Επισκέπτης
Βέβαια για την Ελλάδα τα CD στα σχολεία είναι πολύ προχώ......στην Αμερική δίνανε CD από τα 90ς

Παει αυτο τυπε ξεχνα τοτι φιασκο ηταν το σημερινο ρε πουστη μου![]()
![]()
δε μπορω να το χωνεψω
![]()
![]()
![]()
δικε μου εγω δεν παιζω μπαλα με στανταρακια γενικα...αλλα σπανια τρωω φολες πλεον...και τοσο χοντρεςΠαει αυτο τυπε ξεχνα το
Παντως δεν υπαρχουν οπως παλαιοτερα στανταρακια![]()
Οταν παιζεις μπαλα σε διαφορετικες ανεβαινει το ποσοστο ρισκου-αποτυχιας σε καποια καταθεση..δικε μου εγω δεν παιζω μπαλα με στανταρακια γενικα...αλλα σπανια τρωω φολες πλεον...και τοσο χοντρες![]()
η περιγραφη σου ολα τα λεφτα.....δικε μου εγω δεν παιζω μπαλα με στανταρακια γενικα...αλλα σπανια τρωω φολες πλεον...και τοσο χοντρες![]()
φιλε νωντα ο κυκλος μου στη φυλης κλεινει με αλλα δυο τεμαχια που εχω βαλει στο ματι
Βρε μπας και ειναι τα 3 πενηνταρικα που βρηκε ενας αλβανος μεθυστακας στον δρομο σε ενα στενο ?μπαρουλη τα βρηκες τα πενηνταρικα?![]()
οχι και σκασεμπαρουλη τα βρηκες τα πενηνταρικα?![]()
εισαι μαλακας ρε για ποιον με περασεςBare 3μαζεμενες κριτικες;;Σε μια τσαρκα οι καταθεσεις;![]()
ποια ειναι η αφοροδιτη?φιλε νωντα ο κυκλος μου στη φυλης κλεινει με αλλα δυο τεμαχια που εχω βαλει στο ματι
καθως μου αρεσει ο προυλαρισμος
αννα μαραια απο φυλης 80
και μια μελαχροινη τουμπανιασμενη απο φυλης 71β
αντε να βρω και τη καριολαιν που την εχω αχτι
αφου ετσι θα εχω παρει οτι αξιαγαμητο κυκλοφορει στη φυλης μετα θα αφοσιωθω στην αννουλατζουλια θα περναω και απο σαντρα και η αλεξανδρα ειναι στα υποψιν
φαβορι αννακαι βλεπουμε τις αλλαγες που τυχον προκυψουν στη περιοχη
ρε νωντα αυτη η αφροδιτη με τη πεταλουδα στη μεση τι λεει
δε μου κανει κλικ λογο στυλ αλλα ενα κωλο γαμησι θελω να της ριξω![]()
και περπαταει ορθιος ακομη ?Bare 3μαζεμενες κριτικες;;Σε μια τσαρκα οι καταθεσεις;![]()
Γεια σου Τσο![]()
μια που βγαινει σε στυλ σαν μαγκακιποια ειναι η αφοροδιτη?
πως σε ικανοποιουν οι αννες/τζουλιες κλπ...δε λεω ωραια πιπινακια και φιλοτιμα αλλα πολυ λαιτ... μονο για ορεκτικο ειναι αυτες
![]()
ξανασκασεκλααααψεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
![]()
![]()
για κελεμπιες η για χλαμυδες λετε ?Γεια σου κιθαρα .. τωρα το ειδα
τελικα μαθαμε πως λεγεται το ενδυμα ?![]()