baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.288
- Πόντοι
- 5.097
οταν λες μια λεγε ονοματα γιατι θα μαμηθουμεεσυ εισαι ολιγαρκης...εγω ομως...τις θελω ολες...πανω απ'ολα μια βεβαιως-βεβαιως
οταν λες μια λεγε ονοματα γιατι θα μαμηθουμεεσυ εισαι ολιγαρκης...εγω ομως...τις θελω ολες...πανω απ'ολα μια βεβαιως-βεβαιως
καποια εχει πμ
ποια σου απαντησε ρε αλλου εστειλα το πμ γαμω την τρελα μουμου απάντησε
αναλογως που εχει τα ματια του εκεινη τη στιγμηκατσε για να καταλαβω οτι σου στελνει καποιος πμ δεν το βλεπει αμεσως?
εε baros εχεις πμ τοτε!! απο μενααναλογως που εχει τα ματια του εκεινη τη στιγμη
και εσυ εχεις απαντησει και οχι μονο εσυεε baros εχεις πμ τοτε!! απο μενα
πο δεν σε πιανω και ανησυχω!αν ειναι απαντα μου για να δω αν ολα πανε καλα,τεστ που λενεκαι εσυ εχεις απαντησει και οχι μονο εσυ
δεν ξερω ρε συ σε αυτο που με ρωτησες δεν ειμαι ειδικοςπο δεν σε πιανω και ανησυχω!αν ειναι απαντα μου για να δω αν ολα πανε καλα,τεστ που λενε
βρε παιδι μου 2 πμ σου εχω στειλει,wtf τπτ δεν σου ηρθε? :-δεν ξερω ρε συ σε αυτο που με ρωτησες δεν ειμαι ειδικος
θελεις να σε πιμιασω εαμα το απαντησει το αλλαξεις με το απάντηση τοτε θα τον πιασεις . Δεν πιμιεστε λεω γω!
αμα το απαντησει το αλλαξεις με το απάντηση τοτε θα τον πιασεις . Δεν πιμιεστε λεω γω!
την δευτερα εχει πανσεληνο εχω κλειση ραντεβου με ολα τα γκομενακια του σαιτ για ρομαντικο σεξ κατω απο τ'αστερια και το ολογιομο φεγγαρι του καλοκαιριουΓιατί σάββατο βράδι , με τέτοια ζέστη , είσαι επιθετική ? Έχει πανσέληνο απόψε ?
Που να ηταν και το ολογιομο φεγγαρι του αυγουστου!!!την δευτερα εχει πανσεληνο εχω κλειση ραντεβου με ολα τα γκομενακια του σαιτ για ρομαντικο σεξ κατω απο τ'αστερια και το ολογιομο φεγγαρι του καλοκαιριου
αυγουστο δεν κανω ομαδικα σεξ ειναι η καλυτερη πανσεληνος του χρονου συνηθως απαγγελω στην ακροπολη εκεινη τη βραδιαΠου να ηταν και το ολογιομο φεγγαρι του αυγουστου!!!
την δευτερα εχει πανσεληνο εχω κλειση ραντεβου με ολα τα γκομενακια του σαιτ για ρομαντικο σεξ κατω απο τ'αστερια και το ολογιομο φεγγαρι του καλοκαιριου
ελα ρε θα σου κανω πασα καμια να δεις ποσο καλος ειμαι κατσε να δω ποια θελω να ξεφορτωθωΕμένα , με αντιπαθούν , οπότε για να μην σου χαλάσω τη βραδιά , πανσέληνο μόνος ... Υποφέρεται ?