Επισκέπτης
Άντε και καλή σας νύχτ.α.... αμανίτα γάμα τους γερά μή ,μσάς,και γω μαζόι σου!!!!@
Η Ροχάλα είμαι ρε άρρωστε, κόψε τα μωράκι και μαλακίες.
Αμα ξαναπιασεις μανα ή πατερα στο στομα σου εχεις φαει εγγυημενα μπαν ;)Να σου πω μωρη πιστ'ολέρα πέρα από τα φουστάνια τηε 58αρας μάνας σοθυ βλέπεις πα΄τρακάτω;;;;
2 χρόνια(ο καιρός που θα μείνεις μέσα με τις φυλακές που θα φας)....
2 μήνες(ο καιρός μέχρι να πας)....
2 ατυχήματα που θα σου συμβούν στον στρατό.....
Για πες,ας το πάρει το ποτάμι.![]()
![]()
Αφου ξερεις οτι ο Αβραμης-Αχμετ οταν ειναι ενεργοποιημενος,μιλαει.. ;)μπα μου πέρασεαπλώς τσεκάρω τα αντανακλαστικά μου
ναι αλλά είπες ότι το νικ του ήταν απενεργοποιημένο
από πού προκύπτει αυτό???
Η Ροχάλα είμαι ρε άρρωστε, κόψε τα μωράκι και μαλακίες.
προς το παρόν ίσως έχουμε απλά mute,μετά από σχετική αναφορά στις αρχές,αναμένουμε.Αμα ξαναπιασεις μανα ή πατερα στο στομα σου εχεις φαει εγγυημενα μπαν ;)
σΕ περιμενω πορετσανο![]()
Αμα συνεχισει να γραφει για τριτα προσωπα απλα να ξερει οτι θα το παω απο δω και περα πιπα-κωλο ΜΑΡΟΥΛΙπρος το παρόν ίσως έχουμε απλά mute,μετά από σχετική αναφορά στις αρχές,αναμένουμε.
![]()
νυχταααααααααΑμα συνεχισει να γραφει για τριτα προσωπα απλα να ξερει οτι θα το παω απο δω και περα πιπα-κωλο ΜΑΡΟΥΛΙ
Που να τρέχω ρε τύπε εκεί πάνω...'Ελα δίπλα στο κοσμοτσάτ...ξέρεις εσύ![]()
Αμα συνεχισει να γραφει για τριτα προσωπα απλα να ξερει οτι θα το παω απο δω και περα πιπα-κωλο ΜΑΡΟΥΛΙ
http://[URL unfurl="true"]www.wallpaperbase.com/wallpapers/movie/thehulk/the_hulk_3.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δε χρειάζεται,τα χάπια του να του πας αρκεί. :cool:
Καληνυχτα ρε μπραδερινι ,καλη ξεκουρασηνυχτααααααααα![]()
τυπε μην παρεξηγεις τον κηπαρχηΑμα ξαναπιασεις μανα ή πατερα στο στομα σου εχεις φαει εγγυημενα μπαν ;)
τυπε μην παρεξηγεις τον κηπαρχη
σημερα στην παρκαδα του ηπιε πολυ....... και τον πειραξε
![]()
μπα εχω απο περυσι να μπω εκει μεσα...
που το θυμηθηκες??? Ακριβως απο περυσι Οκτωβριο ...