kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
μπαν θα υπάρχουν όσο υπάρχουν ρουφιάνοισεμνα μαλακα εσυ θα φας μπαν![]()
μπαν θα υπάρχουν όσο υπάρχουν ρουφιάνοισεμνα μαλακα εσυ θα φας μπαν![]()
Α δεν έχω ιδέα,αν σε ενδιαφέρει πάντως μπορώ να πάρω τον φίλο μου τον Γκιουράη να τον ρώτησω.στο ισταμπουλε τι ειναι![]()
αυτο ειναι υπονοουμενομπαν θα υπάρχουν όσο υπάρχουν ρουφιάνοι![]()
ναι για ρωταΑ δεν έχω ιδέα,αν σε ενδιαφέρει πάντως μπορώ να πάρω τον φίλο μου τον Γκιουράη να τον ρώτησω.![]()
2 τα δικά μου και ένα του παπαζόλη 3ποσα αρχιδια?![]()
![]()
όλοι είμαστε εν δυνάμει ρουφιάνοιαυτο ειναι υπονοουμενοσε ποιον αναφερεσαι
δε πιστευω στο φιλαρακι μου γλιτσα
![]()
Ποια πούτσα έρχεται ρεεεε;;;έτσι κ αγριέψει ο Τούρκος,μην αγριέψει μόνο...ναι για ρωτακαι πες μου εχει μαζεψει τα μπαγαζια του η οχι ακομα
η ΠΟΥΤΣΑ ερχεται
![]()
Έχεις κ αρχίδια ρε μαλάκα;;; :oκοίτα να δεις κ δεν στο χα!!!!2 τα δικά μου και ένα του παπαζόλη 3αρκούν για την δουλειά
![]()
![]()
![]()
θα γινει wild turkeyΠοια πούτσα έρχεται ρεεεε;;;έτσι κ αγριέψει ο Τούρκος,μην αγριέψει μόνο...
Το εφτιαξαΠοιο μικρή εικόνα δεν βρήκες,κολλάει παλιό $@%!%!@%!#%!!!!![]()
Και πολύ γρήγορα κιόλας,να φανταστείς νόμισα το δικό μου pc είχε κόλλημα κ έσβησα το προηγούμενο post για να μην σε στολίσω άδικα!!!!Το εφτιαξα![]()
τι εγινε ρε παιχτηάντε γαμίδια με τον πουστόγαυρο![]()
ο μέλμπεργκ άκουσα στο ράδιο ότι κλώτσησε αντίπαλο και έφαγε κίτρινητι εγινε ρε παιχτηκερδισε και σε χαλασε
η εχασε και τον ειχες στο στοιχημα
![]()
ρε μαλακα πλακα κανεις κερδισεο μέλμπεργκ άκουσα στο ράδιο ότι κλώτσησε αντίπαλο και έφαγε κίτρινη![]()
![]()
![]()
ανατροπή με γκολ στο 80φεύγα και στο 94 >ρε μαλακα πλακα κανεις κερδισε![]()
Μαλάκας γαύρος είσαι;;;;τι εγινε ρε παιχτηκερδισε και σε χαλασε
η εχασε και τον ειχες στο στοιχημα
![]()
α ρε πικραανατροπή με γκολ στο 80φεύγα και στο 94 >![]()
ε οχι ρε μαλακα μην μου πεις οτι εισαι ολυμπιακοςΜαλάκας γαύρος είσαι;;;;
Αν είσαι από αύριο γίνομαι τούρκος(παόκι δηλαδή).![]()
Είπα να ντυθώ φουλ στα κόκκινα...ΚΚΕ κ ΟΣΦΠ...αλλά αν είσαι κ εσύ γαύρος θα γίνω πανσεραϊκός!!!!ε οχι ρε μαλακα μην μου πεις οτι εισαι ολυμπιακος
μας ντροπιαζεις![]()
αυτο ειναι υποσχεσηΕίπα να ντυθώ φουλ στα κόκκινα...ΚΚΕ κ ΟΣΦΠ...αλλά αν είσαι κ εσύ γαύρος θα γίνω πανσεραϊκός!!!!![]()