Νέα

Chat room/Έχεις pm/Spam/Άρλεκιν thread

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 549K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Να μπει κανονικό τσατ στο σάιτ ;

• Ο jimy.m. να ποστάρει μετά τα μεσάνυχτα

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο baros να πει καλή κουβέντα και να την εννοεί

Ψήφοι: 11 8,7%
  • Ο dimmits να έρθει Αθήνα και να πάει Αγκυρας

Ψήφοι: 10 7,9%
  • Ο the saint να μη ζητήσει κώλο από εκδιδόμενη

Ψήφοι: 21 16,5%
  • Ο Αθηναίος να πουλήσει τη μάσκα

Ψήφοι: 8 6,3%
  • Ο iuakoya να συναντήσει τον jimy.m.

Ψήφοι: 15 11,8%
  • Ο Tassos Karipidis να πάρει πιπίνι

Ψήφοι: 17 13,4%
  • Ο βάτραχος να επιστρέψει

Ψήφοι: 27 21,3%
  • Ολοι να καταλήξουμε στο υπόγειο

Ψήφοι: 36 28,3%
  • Τίποτα από τα παραπάνω

Ψήφοι: 35 27,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    127

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
η αντριαννα πριν μια βδομαδα  ...η μονη πουτανα που μου χει κανει

πριν λίγη ώρα μου έκανε για πρώτη φορά μία μιλφέιγ μασατζού :huh:

βασικά όπως είχε τελειώσει το τρίψιμο βγάζει την γλώσσα και αρχίζει να περνάει πινέλο την πλάτη κτλ, ως εδώ όλα καλά :P
μετά αρχίζει και κατεβαίνει πιο κάτω και καταλαβαίνει ότι σφίγγομαι, γελάει και μου λέει χαλάρωσε :P
εγώ ανασηκώνομαι και μου λέει ξάπλωσε πάλι :huh: ξαπλώνω ανάσκελα λοιπόν για να μην της δώσω έδαφος...
αλλά ελεί που είχε αρχίσει το κλαρίνο τσουπ κάνει μια μαεστρική κίνηση και άρχισε γλειφοκωλάδα :huh: :huh: :huh:
προφανώς θα το είχε στάνταρ στο πρόγραμμα σαν σπεσιαλιτέ κι έτσι :idiot:
μαλακία ήταν, αισθάνθηκα δυσφορία και την σταμάτησα :P

εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι λίγες στιγμές πριν ήμουν έτοιμος να την αρχίσω στα γλωσσόφιλα *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
χαλρωσε την κωλοτρυπιδα σου μεταφορικα και κυριολεκτικα ρε γατε  :jerking:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
πριν λίγη ώρα μου έκανε για πρώτη φορά μία μιλφέιγ μασατζού :huh:

βασικά όπως είχε τελειώσει το τρίψιμο βγάζει την γλώσσα και αρχίζει να περνάει πινέλο την πλάτη κτλ, ως εδώ όλα καλά :P
μετά αρχίζει και κατεβαίνει πιο κάτω και καταλαβαίνει ότι σφίγγομαι, γελάει και μου λέει χαλάρωσε :P
εγώ ανασηκώνομαι και μου λέει ξάπλωσε πάλι :huh: ξαπλώνω ανάσκελα λοιπόν για να μην της δώσω έδαφος...
αλλά ελεί που είχε αρχίσει το κλαρίνο τσουπ κάνει μια μαεστρική κίνηση και άρχισε γλειφοκωλάδα :huh: :huh: :huh:
προφανώς θα το είχε στάνταρ στο πρόγραμμα σαν σπεσιαλιτέ κι έτσι :idiot:
μαλακία ήταν, αισθάνθηκα δυσφορία και την σταμάτησα :P

εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι λίγες στιγμές πριν ήμουν έτοιμος να την αρχίσω στα γλωσσόφιλα *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P *P
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα μπουλη  :birdman:

ουτε σας σας αρεσουν τα δαχτυλακια απο ομορφα γυναικεια ποδια  :-* :-* :-*
ξερω τι λεω εγω στραπονακια...ο κοσμας βλεπεις ειχε κολλημα με το θεμα...δε γινεται να νιωσεις δυσφορια οπου και να σε γλειψουν...και δε σου λεω οτι ειναι τπτ ιδιαιτερο το γλειφοκωλι...εμενα λιγα μου λεει...αλλα μην ακουω και για δυσφοριες... :jerking:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ξερω τι λεω εγω στραπονακια...ο κοσμας βλεπεις ειχε κολλημα με το θεμα...δε γινεται να νιωσεις δυσφορια οπου και να σε γλειψουν...και δε σου λεω οτι ειναι τπτ ιδιαιτερο το γλειφοκωλι...εμενα λιγα μου λεει...αλλα μην ακουω και για δυσφοριες... :jerking:
:zfuck:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
:huh:
τι λε ρε φιλε :birdman:εσυ εισαι εκλεκτικος τυπος :birdman:μηπως γουσταρεις πιο πολυ το δαχτυλακι :birdman:δε πιστευω να εχει παιχτει σεναριο με τη κωλοδαχτυλου του σαιτ :birdman:
δε μας τα λες καλα δικε μου :birdman:καθολου καλα :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
τι λε ρε φιλε :birdman:εσυ εισαι εκλεκτικος τυπος :birdman:μηπως γουσταρεις πιο πολυ το δαχτυλακι :birdman:δε πιστευω να εχει παιχτει σεναριο με τη κωλοδαχτυλου του σαιτ :birdman:

ε βεβαια , που να σου κανει το δαχτυλο εσενα  :2funny: :2funny: :2funny:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
οχι :birdman:το δαχτυλο μου προκαλει δυσφορια κι εμενα :birdman:και δεν ειναι λογω κολληματος :birdman: ειναι οτι νιωθω οτι μου ρχεται να χεσω :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
φίλε η σκέψη του να γλείφει κάποια εκεί απ'όπου χέζουμε μου προκαλεί από μόνη της δυσφορία, ο καθένας έχει τα δικά του ταμπού, τουλάχιστον εγώ δεν κατακρίνω...όπως την βρίσκει ο καθένας.

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
φίλε η σκέψη του να γλείφει κάποια εκεί απ'όπου χέζουμε μου προκαλεί από μόνη της δυσφορία, ο καθένας έχει τα δικά του ταμπού, τουλάχιστον εγώ δεν κατακρίνω...όπως την βρίσκει ο καθένας.
περαστικα λοιπον ;)

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
ε βεβαια , που να σου κανει το δαχτυλο εσενα  :2funny: :2funny: :2funny:
ε οχι ρε σταμ :birdman:ε οχι :birdman:μιλας και συ :birdman:δε μας τα λες καλα :birdman:για πε εχεις κανα νεο φετιχ :birdman:μηπως θες φιμωμα με αναλ μπαλες :birdman:δεσιμο στο κρεβατι :birdman:και στραπονιασμα μεχρι να βγαλεις αιμα :birdman:για πε μας :birdman:ατακτο αγορι :birdman:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
αν θες μπορώ να σου πω πού θα την βρεις αλλά κοστίζει 70Ε :P

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ε οχι ρε σταμ :birdman:ε οχι :birdman:μιλας και συ :birdman:δε μας τα λες καλα :birdman:για πε εχεις κανα νεο φετιχ :birdman:μηπως θες φιμωμα με αναλ μπαλες :birdman:δεσιμο στο κρεβατι :birdman:και στραπονιασμα μεχρι να βγαλεις αιμα :birdman:για πε μας :birdman:ατακτο αγορι :birdman:
εγω ειμαι ρισκι  :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
αν θες μπορώ να σου πω πού θα την βρεις αλλά κοστίζει 70Ε :P
δε μου λεει κατι φιλε το γλειφοκωλι,σου ειπα ;)αν δεν ειχα πουτσα και αρχιδια μπορει να μου λεγε...αλλα προς το παρον γλειφοκωλι="χασιμο χρονου" απο γλειψιμο αρχιδιων πουτσας ;)απλα η αντριαννα επειδη με ξενερωσε και ηθελα να χυσω εβγαλα καποτα και τον επαιζα κι αυτη εκανε τη δουλεια της ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom