TAFTAAR
Μέγας
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 202
- Πόντοι
- 4.525
Καλησπέρα σαςΚαλησπερα κυριοι ..
Καλησπέρα σαςΚαλησπερα κυριοι ..
Kαλως την βιλμα....
Καλησπερα κυριοι ..
Καλησπέρα σας
ελα παιχταρα μουΚαλησπερα κυριοι ..
Θεμα αισθητικης .....Πραμγατι αυτο το τατου δε ειναι που ωραιο
Τι λεει τιτανομεγιστε χυστη;ελα παιχταρα μου
Σε λεπτομερειες θα κολλησουμε τωρα ?Τα έβαλα σε σωστή σειρά τα σμάιλις;
Που εισαι φιλε αγαπουλη;Καλησπέρα σας
ΣπεραααααααααααΚαλησπερα κυριοι ..
που να ειμαι?στη φυλης....Που εισαι φιλε αγαπουλη;
ναι το ειδα ...για τις δυσκολες ωρεςΤι λεει τιτανομεγιστε χυστη;
Η Αννα η μολδαβεζα εγινε παλι μεταμεσονυχτια
Σπερααα ΜητσοΣπερααααααααααα
Πηγα χθες το πρωι Τροφωνιου αλλα δεν πετυχα κατι ιδιαιτερα καλο,γουστα ειναι βεβαια..Μονο ενα μιλφακι ειχε ωραιο προσωπο στο τελευταιο σπιτι.ναι το ειδα ...για τις δυσκολες ωρες
πυρφορησες πουθενα?Σπερααα ΜητσοΠηγα χθες το πρωι Τροφωνιου αλλα δεν πετυχα κατι ιδιαιτερα καλο,γουστα ειναι βεβαια..Μονο ενα μιλφακι ειχε ωραιο προσωπο στο τελευταιο σπιτι.
μητσο ξερεις κι εσυ την αννα?Προτεινω να μην κοιμαστε τα βραδια για να πηγαινετε στης Αννας της μολδαβεζας
Στη τρελοκοτσιδου αν και ηθελα πιπινι δεν βρηκα κατι αξιολογο..πυρφορησες πουθενα?
Μια που πιασαμε να λεμε για την Αννα,την ειχα πετυχει σε καφετερια με δυο φιλες της επισης ξανθιες,φυγανε με ενα καμπριο αυτοκινητο δεν θυμαμαι μαρκα..Προτεινω να μην κοιμαστε τα βραδια για να πηγαινετε στης Αννας της μολδαβεζας
εκτος απ το οτι εγραψα το γλωσσοφιλα μ ενα σ τι αλλο σου φαινεται αστειο στραπονακια[glow=red,2,300]ακαποτα,γλωσοφιλα,γλειφομουνια γλειφοκωλια κλπ δεν κανω[/glow]
οχι μπουλη μου :-* :-*εκτος απ το οτι εγραψα το γλωσσοφιλα μ ενα σ τι αλλο σου φαινεται αστειο στραπονακια
εγω εχω ντετολ υγρα μαντηλακια με εξτρα αντιβακτηριδιακη δρασηοχι μπουλη μου :-* :-*
γελαω γιατι μου θυμησες τον παπαζολη που κανει μπανιο με μπεταντιν εαν τα κανει ολα αυτα