lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
βρισκεις?Δυνατα επιχειρηματα στον αντιλογο, οπως παντα...
βρισκεις?Δυνατα επιχειρηματα στον αντιλογο, οπως παντα...
μηπως δεν ητανε 55αρης αλλα εμοιαζε με 55? εχουμε πολλους τετοιους και εδω αλλωστε ;)
μηπως δεν ητανε 55αρης αλλα εμοιαζε με 55? εχουμε πολλους τετοιους και εδω αλλωστε ;)
ναι ο κιθαρας που σε βριζει και σε λοιδωρει πισωπλατα σε καθε ευκαιρια ;) ολοι θυμουνται εδω μεσα την περιοδο που μας απαγορευε με φασιστικο τροπο ακομη και να αναφερουμε το ονομα σου ;) το νουσου ;)ο μπαχαλακιας ο απολυτος θα το φαει το κεφαλι του οσο συνεχιζει να προκλαει μα μποι κιθαρας ;)
φακιου ρεναι ο κιθαρας που σε βριζει και σε λοιδωρει πισωπλατα σε καθε ευκαιρια ;) ολοι θυμουνται εδω μεσα την περιοδο που μας απαγορευε με φασιστικο τροπο ακομη και να αναφερουμε το ονομα σου ;) το νουσου ;)
εγω σε φακιου, εσυ θα τοχεις το προβλημα ;) το νουσου αυτος μεχρι και μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις ;)φακιου ρε![]()
ναι ο κιθαρας που σε βριζει και σε λοιδωρει πισωπλατα σε καθε ευκαιρια ;) ολοι θυμουνται εδω μεσα την περιοδο που μας απαγορευε με φασιστικο τροπο ακομη και να αναφερουμε το ονομα σου ;) το νουσου ;)
Εγώ είμαι 55αρης και πληροφορικάριος,αλλά μοιάζω με 25....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Λεεεεελο, μπανανα...φακιου ρε![]()
μη μπερδευεσαιεγω σε φακιου, εσυ θα τοχεις το προβλημα ;) το νουσου αυτος μεχρι και μουστακι θα σε βαλει να ξυρισεις ;)
οι ρωσσοι με 2 το γραφουνε, κατι περισσοτερο θα ξερουνμη μπερδευεσαιτο ρωσιδια μ ενα "σ"
![]()
αυτα να τα πεις στη Βελβυ του σε λεει τσουλαραΜεμο μη σπερνεις εριδες και δοχονοια στα μελη του μπου
μουνιτσα εισαι η μονη καυλα που εμεινεΜεμο μη σπερνεις εριδες και δοχονοια στα μελη του μπου
δε σπερνει διχονοιες...απλα προσπαθει ματαια να τσιγκλισει μα μποι ;)Μεμο μη σπερνεις εριδες και δοχονοια στα μελη του μπου
κουκουκουκου κουκου καλημερα![]()
μουνιτσα εισαι η μονη καυλα που εμεινε![]()
![]()
μονο μ εσενα θα πιρφορουμε τωρα
![]()
ποιος τη χαρη σου
![]()
![]()
![]()
Έχουμε και την Αντιγόνη και τη Ρυθμ.....οι υπόλοιπες εξαφανίστηκαν![]()
για ρωτα τον γλ που πηγαν ;)Έχουμε και την Αντιγόνη και τη Ρυθμ.....οι υπόλοιπες εξαφανίστηκαν![]()
δε σπερνει διχονοιες...απλα προσπαθει ματαια να τσιγκλισει μα μποι ;)