Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
παρε μαζι σου και τη δρομα, μπας και δει πως ειναι οι πραγματικες γυναικες ναουμε....

δεν χρειαζεται να ξενιτευτω για ν απολαυσω το σεξ.
σας αφηνω να κωλογλειψετε ο ενας τον αλλο.

ελα, δεν βλεπω, συνε-χυστε ελευθερα.

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
μπαααα οι αρχαιοι ηξεραν τι μπαζα ητανε οι Ελλεηνιδες και τις ειχανε κλεισμενες μεσα στο σπιτι...

Εισαι ασχετος ΡωσοΜεμα

Ποιες κλεισμενες ρε παπαροασχετε;
 Κρινεις μονο απο τις Αθηναιες;
 Για τις Σπαρτιατισσες τι εχεις να μας πεις;
 Για τις Καρυατιδες Κορες και τον χορο τους τι εχεις να μας πεις;

Ποιες λεγανε "φαινομηριδες" και τι σημαινει αυτο;

Ποια η θεση των Σκυθισσων (των τοτε ρωσιδων δηλαδη)  γυναικων,ειδικα στην αρχαια Σπαρτη;(να μην σου πω για την Αθηνα)

Αστα Μεμα,για τιποτα δεν εισαι :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
 Εισαι ασχετος ΡωσοΜεμα

Ποιες κλεισμενες ρε παπαροασχετε;
 Κρινεις μονο απο τις Αθηναιες;
 Για τις Σπαρτιατισσες τι εχεις να μας πεις;
 Για τις Καρυατιδες Κορες και τον χορο τους τι εχεις να μας πεις;

Ποιες λεγανε "φαινομηριδες" και τι σημαινει αυτο;

Ποια η θεση των Σκυθισσων (των τοτε ρωσιδων δηλαδη)  γυναικων,ειδικα στην αρχαια Σπαρτη;(να μην σου πω για την Αθηνα)

Αστα Μεμα,για τιποτα δεν εισαι :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

Πολλούς αιώνες πριν εφευρεθεί η «μίνι» φούστα, οι Σπαρτιάτισσες φορούσαν τις φαινομηρίδες, που ήταν πολύ κοντοί χιτώνες που όχι μόνο άφηναν τους μηρούς των γυναικών σε κοινή θέα, αλλά ήταν και σχιστοί στο πλάι, περίπου ως τη μέση.

Εκτός αυτού σε ορισμένες περιπτώσεις μπορούσαν (οι νέες κοπέλες φυσικά) να κυκλοφορούν τελείως γυμνές. Αυτό το θέσπισε, κατά την παράδοση, ο Λυκούργος, αρχικά μόνο κατά τα στρατιωτικά γυμνάσια των νεαρών, θέλοντας έτσι να τους εξασκήσει ώστε να προσέχουν τα παραγγέλματα του «επιλοχία», όταν γύρω τους στις κερκίδες του σταδίου, στέκονταν εκατοντάδες ολόγυμνα κορίτσια.

Η ιδιάζουσα ελευθερία των γυναικών στη Σπάρτη, που σκανδάλιζε τους Αθηναίους δεν ήταν η μοναδική περίπτωση στην Αρχαία Ελλάδα. Μολονότι στις περισσότερες ελληνικές χώρες η γυναίκα ήταν πλήρως υποδουλωμένη στον άνδρα, σε ορισμένες άλλες απολάμβανε σημαντική ισοτιμία μ’ αυτόν. Εκτός από τη Σπάρτη και σε άλλες δωρικές πόλεις, όπως στο Άργος, τη Γόρτυνα της Κρήτης (και σε όλη την Κρήτη γενικώς), αλλά και σε αιολικές, όπως στις πόλεις της Λέσβου, οι γυναίκες είχαν εξέχουσα θέση.  Στο Άργος έχουμε το παράδειγμα της ποιήτριας Τελεσίλας που πήρε τα όπλα και πολέμησε μαζί με τους άντρες υπερασπιζόμενη την πατρίδα της. Οι Αργείοι της έστησαν άγαλμα, που την παρίστανε να φορά το κράνος ενώ στα πόδια της είχε πετάξει τα βιβλία της.

Στη Λέσβο επίσης οι γυναίκες ήταν πολύ πιο ελεύθερες όχι μόνο από τις Ατθίδες αλλά κι από τις περισσότερες Ελληνίδες. Και μπορούσαν να μορφωθούν και τα δικαιώματά τους στην πατρική εξουσία διατηρούσαν και κοινωνικές δραστηριότητες είχαν. Φαίνεται πως στη δωρική και στην αιολική φυλή επιβιώσανε πολλοί θεσμοί και συνήθειες της παλαιότερης μητρογραμμικής κοινωνίας, που επικρατούσε κατά την προϊστορική εποχή στο Αιγαίο.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
επίσης ρε παιδιά στο σπίτι κλεισμένες έμεναν οι καθώς πρέπει σύζυγοι ή οι ανύπαντρες που ήθελαν να δείξουν πόσο καλές σύζυγοι θα ήταν.
οι γυναίκες που εργάζονταν (ναι ναι, υπήρχαν και τέτοιες), οι πολλές πόρνες, οι γυναίκες που είτε λόγω κοινωνικής θέσης είτε λόγω της ζωής τους δεν τις ενδιέφερε να δείξουν τις αρετές τους, κυκλοφορούσαν άνετα και μάλιστα σε πολλές κωμωδίες έχουμε εικόνες γυναικών που μεθοκοπούν στις ταβέρνες...
απλώς δεν ήταν "γυναίκες για σπίτι"  :grin:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
επίσης, για τις εταίρες που τόσα λέτε εδώ μέσα, ήταν οι πρώτες ελεεινίδες  :rockon: :rockon:
είχαν φίλους-χορηγούς, από τους οποίους δε ζητούσαν ποτέ χρήματα, αλλά έφτιαχναν περιουσίες γιατί άφηναν να εννοηθεί ότι αν θες κύριε να με κάνεις παρέα και να με κυκλοφοράς θέλω τα δωράκια μου. τα οποία δωράκια μπορεί να ήταν από ένα κόσμημα μέχρι ακίνητη περιουσία.
δεν ήθελαν να είναι στην ίδια μοίρα με τις κοινές πόρνες, γι'αυτό και δεν είχαν καθορισμένη αμοιβή. τους έκανε ο αγαπούλης το δωράκι, και ανάλογα με τα κέφια τους και την αξία του δώρου έκριναν αν θα τον έκαναν παρέα.

τραγικές ελεεινίδες  :2funny:

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Like
8
Πόντοι
16
επίσης, για τις εταίρες που τόσα λέτε εδώ μέσα, ήταν οι πρώτες ελεεινίδες  :rockon: :rockon:
είχαν φίλους-χορηγούς, από τους οποίους δε ζητούσαν ποτέ χρήματα, αλλά έφτιαχναν περιουσίες γιατί άφηναν να εννοηθεί ότι αν θες κύριε να με κάνεις παρέα και να με κυκλοφοράς θέλω τα δωράκια μου. τα οποία δωράκια μπορεί να ήταν από ένα κόσμημα μέχρι ακίνητη περιουσία.
δεν ήθελαν να είναι στην ίδια μοίρα με τις κοινές πόρνες, γι'αυτό και δεν είχαν καθορισμένη αμοιβή. τους έκανε ο αγαπούλης το δωράκι, και ανάλογα με τα κέφια τους και την αξία του δώρου έκριναν αν θα τον έκαναν παρέα.

τραγικές ελεεινίδες  :2funny:

Σαν να μην πέρασε μια 'μέρα... :2funny: :2funny: :2funny:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
επίσης, για τις εταίρες που τόσα λέτε εδώ μέσα, ήταν οι πρώτες ελεεινίδες  :rockon: :rockon:

τραγικές ελεεινίδες  :2funny:

Οι εταιρες ηταν οι εσκορτς της εποχης,πολυ μορφωμενες και καλλιεργημενες
 Εγω προσωπικα γουσταριζα πολυ την Φρυνη

Επισης ο χιτωνας των Σπαρτιατισσων δεν θυμαμαι πως λεγοταν
 Σε βιβλιο που εχω με την θεση της γυναικας στην αρχαια Ελλαδα,στο σχημα δειχνει κατι που μοιαζει
 με το μεξικανικο ποντσο (στηθος-πλατη) και στα πλαγια πιασμενο με κορδονια

Εξου και το "φαινομηριδες",φαινονταν οι μηροι τους δηλαδη,κατι που ξενιζε πολυ τον Ξενοφωντα
 στο οποιο αποδιδεται και η ονομασια

Στα σταδια της Σπαρτης (Γυμναστηριο) οι κοπελλες ηταν γυμνες απο την μεση και πανω

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
 Οι εταιρες ηταν οι εσκορτς της εποχης,πολυ μορφωμενες και καλλιεργημενες
 Εγω προσωπικα γουσταριζα πολυ την Φρυνη

εσύ και η μισή αθήνα, ένα άγαλμα της αφροδίτης για το οποίο έκανε το μοντέλο το βεβήλωναν οι αναίσχυντοι, πήγαιναν τη νύχτα και το αγκάλιαζαν και το γέμιζαν χύσια  :rockon: :rockon:

εγώ απ'ό,τι έχω καταλάβει για τις εταίρες, δεν ήταν έσκορτ με τη σημερινή έννοια, γιατί δεν ήταν ούτε υποχρεωμένες να έρθουν στο συμπόσιο αφού έπαιρναν το κατιτίς τους, ούτε είχαν στάνταρ τιμή. είχαν έναν κύκλο αγαπούληδων που τις συντηρούσε με τα δώρα και οι λίγες απ'αυτές που πήγαιναν στα συμπόσια το έκαναν για να αυξηθεί το στάτους τους και να τους κάνουν ακόμα πιο πολύτιμα δώρα.

Επίσης πιστεύω ότι η "μόρφωση και η καλλιέργειά τους" είναι υπερτιμημένη. Πολλές από αυτές στο παρελθόν ήταν κοινές πόρνες που έκαναν πιάτσα ή ήταν σε μπουρδέλα, δεν ήταν τόσο μορφωμένες όσο έξυπνες και κοινωνικά ευέλικτες. είχαν αυτή την πουτανιά που λέμε, που έκανε τους άντρες να θέλουν να τις πηδήξουν αλλά αυτές τους κάθονταν πολύ επιλεκτικά. και αυτό φυσικά τις έκανε σούπερ σταρ (βλέπε την ευτελή εκδοχή στις σημερινές ελεεινίδες). με άλλα λόγια είχαν βρει τον τρόπο να είναι πάρα πολύ θελκτικές και να μιλούν με υπονοούμενα, να βασανίζουν τους άντρες. και σαν μαζόχες που είσαστε  :grin: αυτοί ήθελαν κι άλλο. με δυο λόγια, δεν πιστεύω ότι ήταν μορφωμένες απαραίτητα, ήταν πολύ έξυπνες γυναίκες που ήξεραν να κεντρίζουν και να διατηρούν το ενδιαφέρον.
γι'αυτό ήταν και οι πιο επικίνδυνες.
κάπου είχα διαβάσει ότι οι εταίρες είχαν καταστρέψει αγαπούληδες και αγαπούληδες  :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Επειδή ο κόσμος του μπουρδελα.com θέλει ενα θρέντ για να λεει οτι του κατέβει και δεν φτάνει φυσικά το θρεντ chat/pm λεω να ανηξω αυτο το θρέντ για το καλο ολων και για να μην γεινονται ολα τα θρέντ off topic κατη το οποιο είναι της μόδας τελευταια! Εαν θέλουν οι μοντ ας το διαγράψουν ,η ας το ενωσουν με καποιο αλλο! Καλο είναι όμως να υπάρχει ξανα αυτο το θρέντ εξυπηρετεί πολλους σπαμερ σαν εμενα και κλώνους    :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
α καλα. οτι να ναι..

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Γιατη τα ενωνουν ολα δεν μπορώ να καταλάβω    :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν ειδες;απο σαιτ μπουρδελιαρηδων γιναμε το απολυτο ελληνικο σεξ πορταλ.......γουαου.....κατσε να βαλω και το γυαλι ηλιου μου να δειχνω πιο κουλ.... :sunglasses: :2funny:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Χαχαχαχαχ...Συμπυκνωθήκαμε...χαχαχαχαχ...
Είμαι κι αψηλή και βγαίνουν τα πόδια μου όξω...χαχαχαχαχ...

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Βάλτε και το θρέντ με τον λιλα εδω....  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
εχω πεθανει στα γελια με αυτους τους τυπους που εχουν γυρισει τα απιστευτα βιντεοκλιπακια με ρεμιξ γνωστων επιτυχιων....

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.286
Πόντοι
5.097
οποιος εχει πμ ας σπαμαρει στο τσατ ρουμ 3 σε 1 και συμφαιρει :grin:

Stories