοτο φιλε/.
ωραια φοτο φιλε/.
αλλαξα και αβαταρ να μην μοιαζω με τον ακατανομαστο μανμήπως έχεις πάθει μολυβδίαση μαν?![]()
αλλαξα και αβαταρ να μην μοιαζω με τον ακατανομαστο μαν![]()
μάλλον δεν το 'πιασες ;)
εννοούσα ότι η λόου μπαπ ΔΕΝ είναι μουσική ;)
την γιάννα αγγελοπούλου έβαλες ρε μαναλλαξα και αβαταρ να μην μοιαζω με τον ακατανομαστο μαν![]()
το hip hop Εννοείς γενικά….τι να σου πω έχει γίνει άπειρη συζήτηση γι αυτό …αν την θεωρείς εσύ ότι δεν είναι δικαίωμα σου….για μένα είναι ;)μάλλον δεν το 'πιασες ;)
εννοούσα ότι η λόου μπαπ ΔΕΝ είναι μουσική ;)
την γιάννα αγγελοπούλου έβαλες ρε μαν![]()
![]()
:o :o :oτο hip hop Εννοείς γενικά….τι να σου πω έχει γίνει άπειρη συζήτηση γι αυτό …αν την θεωρείς εσύ ότι δεν είναι δικαίωμα σου….για μένα είναι ;)
μια μιλφωνα εβαλε φιλε φοτο γαματη/.Ποια είναι αυτή η 50αρα που έβαλες;
Εδώ έχεις δίκιο....δε μπορώ να πω.....περισσότερο απαγγελία είναι ;)
το hip hop Εννοείς γενικά….τι να σου πω έχει γίνει άπειρη συζήτηση γι αυτό …αν την θεωρείς εσύ ότι δεν είναι δικαίωμα σου….για μένα είναι ;)
την χιπ χοπ την σέβομαι γιατί είναι αυθεντικό δημιούργημα ;)το hip hop Εννοείς γενικά….τι να σου πω έχει γίνει άπειρη συζήτηση γι αυτό …αν την θεωρείς εσύ ότι δεν είναι δικαίωμα σου….για μένα είναι ;)
γεια σου φιλαρα!εισαι μεγαλο αλανι the birdman speakingμια μιλφωνα εβαλε φιλε φοτο γαματη/.
λόου μπαπ=είμαι έλληνας και δεν μπορώ να ραπάρω ;) και φτιάχνω κάτι να μου ταιριάζει ;)Low Bap is a sub-genre of the Greek hip hop music scene, that emerged in the mid-1990s as the sound of the prominent Greek hip hop group Active Member. It's characterized by slower tempo and rapping than usual, often combined with lyrics of political content.
gute nacht freund billκαληνυχτω ολο το θρεντ και τους φιλους μου την πεφτω για υπνο...
αυτο δεν ειναι ραπαρισμα?λόου μπαπ=είμαι έλληνας και δεν μπορώ να ραπάρω ;) και φτιάχνω κάτι να μου ταιριάζει ;)
καληνυχτα φιλε μου.gute nacht freund bill![]()