gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
οκ.....αντισθενη ελπιζω να ειναι αρκετα μεγαλο το μεγεθος και να βλεπεις τι θελει ο λαος.....θελω να με λες [size=60pt]τιμημενο [/size]ποκερσταρ![]()
![]()
![]()
οκ.....αντισθενη ελπιζω να ειναι αρκετα μεγαλο το μεγεθος και να βλεπεις τι θελει ο λαος.....θελω να με λες [size=60pt]τιμημενο [/size]ποκερσταρ![]()
![]()
![]()
εχω καποιες κριτικες που πρεπει να γραψω, και ισως ειναι η αφορμηοκ.....αντισθενη ελπιζω να ειναι αρκετα μεγαλο το μεγεθος και να βλεπεις τι θελει ο λαος.....
Η δικταροτια του Gl φτανει στρο τελος της![]()
Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της.... ;)εχω καποιες κριτικες που πρεπει να γραψω, και ισως ειναι η αφορμη![]()
Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της.... ;)
ο gl βαζει βυσμα και κανει τιμημενους τους εραστες του ...
κυριε ελεησον![]()
Τίποτε δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια ιδέα που έχει έρθει η ώρα της.... ;)
ρε φιλε τραβαω μαλακια τελευταια και δεν μπορω να χυσω....μηπως να ανοιξω θεμα σαν τον φραντσεσκο.;;;
πηγα ηρθα και εσυ ακομα
![]()
οκ.....αντισθενη ελπιζω να ειναι αρκετα μεγαλο το μεγεθος και να βλεπεις τι θελει ο λαος.....
ρε παπαζολ εσεις τα κουμουνια μηπως βαρατε καμια ομαδικηΠέτυχε η δικιά σου η ->;;;
![]()
Γιατί να αλλάξει,επειδή το'πε ο glουλάς;;;ακομα να αλλαξει το αξιωμα του σταμ???
Γιατί να αλλάξει,επειδή το'πε ο glουλάς;;;![]()
![]()
![]()
![]()
θα κανω και τους ζελοτειπ,σταμ90,πηγασο,βιλμα,βελβυ,περσονα,δεληολανη και μετα θα κλεισω ησυχος τα ματια.....![]()
ειμαι στρατιωτικος ιερωμενος με τον βαθμο του ταξιαρχου......ελα να σε ευλογησω τεκνον μου
μ'αυτα και μ'αυτα βλεπω να σε καθαιρεσουν στο τελος
σοβαρεψου λιγο ρε ραμολιμεντο
αληθεια μηπως εισαι κανας γεροπορνος παπας![]()
σε εφεδρεια γινομαι αντιστρατηγος....Μου φαινεται θα βγαλω τον γλ σε εφεδρεια![]()