baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.888
- Πόντοι
- 6.035
εσυ τι μιλας αφου καυλαντιζεις παντουενω οι αλλοι σπαμαραν 3 σελιδες στα νεα μελη και καυλαντιζαν....και ηταν και παλια μελη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εσυ τι μιλας αφου καυλαντιζεις παντουενω οι αλλοι σπαμαραν 3 σελιδες στα νεα μελη και καυλαντιζαν....και ηταν και παλια μελη![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπούμπηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...
τα λεω στον γλου βρε να τ'ακουω εγω αφου απο τωρα σκεφτομαι οταν φυγω για διακοπες που θα καυλαντιζωλιγα με τον ελτζι.![]()
![]()
το ματακι ηταν κοκκινο απο τον παγο σιγουρα η απο τιποτα αλλοκατερινάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ρε κατερίνα, ρε κατερίνα, ήθελα να σ'το πω, δεν τηγανίζουμε τα αβγά όταν είναι να βγει το κοτόπουλο ρε γαμώτο, αλλιώς να τι παθαίνουμε, κάνουν επίθεση!
εγώ τι να πω που έριχνα χυμό σε ένα ποτήρι με παγάκια και έσπασε το παγάκι και πετάχτηκε μέσα στο μάτι μου?
δυο μέρες ήταν κόκκινο
προσέχουμε με τα φαγιά και τον πάγο, δεν ξέρεις από πού θα σου'ρθειιιι![]()
δινουν και την συνταγη ή την κραταν κρυφη σαν το μυστικο ομορφιας των ρωσιδων;
αυτο λεω ρε....ηταν χρησιμο το θρεντ....δεν επρεπε να μου το συγχωνευσουνεσυ τι μιλας αφου καυλαντιζεις παντου![]()
εγώ τι να πω που έριχνα χυμό σε ένα ποτήρι με παγάκια και έσπασε το παγάκι και πετάχτηκε μέσα στο μάτι μου?
δυο μέρες ήταν κόκκινο
ετσι ετσι αγαπη :-* :-* :-*...ριξτου και ενα μιουτ τωραλιγα με τον ελτζι.![]()
![]()
με ζιρο ξερω....καμπουμ και ανοιξε και η καταψυξη και γεμισαμε μαυρο παγο......:o :o :o :o
πλακα κανεις ετσι?
εγω το μονο υπερκορυφαιο που εκανα ηταν να ξεχασω κοκα κολα στην καταψυξη..
το τι εγινε μετα..
Αυτο ειναι που λεει... Τι πινεις........?με ζιρο ξερω....καμπουμ και ανοιξε και η καταψυξη και γεμισαμε μαυρο παγο......
Σοβαρά τώρα..δεν μου έχει ξανασυμβεί..κατερινάκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
ρε κατερίνα, ρε κατερίνα, ήθελα να σ'το πω, δεν τηγανίζουμε τα αβγά όταν είναι να βγει το κοτόπουλο ρε γαμώτο, αλλιώς να τι παθαίνουμε, κάνουν επίθεση!
δυο μέρες ήταν κόκκινο
προσέχουμε με τα φαγιά και τον πάγο, δεν ξέρεις από πού θα σου'ρθειιιι![]()
ετσι ετσι αγαπη :-* :-* :-*...ριξτου και ενα μιουτ τωρα![]()
![]()
![]()
οχι εμενα ηταν κανονικημε ζιρο ξερω....καμπουμ και ανοιξε και η καταψυξη και γεμισαμε μαυρο παγο......
πινω ζιρο....οχι τον μοντ.....Αυτο ειναι που λεει... Τι πινεις........?
αρα ηταν σαν την διαφημιση της ζιρο...ειπες και συ...μπηκε ο πατερας;στα οπλα.....αααααχαχαχαχαχααχχαχαχα![]()
θα γινει κι αυτο...οχι εμενα ηταν κανονικη
ημουν και σε φαση χαμουρεματος με το τοτε αμορε...
σαν πυροβολισμος ηταν...![]()
![]()
Σοβαρά τώρα..δεν μου έχει ξανασυμβεί..
Όλα σωστά ήταν..το τηγάνι ολόστεγνο με το λάδι του..όλα καλά..
Είδα τ'αυγό με τα μάτια μου να κάνει θεαματικό άλμα και να κολλάει στον απορροφητήρα...
Το άλλο το αυγό..καθισμένο αναπαυτικά στο τηγάνι..τηγανιζόταν..και κοίταγε σαν μαλάκας εμένα που είχα γίνει κώλος από τα λάδια..τι να του πεις εκείνη την ώρα?
Ε?
αμα παγωσει....διαστολη.....να του πεις ότι κάθε προσπάθεια διαφυγής είναι μάταιη, να κάτσει στ'αβγά του >
άκου κει, αβγά καμικάζι...
αλήθεια κάνει έκρηξη στην κατάψυξη η κοκακόλα? :o :o
ναι και γινεται ο τοπος μνι καλλιγραφια!!!!αλήθεια κάνει έκρηξη στην κατάψυξη η κοκακόλα? :o :o
Οχι ρε συ, με παρεξηγησες!πινω ζιρο....οχι τον μοντ.....![]()
εμενα η μπυρα που ξεχασα δεν εκανε τιποτα περιμενε να την πιωαμα παγωσει....διαστολη.....![]()