jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Ενα ειναι το προβλημα με τις μπυρες.....Το κατουρημα....Φτηνες η ακριβες το αποτελεσμα ειναι το ιδιο......![]()
οχι ...
με τις φθηνες τζουζει ο κωλος σου το πρωι
Ενα ειναι το προβλημα με τις μπυρες.....Το κατουρημα....Φτηνες η ακριβες το αποτελεσμα ειναι το ιδιο......![]()
ναι ξερεις το ιδιο ειναι και με το φαγητο...τι χαβιαρι τι φασολαδα τα χεζεις....σε εχει σπασει η καυλα και δεν ξερεις τι λες ρε μωρο....Ενα ειναι το προβλημα με τις μπυρες.....Το κατουρημα....Φτηνες η ακριβες το αποτελεσμα ειναι το ιδιο......![]()
εμενα γιατι δε με πιανει συχνοουρια δλδΕνα ειναι το προβλημα με τις μπυρες.....Το κατουρημα....Φτηνες η ακριβες το αποτελεσμα ειναι το ιδιο......![]()
οχι ...
με τις φθηνες τζουζει ο κωλος σου το πρωι
γιατι εσυ γαμας αγορι μου γαμας δεν παιζεις....εμενα γιατι δε με πιανει συχνοουρια δλδ![]()
οχι ρε και χωρις να γαμησω δεν εχω προβλημαγιατι εσυ γαμας αγορι μου γαμας δεν παιζεις....
ναι ξερεις το ιδιο ειναι και με το φαγητο...τι χαβιαρι τι φασολαδα τα χεζεις....σε εχει σπασει η καυλα και δεν ξερεις τι λες ρε μωρο....![]()
εμενα γιατι δε με πιανει συχνοουρια δλδ![]()
καλα..εσυ ξερεις...οχι ρε και χωρις να γαμησω δεν εχω προβλημα![]()
ωραιο στραπον φιλε.
βασιλακη γουσταρεις στραπον και συ ρεωραιο στραπον φιλε.![]()
τυπε την σαλιωνεις την κλωστη πριν την περασεις στο βελονι?...ωραιο στραπον φιλε.![]()
βασιλακη γουσταρεις στραπον και συ ρε![]()
Ε σιγά......μικρό το κακό......![]()
![]()
![]()
δε με πειθεις εμεναΕσυ να τα βλεπεις.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
είμαι ο κιθάρας
τρελαίνομαι να μου γαμάνε τα ποστ![]()
πες τα ρε μαναπορώ πώς δεν μιλάτε για στρατό![]()
![]()
αυτά είναι ωραία θέματα για το σπαμοθρέντ![]()
![]()
![]()
δε με πειθεις εμενακουλουρακι θα φαω
![]()