axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
αποφασισα να μεινω εργενηςΣτην ηλικία σου είναι πάντως,αν είναι κ ανύπαντρη σκέψου το.![]()
Έλα να φάμε κουφέτα!!!!![]()
![]()
![]()
αποφασισα να μεινω εργενηςΣτην ηλικία σου είναι πάντως,αν είναι κ ανύπαντρη σκέψου το.![]()
Έλα να φάμε κουφέτα!!!!![]()
![]()
![]()
κατσε ρε, αμεσως...μα.........δηλαδή..........
εννοείς..........
![]()
έκλεισες 12ωροΔεν είναι σαν εμάς ρε ο άνθρωπος!!!![]()
Οχι ......μα.........δηλαδή..........
εννοείς..........
![]()
Δεν είναι σερρύ ρε,απλά δεν έχω κλείσει καθόλου το pc σήμερα κ συνεπώς κ το site.έκλεισες 12ωρομήπως το πας να σε κάνουν μοντ
λέω εγώ τώρα.........
![]()
''εσεις'' πως ειστε δηλαδη ?Δεν είναι σαν εμάς ρε ο άνθρωπος!!!![]()
κατσε ρε, αμεσως...περιμενε να παρουμε και μια δευτερη γνωμη
Βιλμααααααα τη γαμαγες τη Ματινα?
![]()
![]()
![]()
εγώ ένα χυσίδι πάνω στα γυαλιά της το 'ριχνα πάντως![]()
και σε ολη την μουρη τυπεεγώ ένα χυσίδι πάνω στα γυαλιά της το 'ριχνα πάντως![]()
δωστα στον κιθαρα να σου βγαλει ποσοστα ανα ατομοΜε αυτη τη μουρη , τα βυζια και τα ποδια ουτε καν :S :S
Εσυ εισαι γνωστη ανωμαλαρα
ΥΓ: Η Βιλμα εφτασε τα 1601 πμ και σας ευχαριστει για την υποστηριξη σας ....![]()
![]()
αμα τη δεις, πες της να τα πουλησει τα πιμια και να βαλει βυζιαΥΓ: Η Βιλμα εφτασε τα 1601 πμ και σας ευχαριστει για την υποστηριξη σας ....![]()
![]()
Ποταποί,χυδαίοι,πρόστυχοι,σεξομανείς,χαμερπή υποκείμενα.''εσεις'' πως ειστε δηλαδη ?![]()
εσυ ειδικα εισαι και κνιτηςΠοταποί,χυδαίοι,πρόστυχοι,σεξομανείς,χαμερπή υποκείμενα.![]()
ξέχασες το καυλιάρηδεςΠοταποί,χυδαίοι,πρόστυχοι,σεξομανείς,χαμερπή υποκείμενα.![]()
ολοι εχουν τα κουμπια τους.....Ποταποί,χυδαίοι,πρόστυχοι,σεξομανείς,χαμερπή υποκείμενα.![]()
Ποταποί,χυδαίοι,πρόστυχοι,σεξομανείς,χαμερπή υποκείμενα.![]()
Εμπεριέχεται στο ''σεξομανείς''.ξέχασες το καυλιάρηδες![]()
α τον πούστηta mathate?? o gios tis bruk apo to tolmi kai gohteis girise gay tsonta!