lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
σ εμενα δεν εχεις πειΚοινως και να ξερεις ,αρχιδια και τι εγινε;Εγω σε ολους ακομα και σε εσενα εχω πει ποιος ειμαι,στα παπαρια μου![]()
![]()
σ εμενα δεν εχεις πειΚοινως και να ξερεις ,αρχιδια και τι εγινε;Εγω σε ολους ακομα και σε εσενα εχω πει ποιος ειμαι,στα παπαρια μου![]()
![]()
τυπε αναφερεις στο ιδιο ποστ τον κηπαρχη και γαμησι σε πουτανα?Τι έπαιξε έξυπνα ?
Ο Σφέρδεκλος δεν ποτιζει κηπαρχες .Δεν ειναι γκαιόπουλο .
Ουκ αν λαβοις παρα του μη εχοντος .
Στον Κιθαρα θα αξιζουν ευσημα ,αν βρει καποιο γκέϋ ,να κανουν παρεούλα .
Εδω ,ειναι λιγο δυσκολο .Παρεμπιπτόντως ,να μην ξεχασω να το αναφερω ,γαμησα το απόγευμα την Ντενισα φυλης 54 ,και ηταν στις ομορφιες της και πολυ συνεργασιμη .Καλο το σημερινο γαμησι !.
Προηγούμαι.σ εμενα δεν εχεις πει![]()
Τι να σκάσει η Βίλμα ρε μωρό..παίζει να με περνάει και κάνα δυο τρια νούμερα..![]()
Καβλα, ολο κωλο,κωλο.... βαλε και λιγο βυζι ;) [size=5pt]να σκασει και η Βιλμα[/size]
Τι να σκάσει η Βίλμα ρε μωρό..παίζει να με περνάει και κάνα δυο τρια νούμερα..![]()
Τι έπαιξε έξυπνα ?
Ο Σφέρδεκλος δεν ποτιζει κηπαρχες .Δεν ειναι γκαιόπουλο .
Ουκ αν λαβοις παρα του μη εχοντος .
Στον Κιθαρα θα αξιζουν ευσημα ,αν βρει καποιο γκέϋ ,να κανουν παρεούλα .
Εδω ,ειναι λιγο δυσκολο .Παρεμπιπτόντως ,να μην ξεχασω να το αναφερω ,γαμησα το απόγευμα την Ντενισα φυλης 54 ,και ηταν στις ομορφιες της και πολυ συνεργασιμη .Καλο το σημερινο γαμησι !.
Απολυτε τι κανει η παλιοκαρχαλο σου ρε?τυπε αναφερεις στο ιδιο ποστ τον κηπαρχη και γαμησι σε πουτανα?
τον προσβαλεις![]()
Κανεις μαλακια,μη γραφεις για οικογενεια..Μην ανησυχείς έχω βρει
Ο αδερφός σου φιλαράκο ,είναι γκέι -παθητικός- και τρώει πούτσες από μένα κάθε Κυριακή!
εχω αφρο πολυουρεθανης ενδιαφερεσεΤ ακουσα αυτοο εεεε !!![]()
Θα το θελα αλλα ειναι το μονο υπαναπτυκτο![]()
γαμιεσαι.Προηγούμαι.![]()
Εμείς που δεν έχουμε μουνί τί λες να κάνουμε;;;Με την οικονομικη κριση που θα πεσει ,σε λιγους μηνες θα κανετε σεξ για 20 ευρω.
Ολες θα παρετε σειρασ εμενα δεν εχεις πει![]()
Σε λάθος άνθρωπο τα λες..στον καθρέφτη σου πες τα.Με την οικονομικη κριση που θα πεσει ,σε λιγους μηνες θα κανετε σεξ για 20 ευρω.
Προηγούμαιγαμιεσαι.![]()
Τ ακουσα αυτοο εεεε !!![]()
Θα το θελα αλλα ειναι το μονο υπαναπτυκτο![]()
για 10 ευρωΕμείς που δεν έχουμε μουνί τί λες να κάνουμε;;;
Όχι ακόμα κ ο παπαζόλης,πρώτος ο παπαζόλης.Ολες θα παρετε σειραακομα και ο παπαζολης
![]()
Δινω στην Ντενισα προκαταβολικα πουρμπουαρ ,πιανω και λιγο την κουβεντα ,γιατι θελει να λεει τα δικα της ,και δεν ειναι καθολου κομοδινο ,συνηθως ,σε μενα .Μερικες μερες μπορει να ειναι κουρασμενη ,αλλα την παιρνω παντα στην αρχη της βαρδιας .Με αφηνει να την γαμαω πολυ δυνατα .Αν εχει κεφια ,ειναι πολυ καβλα .δεν ειναι κομοδινο μαν?
δε σου ειπε κατι κακο...Σε λάθος άνθρωπο τα λες..στον καθρέφτη σου πες τα.