sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Παντωs απο δω που ειμαι ακουω το ελικοπτερο να γυρνοβολαει
Να βαζουνε τιs στολεs τουs οι υπηρετουντεs...![]()
![]()
![]()

![]()
![]()
![]()
![]()
Oταν βλεπεις παπαζολη λιονταρινα και κοσνικ..να μιλανε περιμενεις τιποτε αλλο?απο χθες την ιδια μαλακια λενε ..για στρατο...![]()
![]()
![]()
8β ή παραλλαγης;Παντωs απο δω που ειμαι ακουω το ελικοπτερο να γυρνοβολαει
![]()
![]()
Απο την ηπειρο που εναι τι περιμενες..εχουνε μια εμονη με τα σωματα ασφαλειας..μια ζωη θυμαμε μπατσους στην κεφαλονια πο την ηπειρο..Στρατόγκαβλοι είναι,ειδικά ο κόσνικ......αρχιστρατόγκαβλος
Ειναι "Απατσι" αλλα με βοηθητικεs8β ή παραλλαγης;![]()
Και να γαμήσει κανένα μουνί σαν αυτά τα τούρκικα στην ταινία λέει ο λιοντάρης....8β ή παραλλαγης;![]()
Απο την ηπειρο που εναι τι περιμενες..εχουνε μια εμονη με τα σωματα ασφαλειας..μια ζωη θυμαμε μπατσους στην κεφαλονια πο την ηπειρο..
Στρατόγκαυλους έχει πολλούς όλη η Ελλάδα...είναι ένα φυτό που το θρέφει γενικά πολύ η χώρα μας...μην νομιζεις, και στην αθηνα δεν εχουμε λιγους στρατοκαυλους![]()
στολη λεω....Ειναι "Απατσι" αλλα με βοηθητικεsροδεsελικεs![]()
ΟΥΚΣτρατόγκαυλους έχει πολλούς όλη η Ελλάδα...είναι ένα φυτό που το θρέφει γενικά πολύ η χώρα μας...
ΟΥΓΚ είναι το σωστό.
Λογω περικοπων.............στολη λεω....
Απο την ηπειρο που εναι τι περιμενες..εχουνε μια εμονη με τα σωματα ασφαλειας..μια ζωη θυμαμε μπατσους στην κεφαλονια πο την ηπειρο..
Ρε κόπανε οι βλάχοι είναι από τον θεσσαλικό κάμπο,ρώτα τον gl να στα πει.Ηπειρώτης ο Κόσνικ;;;
Καλά τον είχα κόψει για βλάχο![]()
Kαπου απο εκει...τα ιδια ειναι...Από Πρέβεζα είσαι Κόσνικ;
ορεινα θεσσαλιας ηπειρου και δυτ. μακεδονιας.....αλλο που ζουνε μονιμα βεβαια.....Ρε κόπανε οι βλάχοι είναι από τον θεσσαλικό κάμπο,ρώτα τον gl να στα πει.![]()
ορεινα θεσσαλιας ηπειρου και δυτ. μακεδονιας.....αλλο που ζουνε μονιμα βεβαια.....
οξωωωωωωωωωωωωω λεμε...ζητω οι βλάχοι λέμε!!!
![]()