lustforlife
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 82
- Like
- 43
- Πόντοι
- 1.246
τι νεα καυλεαΚαλησπερα,καλως τους!!!!
Υ.Γ.Λουκριτια ποσους κλωνους εχεις;![]()
τι νεα καυλεαΚαλησπερα,καλως τους!!!!
Υ.Γ.Λουκριτια ποσους κλωνους εχεις;![]()
Άσε ήσυχο τον αρχηγόΜας κλανεις τα βοσκοτοπια μικρε αγαπουλη![]()
Μιλας στον μπουκ των μπουρδελωντι νεα καυλεαεχεις καμια πορνοπληροφορια
![]()
Μας κλανεις τα βοσκοτοπια μικρε αγαπουλη![]()
για λεγε παιχταρα μου να πιρφορισωΜιλας στον μπουκ των μπουρδελων![]()
Με οποιον δασκαλο καθισεις....Άσε ήσυχο τον αρχηγό![]()
![]()
![]()
![]()
2,03 εκατοσταOχι οσμεs περικαλω.....![]()
Γεια σου γιγαντα
Με οποιον δασκαλο καθισεις....2,03 εκατοστα
Καλησπερα τυπε,χαθηκε ο φιλος σπου ο γουλφακις,μπας και βρηκε κανα μαυρο τραβελο;![]()
Πολυ πιθανον τελευταια ελεγε περι μουνακιων εκτος οικων ανοχηςΠολυ πιθανον....Απο μικροs ειχε μια κλιση.....μιαν αποκλιση θα ελεγα , προs την συγκεκριμενη κατηγορια.....Να αγαπησε λεs???
Τα ξερεις τα δυνατα χαρτια -μιλφ ,η ευα -τωρα σονια που εψαχνες δουλευει στην διδυμουγια λεγε παιχταρα μου να πιρφορισω![]()
ρε μλκ αυτη ειναι η σονια που λενε?Πολυ πιθανον τελευταια ελεγε περι μουνακιων εκτος οικων ανοχηςΤα ξερεις τα δυνατα χαρτια -μιλφ ,η ευα -τωρα σονια που εψαχνες δουλευει στην διδυμου
![]()
Ναι,διδυμου στο πρωτο υπογειο οπως μπαινουμε απο αχαρνων..ρε μλκ αυτη ειναι η σονια που λενε?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Η Διδυμου παντως εγραψε κι αυτη ιστοριες .....Ναι,διδυμου στο πρωτο υπογειο οπως μπαινουμε απο αχαρνων..
Οντως...Δεν πηρα βεβαια ποτε την δασκαλα Αντριαννα,προτιμουσα τα 8α και 8βΗ Διδυμου παντως εγραψε κι αυτη ιστοριες .....
ναι το ειδα...τι αλλαζουν ονοματα οι ηλιθιεςΝαι,διδυμου στο πρωτο υπογειο οπως μπαινουμε απο αχαρνων..
εγω την πηρα την παρασκευη πρωτη φορα,ετσι για την ιστοριαΟντως...Δεν πηρα βεβαια ποτε την δασκαλα Αντριαννα,προτιμουσα τα 8α και 8β![]()
Η Διδυμου παντως εγραψε κι αυτη ιστοριες .....
Οντως...Δεν πηρα βεβαια ποτε την δασκαλα Αντριαννα,προτιμουσα τα 8α και 8β![]()
Οντως,ετσι εχουν χασει πελατεια πουτανες και πουτανες,συνηθως αυτοι που τις ανακαλυπτουν μετα απο καιρο δεν μιλανε τα λαμογιαναι το ειδα...τι αλλαζουν ονοματα οι ηλιθιεςκαι κανα οχι τοσο κοινοτυπο πουτανοονομα δε μπορουν να διαλεξουν?
ευα,σονια,λαουρα,τζουλια,λολιτα,ΑΝΝΑ,βικυ,βανεσα...![]()
![]()
ν ανοιξω θρεντ?![]()