lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
χαχαχα αφου με ποναει στα καπακια που το τρωωμήπως σε πονάει η κοιλίτσα και μπερδεύεσαι![]()
χαχαχα αφου με ποναει στα καπακια που το τρωωμήπως σε πονάει η κοιλίτσα και μπερδεύεσαι![]()
παιρνω και αντιβιωση βεβαια εδω και ποσον καιρο οποτε μπορει να με ποναει κι απ αυτο![]()
do you love me antigonaki?ναι ρε χαζε
σου'χει πειραξει το στομάχι η αντιβίωση
αντε και μας βάζεις και ψάχνουμε τι έχεις!
περαστικα σου lustforlife !!!παιρνω και αντιβιωση βεβαια εδω και ποσον καιρο οποτε μπορει να με ποναει κι απ αυτο![]()
Γεια σου κουκλακη .... το ψαρι καλο ?καλησπερα Αντιγονη και τα υπολοιπα μελη που ειναι εδω![]()
δοκίμασε να το τρως αφού έχεις χτυπήσει 2 πιτόγυρα ;)καλα ειμαι ρε παιδια δεν εχω τιποτα... :Sμονο το στομαχι με πιανει οταν τρωω γιαουρτι >![]()
τοτε δε θα πειναωδοκίμασε να το τρως αφού έχεις χτυπήσει 2 πιτόγυρα ;)
καλο καλο μονο παραλιγο να τρωγα κανα αγκαθι και θα πνιγομουν ! εσυ τι καλο εφαγες ?Γεια σου κουκλακη .... το ψαρι καλο ?
καλα ειμαι ρε παιδια δεν εχω τιποτα... :Sμονο το στομαχακι με πιανει οταν τρωω γιαουρτι >![]()
τοτε δε θα πειναω![]()
καταλαβα ... γιαυτο τα αποφευγω τα ψαρια...καλο καλο μονο παραλιγο να τρωγα κανα αγκαθι και θα πνιγομουν ! εσυ τι καλο εφαγες ?
νταξει ρε παιδια :Sευχαριστω για το ενδιαφερον σας παντωςΜα δεν θα το τρως επειδη πεινας, για να σε βοηθησει στη χωνεψη θα το φας.....![]()
Βρε μανια να τον μπουκωσετε τον ανθρωπο......Μα δεν θα το τρως επειδη πεινας, για να σε βοηθησει στη χωνεψη θα το φας.....![]()
τελειαααααααααακαταλαβα ... γιαυτο τα αποφευγω τα ψαρια...![]()
![]()
![]()
![]()
ΜΟΥΣΑΚΑ !!!!!!! Ευγενικη χορηγια μιας κορασιδας !!!!!!!!!![]()
με πατατα η χωρις?Βρε μανια να τον μπουκωσετε τον ανθρωπο......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()