pistolero
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 396
Δεν θα κανεις ανασταση,μη χαιρεσαιΤι εννοούσες χθες με τη δήλωσή σου ότι θα με πας "μαρούλι";![]()
![]()

Δεν θα κανεις ανασταση,μη χαιρεσαιΤι εννοούσες χθες με τη δήλωσή σου ότι θα με πας "μαρούλι";![]()
![]()
τέτοιους δεν έχουμε στο site,έχεις παρεξηγήσει πρόσωπα κ καταστάσεις.
Μου αρεσει....εσενα γιατι δεν σε γαμαει κανενας? βαριουνται να ξαραχνιασουν το μουνι σου? και το μυαλο σου?να γιατι σε γραφουνε αι γκομεναι χααχαχαχαχαχα
Δεν θα κανεις ανασταση,μη χαιρεσαι![]()
![]()
Μου αρεσει....εσενα γιατι δεν σε γαμαει κανενας? βαριουνται να ξαραχνιασουν το μουνι σου? και το μυαλο σου?
τεταρτη και παρασκευη δεν εχει σεξ..... ;)Οι κοκκινιστοι αγαπούληδες λείπουν απόψε απο το τσατ λόγω Τετάρτης?
Μου αρεσει....εσενα γιατι δεν σε γαμαει κανενας? βαριουνται να ξαραχνιασουν το μουνι σου? και το μυαλο σου?
Κιθαρα...ναι αλλο μουνι και αλλο ο πουτσος..Ήρεμα σίνερ.....άλλο erinal άλλο pistolero μη μπερδεύεις τα νικ
ρε ερι ιδιος περσονας εισαι σε αυτο σου το ποστ.....αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχα
Οι κοκκινιστοι αγαπούληδες λείπουν απόψε απο το τσατ λόγω Τετάρτης?
Ήρεμα σίνερ.....άλλο erinal άλλο pistolero μη μπερδεύεις τα νικ
Οχι ρε αγάπη άλλο εννοούσα...Κάθε Τετάρτη δεν γίνεται πάρτυ κοκκινιστών σε ένα studio εδώ μέσα?Κάι τέτοιο διάβασα...τεταρτη και παρασκευη δεν εχει σεξ..... ;)
Κιθαρα...ναι αλλο μουνι και αλλο ο πουτσος..
Τον Παπαγιώργη ρώταΤι θα πει κοκκινιστός ρε αλητάκι;![]()
![]()
![]()
σημερα δεν ειχε λογω αγωνα....Οχι ρε αγάπη άλλο εννοούσα...Κάθε Τετάρτη δεν γίνεται πάρτυ κοκκινιστών σε ένα studio εδώ μέσα?Κάι τέτοιο διάβασα...
![]()
Ρε Αχμετ γιατι εκλεισες το τηλεφωνο στο Σφερδεκλο;Βιαζοσουνα να πας παρκαδα;![]()
![]()
ρε ερι ιδιος περσονας εισαι σε αυτο σου το ποστ.....![]()
Τι εφαγες μπραδερινι;