pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Πότε θες νωντάκο μου;;; :-* :-* :-*παπαζολη θα μου παρεις μια πιπα?
Αλλά να σε δω πρώτα κ αν μ'αρέσεις,τί γουρούνι στο σακί;;;
Πότε θες νωντάκο μου;;; :-* :-* :-*παπαζολη θα μου παρεις μια πιπα?
Εμένα δεν με χαιρετάς λατρεμένε;;; >![]()
Με παρακολουθείς με παρακολουθείς αλλά την παρουσία σου δεν την υποδηλώνεις....τελοσπάντων.Εσένα σε παρακολουθώ κάθε βράδυ μέσα από τις σκιές και τα σκοτάδια...
Η άλλη όμως ... ήταν η ίδια στις σκιές...![]()
yes!Λύσε μου μια απορία... Μπούρκες είναι αυτές;
επεσες κοντα στο ενα απο αυτα!άσε με να μαντέψω... Βρέθηκες σε κάποιο χαρέμι... Έκανες αισθητική περιποίηση των γυναικών του χαρεμιού... ή...
Έγινες μια απ' αυτές;![]()
επεσες κοντα στο ενα απο αυτα!
Ναι κ τώρα μας γράφει από το χαρέμι απευθείας....Ξέροντας τον περιπετειώδη χαρακτήρα σου... φοβάμαι... θεέ μου... ότι αποφάσισες να δοκιμάσεις το ...
δεύτερο... :o
μας εχει wifi ο πασας!Ναι κ τώρα μας γράφει από το χαρέμι απευθείας....![]()
![]()
Τόσο καλές πίπες κάνετε;;;μας εχει wifi ο πασας!![]()
Ναι κ τώρα μας γράφει από το χαρέμι απευθείας....![]()
![]()
Εεε είδε την κρίση στην Ελλάδα η Σίλβα,κατάλαβε ότι σε λίγο no money κ είπε να πάρει την κατάσταση στα μπούτια της.Αυτό σκέφθηκα και εγώ... η σίλβα παραδομένη στις ανώμαλες ορέξεις κάποιου μαχαραγιά... :o
Εεε είδε την κρίση στην Ελλάδα η Σίλβα,κατάλαβε ότι σε λίγο no money κ είπε να πάρει την κατάσταση στα μπούτια της.![]()
![]()
Nαι.Το αθώο κ απονήρευτο πλάσμα...η νεραϊδά του παραμυθιού,η άριελ η μικρή γοργόνα...η κοκκινοσκουφίτσα που την παρέσυρε ο κακός ο λύκος...η χιονάτη που δάγκασε το μήλο....Ά, όχι η σίλβα είναι μετά (!) την λουκη επόμενη πιο ρομαντική κοπέλα στο μπου...
Ποιός ξέρει τι φεγγαρόφωτες οάσεις της έταξε ο μαχαραγιάς πριν την φυλακίσει στο χαρέμι του... Και αυτή η άδολη παρασύρθηκε παπαζόλη... :'(
μπα,κατι κοπαδια απο καμηλες μονο.Ά, όχι η σίλβα είναι μετά (!) την λουκη επόμενη πιο ρομαντική κοπέλα στο μπου...
Ποιός ξέρει τι φεγγαρόφωτες οάσεις της έταξε ο μαχαραγιάς πριν την φυλακίσει στο χαρέμι του... Και αυτή η άδολη παρασύρθηκε παπαζόλη... :'(
η νεραιδα λεει χαχαχαχα!!Nαι.Το αθώο κ απονήρευτο πλάσμα...η νεραϊδά του παραμυθιού,η άριελ η μικρή γοργόνα...η κοκκινοσκουφίτσα που την παρέσυρε ο κακός ο λύκος...η χιονάτη που δάγκασε το μήλο....![]()
Τι γινεται εδω????????????????