pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Θα ρίξεις δύο;;;μικρε βιαζεσαι.....![]()
Γιατί το σκορ γράφει: Μεμάς 0 -ελλεεινίδες 1
Kαι γκολάρα όχι αστεία.....
Θα ρίξεις δύο;;;μικρε βιαζεσαι.....![]()
δεν χρειάζεται να μου μιλάς στον πληθυντικό φίλεΦλερτάρετε;;;![]()
Θα ανοιξω θρεντ ελληνιδες μονο ή ελληνιδες φαν κλαμπ .. κατι τετοιο![]()
![]()
Μπαααα δεν ειδεs τι κριση υπαρχειΘα ανοιξω θρεντ ελληνιδες μονο ή ελληνιδες φαν κλαμπ .. κατι τετοιο![]()
![]()
δε θελω ουτε να σε δω, ουτε να σε γαμησω ουτε να σε συναναστραφω δεσποινις.... η ρατσα σου δε μου κανει κλικ....εαν με δεις, εαν με γαμησεις και εαν με συνανστραφεις ΙΣΩΣ να μπορει να εκφερεις αποψη...μεχρι τοτε μπορεις να αερογαμεις τις σταφιδιασμενες απο βοτκα ρεντμπουλ![]()
οι ρωσσιδες αυτα τα μαθαινουνε στο σχολειο ρε μαναρι![]()
θα είσαι πρόεδρος, γραμματέας, ταμίας και το μοναδικό μέλοςΘα με κάνετε πρόεδρο;;;;
Είμαι θερμός υποστηρικτής....![]()
δε θελω ουτε να σε δω, ουτε να σε γαμησω ουτε να σε συναναστραφω δεσποινις.... η ρατσα σου δε μου κανει κλικ....
οσο για τις σταφιδιασμενες, δεν θεωρω σωστο να μιλα ετσι η εκπροσωπος των γυναικων που για καθε παιδι φορτωνει μονιμα 15 κιλα και οι οποιες εχουν αναδειξει την κυταρριτιδα σε φυλετικο χαρακτηριστικο.....σορρυ αλλα η αληθεια ειναι σκληρη![]()
ασε να το ανοιξει ο μπαρος να μην εκτεθεις εσυΘα ανοιξω θρεντ ελληνιδες μονο ή ελληνιδες φαν κλαμπ .. κατι τετοιο![]()
![]()
Μεμάκι κάνουν και κέγκελ οι Ρωσίδες?Δηλαδή ξέρουν να κάνουν πουτσοσφίξιμο με το μουνί ή απλά αφήνουν την πούτσα και μπαινοβγαίνει ?
Με ψηφοφορία θα βγει αν και λόγω ηλικίας εγώ πρέπει να είμαιΘα με κάνετε πρόεδρο;;;;
Είμαι θερμός υποστηρικτής....![]()
πού έχεις τα χεράκια σου μαν?Εσύ ρε μπουχέσα πώς είσαι; Για κάνε μας μια περιγραφή να γελάσουμε.....
μπρουκληςΕσύ ρε μπουχέσα πώς είσαι; Για κάνε μας μια περιγραφή να γελάσουμε.....
Αγαπητέ ούτε δοκάρι... κ όχι μόνο αυτό αλλά όπου να'ναι θα φας κ το δεύτερο....δε θελω ουτε να σε δω, ουτε να σε γαμησω ουτε να σε συναναστραφω δεσποινις.... η ρατσα σου δε μου κανει κλικ....
οσο για τις σταφιδιασμενες, δεν θεωρω σωστο να μιλα ετσι η εκπροσωπος των γυναικων που για καθε παιδι φορτωνει μονιμα 15 κιλα και οι οποιες εχουν αναδειξει την κυταρριτιδα σε φυλετικο χαρακτηριστικο.....σορρυ αλλα η αληθεια ειναι σκληρη![]()
Ναι αλλά εδω μαθαίνω οτι είναι και ψιλοντίρλα μονίμωςΚαι Κέγκελ κάνουν ,και "κύμα " κάνουν ,και ότι θέλεις κάνουν.
Γι'αυτό ο Μελ Γκίμπσον είχε γκόμενα Ρωσιδα .
Οι Ρωσίδες είναι η κορυφή ,στο γυναικείο φύλο ,από κάθε άποψη .
Οι πίο όμορφες ,οι καλύτερες μαθηματικοί γυναίκες στον κόσμο ,οι καλύτερες πιανίστριες στον κόσμο ,οι καλύτερες αθλήτριες ,οι καλυτερες χορεύτριες κλασικού μπαλέτου.
δε θελω ουτε να σε δω, ουτε να σε γαμησω ουτε να σε συναναστραφω δεσποινις.... η ρατσα σου δε μου κανει κλικ....
Με ψηφοφορία θα βγει αν και λόγω ηλικίας εγώ πρέπει να είμαι![]()
πού έχεις τα χεράκια σου μαν?![]()
εγω εσενα στηριζω , το ξερειςΜε ψηφοφορία θα βγει αν και λόγω ηλικίας εγώ πρέπει να είμαι![]()
Με ψηφοφορία θα βγει αν και λόγω ηλικίας εγώ πρέπει να είμαι![]()
Να κ το δεύτερο γκολάκι....η γνωση περι της γυναικεις φυσης φαινεται οτι περιοριζεται στη χειρα με τα πεντα ορφανα...ουτε καν στο πουλι σου![]()
προφανως και δεν θα ηθελα να με γνωρισεις/πηδηξεις/συναναστραφεις ηταν σχημα λογου κατι το οποιο χρησιμοποιειται συχνα στην ελληνικη γλωσσα![]()