memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
α)Διάρροια με αίμα,δεν είναι φυσιολοικό αυτό.
β)Όχι κ λέω να το αποφύγω.![]()
α)Διάρροια με αίμα,δεν είναι φυσιολοικό αυτό.
β)Όχι κ λέω να το αποφύγω.![]()
καλημερα φιλε....τον πιστολερο τον βαλαμε στην καταψυξη να μενει φρεσκος......Καλημέρα,είναι εδώ ο πιστολέρο;
καλημερα φιλε....τον πιστολερο τον βαλαμε στην καταψυξη να μενει φρεσκος......![]()
νόμιζα ότι τον ηθελες για να ζητήσεις συγγνώμηΑ ωραία./...ήθελα να τον ρωτήσω κάτι,έχω 1 απορία.....![]()
κοσμα ως χτεσινος εοποτης περιμενω αναφορα....νόμιζα ότι τον ηθελες για να ζητήσεις συγγνώμη![]()
νόμιζα ότι τον ηθελες για να ζητήσεις συγγνώμη![]()
μάλιστα ταξίαρχεκοσμα ως χτεσινος εοποτης περιμενω αναφορα....
δυναμη,κωλυομενοι,ελευθεροι υπηρεσιας,μαγειρια,ΑΑ κλπ
ποιους να μπαναρουμε,ποιος δεν καθαρισε τουαλετες,ποιος δεν εκανε γοπινκγκ,κλπ......
μάλλον ότι θα σου την μπαίνει περισσότερο από δω και πέραΆλλο θέλω να τον ρωτήσω,αλλά εσύ σαν φίλος του θα μπορούσες να μου λύσεις την απορία
Τι εννοεί ότι θα με πάει "μαρούλι" όπως δήλωσε.....γιατί δεν το κατάλαβα....![]()
κοσμα ως χτεσινος εοποτης περιμενω αναφορα....
δυναμη,κωλυομενοι,ελευθεροι υπηρεσιας,μαγειρια,ΑΑ κλπ
ποιους να μπαναρουμε,ποιος δεν καθαρισε τουαλετες,ποιος δεν εκανε γοπινκγκ,κλπ......
μάλιστα ταξίαρχε
αναφέρω:
δύναμη σπαμοθρέντ: 22 οπλίτες<---- έντιτ λάθος στα νούμερα
κωλυόμενοι:15
εκ των οποίων 7 για εργασία, 6 για μαλακία, διομήδης για uploading photos σε πορνοθρέντ, στα μαγειρεία ο κιθάρας (γκοτζίλα λέει και σήμερα)
ελεύθεροι υπηρεσίας:μόρτης και παπαζόλης λόγω προβλημάτων υγείας
Α/Α:βάρος, σταμάτης, λουστ, ταφτάαρ έκαναν μανδραπήδα και δεν επέστρεψαν (θα αναλάβει ο στρατονόμος λακης33) και μπιλ ντίνας (που έπρεπε να είναι εδώ ;) )
αναφερόμενος ο κιθάρας από εμένα για 10φ λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς απέναντι στον οπλίτη πιστολέρο εχθές κατά την υπηρεσία του ως περίπολο
διαβιβάστε την αναφορά στους άλλους 2 διοικητές και διατάξτε![]()
χωροι ευθύνης καθαροι
υλικές ζημιες καμία
Τι κάπνισες πρωί-πρωί εσύ;
Γεια σου Αντιγόνη![]()
![]()
![]()
![]()
γεια σου αντιγονη...... :-*χωροι ευθύνης καθαροι
υλικές ζημιες καμία
ο κιθαρας εχει βυσμα τον μεραρχο...αρα τις 10φ φατες μονες σου.....μάλιστα ταξίαρχε
αναφέρω:
δύναμη σπαμοθρέντ: 22 οπλίτες<---- έντιτ λάθος στα νούμερα
κωλυόμενοι:15
εκ των οποίων 7 για εργασία, 6 για μαλακία, διομήδης για uploading photos σε πορνοθρέντ, στα μαγειρεία ο κιθάρας (γκοτζίλα λέει και σήμερα)
ελεύθεροι υπηρεσίας:μόρτης και παπαζόλης λόγω προβλημάτων υγείας
Α/Α:βάρος, σταμάτης, λουστ, ταφτάαρ έκαναν μανδραπήδα και δεν επέστρεψαν (θα αναλάβει ο στρατονόμος λακης33) και μπιλ ντίνας (που έπρεπε να είναι εδώ ;) )
αναφερόμενος ο κιθάρας από εμένα για 10φ λόγω ανάρμοστης συμπεριφοράς απέναντι στον οπλίτη πιστολέρο εχθές κατά την υπηρεσία του ως περίπολο
διαβιβάστε την αναφορά στους άλλους 2 διοικητές και διατάξτε![]()
έτσι περίπου θα είναι τα μαλλιά του κιθάρα όταν 40ρίσει
έτσι περίπου θα είναι τα μαλλιά του κιθάρα όταν 40ρίσει![]()
σ'έχω κόψει για άτομο που βάζει πολλά ζελέδια, κεριά κτλΣαν του Στάθη;;;;
Εσύ που το ξέρεις;![]()