Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

Επισκέπτης
ναι ρε πωωωωω :headbang: ξενέρωμα, όταν ήμουν παιδάκι μου το κάνανε :uglystupid:
κάτι τέτοια λες και αποδεικνύεις ότι έχεις ακόμα μέσα σου τα γονίδια της φυλής μας :rockon: :rockon: :rockon:

Σου δίναν τσίχλα αντί για ΔΕΚΑΛΕΠΤΟ όταν ήσουν παιδάκι;;; Αφού εσύ πρόλαβες και τα πενηνταράκια με τη τρύπα :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Λολ,το άλλο που κάνουν πολλοί ψιλικατζήδες/περιπτεράδες το ξέρεις;

Αγοράζει κάτι,και αν δεν έχουν ρέστα 10 λεπτά,σου λένε πάρε μια τσίχλα :grin:

Οι χειροτεροι ειναι οι ταριφες...Αλλα ειναι και αυτοι που χτυπηθηκαν πρωτοι απο την κριση....    :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Σε έχουν κλέψει ταρίφες εσένα;;; :think: :think: :think:
οι χειροτερες ειναι οι ελλεηνιδες στη σειρα για τα τυροπιταδικα :rockon: τους ζητας να σου χαλασουν ενα πενηνταρικο και σε κλεβουν στα ρεστα  :rockon: καμια σχεση με τις ρωσσιδες που αποφευγουν να μπουν σε αυτη τη διαδικασια  :rockon:

Επισκέπτης
Λολ,θυμάμαι παλιά ένα σουβλατζή τότε μετά την αλλαγή δραχμής με €,που μου πάσαρε δραχμές.....αλλά ευτυχώς 2λεπτα,5λεπτα :tooth: :tooth: :tooth:

Επισκέπτης
οι χειροτερες ειναι οι ελλεηνιδες στη σειρα για τα τυροπιταδικα :rockon: τους ζητας να σου χαλασουν ενα πενηνταρικο και σε κλεβουν στα ρεστα  :rockon: καμια σχεση με τις ρωσσιδες που αποφευγουν να μπουν σε αυτη τη διαδικασια  :rockon:

Έλα βρε μέμο....πάλι με τις Ελληνίδες τα έβαλες είχες δεν είχες;;;;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Σε έχουν κλέψει ταρίφες εσένα;;; :think: :think: :think:

Αυτοι ρε στρογγυλοποιουν προς τα πανω κατα βουληση....6,25 γραφει δινεις 7 και σου δινουν 50λεπτο....Ενα διαστημα κουβαλουσα ενα σωρο ψιλα για σπασιμο...Πρεπει να φαγα πολυ βρισιδι τοτε....χοχοχοχοχο......    :dancing: :dancing: :dancing:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Εμένα πολύ συχνά με κλέβουν με τα ρέστα πάντως,μέχρι 2e μου έχουν φάει!!!! >:(

Πολύ χαίρομαι που τους γαμάει το ΠΑΣΟΚ!!!! :rockon:

Καλα ρε εσυ τ α ρεστα δεν τα ελεγχεις....Και γω που κλαιγομαι για 20 λεπτα....    :grin: :grin: :grin:

Παντως τωρα τελευταια πετυχα και καλους νεαρους ταριφες...Στρογγυλοποιουσαν κατα κατω.....Οι μεγαλυτεροι ειναι για τον πουτσο και μια συγκεκριμενη γυναικα που εχω πετυχει 3 (!) φορες εδω Σαλονικα ειναι για πολυ ξυλο......

Επισκέπτης
Αυτοι ρε στρογγυλοποιουν προς τα πανω κατα βουληση....6,25 γραφει δινεις 7 και σου δινουν 50λεπτο....Ενα διαστημα κουβαλουσα ενα σωρο ψιλα για σπασιμο...Πρεπει να φαγα πολυ βρισιδι τοτε....χοχοχοχοχο......    :dancing: :dancing: :dancing:

Νόμιζα ότι θα αντιδρου΄σες που σε έκλεβαν...σε είχα για τσαμπουκαλού :P

γιατι ρε τυπε κιθαρα να τις ανεχτω με το ζορι? αμα εσενα σου εκλεινα τη μυτη και δε σου μυριζε θα ετρωγες ενα ψοφιο ποντικι???

Γιατί φίλε μου,είσαι στην Ελλάδα και κατά βάση έχουμε Ελληνίδες εδώ.....και θα τις ανεχτείς θέλοντας και μη :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Επισκέπτης
Καλα ρε εσυ τ α ρεστα δεν τα ελεγχεις....Και γω που κλαιγομαι για 20 λεπτα....    :grin: :grin: :grin:

Παντως τωρα τελευταια πετυχα και καλους νεαρους ταριφες...Στρογγυλοποιουσαν κατα κατω.....Οι μεγαλυτεροι ειναι για τον πουτσο και μια συγκεκριμενη γυναικα που εχω πετυχει 3 (!) φορες εδω Σαλονικα ειναι για πολυ ξυλο......

Λολ,όντως οι νεαροί ταξιτζήδες,συν τοις άλλοις,δε μιλάνε όλη την ώρα.......αν ο ταξ. είναι πάνω από 50 τη γάμησες.....αλλά υπάρχουν και εξαιρέσεις :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom