Επισκέπτης
Μαύρος Θάνατος και πούτσες μπλέ...σαλιάρης μας βγήκες κι εσυ...
ΟΥΣΤ
εχο λιοσει !!!!
Μαύρος Θάνατος και πούτσες μπλέ...σαλιάρης μας βγήκες κι εσυ...
ΟΥΣΤ
βιντιιιιιιιιιιιΆγγελε του.
πιτσιλιστηηηηηηηη!!!!!!!!!!! ;) ;)
εχο λιοσει !!!!
Μην απευθύνεστε με τέτοιο τρόπο στον μέγα δάσκαλο πιτσι γιατί ο καιρός γαρ εγγύς που θα επέλθει η νέμεσις για την ύβρι...Μαύρος Θάνατος και πούτσες μπλέ...σαλιάρης μας βγήκες κι εσυ...
ΟΥΣΤ
τι ειπες τωρα? ;)προσκυναμεεεεΜην απευθύνεστε με τέτοιο τρόπο στον μέγα δάσκαλο πιτσι γιατί ο καιρός γαρ εγγύς που θα επέλθει η νέμεσις για την ύβρι...
τι ειπες τωρα? ;)προσκυναμεεεε
Εσι τον χάλασες ξεβρακοκέφαλι άτακτι κορασίδαΜην απευθύνεστε με τέτοιο τρόπο στον μέγα δάσκαλο πιτσι γιατί ο καιρός γαρ εγγύς που θα επέλθει η νέμεσις για την ύβρι...
Χεχε!Εσι τον χάλασες ξεβρακοκέφαλι άτακτι κορασίδα
Μαθαίνεις βλέπω... :oΧεχε!
Εγο είμε μονο μια μικρι μαθιτρια τις ιδονις, δεν θα μπορούσα να διαφθιρο τον μεγα δασκαλο...
Μαθαίνεις βλέπω... :o
Αντε να σε δούμε σύντομα να ποστάρεις και στο ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα...
Απο το πολυ χιονι Βull μου εκει που εισαι......μαλλον εχασες τα "νεα επεισοδια"....Εσι τον χάλασες ξεβρακοκέφαλι άτακτι κορασίδα
Κι εσύ στις ενημερώσεις??Απο το πολυ χιονι Βull μου εκει που εισαι......μαλλον εχασες τα "νεα επεισοδια"....
Γεια σ' βρε κρίστυ...πιο χιόν' μαρή???΄μια μέρα έριξε και ούτε να το δούμε δεν προλάβαμε...Απο το πολυ χιονι Βull μου εκει που εισαι......μαλλον εχασες τα "νεα επεισοδια"....
Εμ βεβαια μια φορα ηρθα κ εγω φετος εκδρομη κ σας χιονισε!!!Γεια σ' βρε κρίστυ...πιο χιόν' μαρή???΄μια μέρα έριξε και ούτε να το δούμε δεν προλάβαμε...
Τα επεισόδια τα έχασα γιατί με έφαγαν οι δουλειές και οι γυναίκες...
οχι κ δε ξερεις εσυ εισαι τρισμεγιστη
Για αυτά στην Βάλερυ εγώ δεν ξέρω!
οχι κ δε ξερεις εσυ εισαι τρισμεγιστη
επ κοριτσια κ εδω ειστε?δεν ντρεπεστε?
Καλά μωρέ εδώ χαλαρώνω λίγο...εσείς εδώ βλέπω γίνατε πιο bourdeliarides κι από'μας...Εμ βεβαια μια φορα ηρθα κ εγω φετος εκδρομη κ σας χιονισε!!!
Παλι καλα βρε...Ειδατε "ασπρη μερα"!!!
Ολα καλα Bull????
Ωπ...new entry...από που'σαι μάνα μ'???οχι κ δε ξερεις εσυ εισαι τρισμεγιστη
Ζηλεύεις Μπαόκι???επ κοριτσια κ εδω ειστε?δεν ντρεπεστε?