Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 48 άτομα (0 μέλη και 48 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Σωστό αυτό αλλά γιατί να πρέπει να μου βγούν τα μάτια να δώ τί είναι χρήσιμο και τί όχι? Μου φτάνουν τα ποστ που λένε ανακρίβ ιες, να ψάχνω και ποιό είναι σχετικό με το θέμα και ποιό όχι?

Σ'το είπε κι ο McLein από πάνω. Τα θρεντ βασικής θεματολογίας του site είναι "καθαρά" από σπαμ και μαλακίες. Τα υπόλοιπα σε γενικές γραμμές ανοίγονται για να λέμε μαλακίες.

Άμα θες να δεις ενημερώσεις για μπουρδέλα όλα εκεί είναι και σωστά κι ωραία. Άμα θες να δεις ποιος πήδηξε ποια στα κουτσομπολιά και απάντηση στο τι συμβαίνει με τις ελλεεινίδες θα ψάχνεις μέσα σε μαλακίες ούτως ή άλλως.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οσον αφορα τα θεματα για μπουρδελοτσαρκες μονος σου ειναι καλυτερο να ψαχνεις...

μονο για εξωτερικο αξιζει να βρεις πληροφοριες και ειναι αρκετα πλουσιο το υλικο εδω πιστευω...

οσο για τα υπολοιπα θεματα ειναι 80% σπαμ αλλα οπως ειπα αυτο δεν ειναι και τοσο προβλημα πια...

ziziaek

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Σωστό αυτό αλλά γιατί να πρέπει να μου βγούν τα μάτια να δώ τί είναι χρήσιμο και τί όχι? Μου φτάνουν τα ποστ που λένε ανακρίβ ιες, να ψάχνω και ποιό είναι σχετικό με το θέμα και ποιό όχι?
KAMIA FORA STHN SKARTOYRA MPOREIS NA BREIS KAI ΘΗ :rockon:ΣΑΥΡΟ

Επισκέπτης
πφφφφφφφφ κι εγω νομιζα θα λεγατε για την εκπομπη της Σκορδα...

Comando_1

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Like
7
Πόντοι
6
McLein: ''για πες μας το αλλο nickname σου...''
καλόοο σωστός ο  McLein  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

asus09

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
666
Πόντοι
3.295
McLein: ''για πες μας το αλλο nickname σου...''
καλόοο σωστός ο  McLein  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν νομιζω πως έχει τόση σημασία.... το παλιό είναι παλιό.... το asus είναι το νέο και μ' αυτό θα παραμείνω....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
και γω αυτο παρατηρησα , αν και ειμαι μονο λιγες μερες εδω

σαν site καλο , σαν φορουμ...  Μπουρδελο.κομ  :zfuck:
αν και εχει πολυ καλα θεματα προς συζητηση εχει πολλους σπαμερς που τα καθηστουν μη αναγνωσιμα
τωρα γιατι γινετε αυτο... μονο ο διαχειρηστης το ξερει
μπορει να μη του αρεσει αλλα να μη μπορει να το ελεγξει
μπορει να μην επαρκουν οι μοδερατορς
μππορει για καποιον λογο να τον συμφερει να < γραφουν> ποστ ασχετος περιεχομενου
μπορει και να του αρεσει απλα

Ειναι και λιγο < φτωχο > σε επιλογες ( εκτος αν δεν τις ειδα )
ΠΧ σε αλλα μπορεις να επιλεξεις να μην σου εμφανιζονται μυνηματα απο ορισμενους χρηστες ,
ετσι σταμπαρεις τους σπαμερς πατας ignore και δεν τους βλεπεις απλα

τες πα , καλο βραδυ  :fuck2:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
δεν νομιζω πως έχει τόση σημασία.... το παλιό είναι παλιό.... το asus είναι το νέο και μ' αυτό θα παραμείνω....

Αφου λοιπον δεν εχει τοση μεγαλη σημασια τοτε, πεσ'το μας!

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Ήμουν μέλος από την αρχή του site με άλλο nick αλλά γιά κάποιο λόγο είχα σταματήσει για πολύ καιρό μέχρι που αρχισα να μπαίνω και πάλι τους τελευταίους δύο μήνες περίπου... Αυτό που έχω παρατηρήσει και με εκνευρίζει αφάνταστα, είναι ότι δέν υπάρχει ούτε ένα θρέντ που να  μήν έχει βρεθεί κάποιος που αρχίζει να γράφει ότι λαλακία του έρθει άσχετο με το θέμα. Από μία γρήγορη ματιά είδα οτι τα μέλη που το κάνουν αυτό δεν είναι πάρα πολλά, αλλά σχεδόν πάντα τα ίδια άτομα πετάγονται πάντου για να διαλύσουν το θέμα με άσχετα... Δεν μπορεί να γίνει κάτι γι' αυτό?  Τί σημασία έχει το να κάνει κάποιος 3000 ποστ εντελώς άχρηστα, αντί να κάνει 10 με ουσία.....ολυ
ο.κ σωστος.. πες μου ομως κατι,γιατη αφου το σαιτ δεν σου αρεσει ξαναμπηκες????και γιατη με αλλο νικ??? τεσπα οπωσ και να εχει στα σοβαρα θαμετα υπαρχουν σοβαρο ποστ τωρα τα <<ΑΛΛΑ>> θεματα περιεχουν ποστ αναλογα της θεματολογιας τους...με λιγα λογια τι ποστ περιμενεις να διαβασεις ρε τυπε σε ενα θεμα με τιτλο <<ποναει το δεξι μου αρχιδι>> ε???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
ο.κ σωστος.. πες μου ομως κατι,γιατη αφου το σαιτ δεν σου αρεσει ξαναμπηκες????και γιατη με αλλο νικ??? τεσπα οπωσ και να εχει στα σοβαρα θαμετα υπαρχουν σοβαρο ποστ τωρα τα <<ΑΛΛΑ>> θεματα περιεχουν ποστ αναλογα της θεματολογιας τους...με λιγα λογια τι ποστ περιμενεις να διαβασεις ρε τυπε σε ενα θεμα με τιτλο <<ποναει το δεξι μου αρχιδι>> ε???
στο 90% των περιπτώσεων πάντως πονάει το αριστερό.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
ο μονάρχιδος τι το έχει το αρχίδι: δεξί ή αριστερο?
:think: :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom