loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εγω οχι ειπα....γτ δεν εχω...
εγω οχι ειπα....γτ δεν εχω...
Κρίμα θα ήτανε τα ψαράκια!!!το ενυδρειο θα σε μαρενε εσενα.
μου λειψες!το ενυδρειο θα σε μαρενε εσενα.
Τυχερή,πλήθος γαμπρών στα πόδια σου,διαλεξε έναν!!!μου λειψες!
εν τω μεταξυ εχω παρει απειρα πμ με προσφορες γ σεξ -ειδικα στην αρχη- και ακομα περισσοτερα που βλεπουν "λουκριτια"¨κ αυτοματα διαβαζουν "λουΓΚΡΑτια" και θελουν να με πηδηξουν.... :S :S :S
:o :o :o :oμου λειψες!
εν τω μεταξυ εχω παρει απειρα πμ με προσφορες γ σεξ -ειδικα στην αρχη- και ακομα περισσοτερα που βλεπουν "λουκριτια"¨κ αυτοματα διαβαζουν "λουΓΚΡΑτια" και θελουν να με πηδηξουν.... :S :S :S
Αθώο πλασματάκι!!!:o :o :o :o
ναι ε;ποτε;o oμοφυλοφιλος λουκρητια. τα παμε αυταααα
ενω μετα τσακιστηκαν......ορίστε, κι εγώ που όταν πρωτομπήκα τους έδινα και αφορμές να με λένε τελειωμένο πούστη κανείς δεν ήθελε να με πηδήξει
ωιμέ
Αχ στο ίδιο καζάνι βράζουμε!!!ορίστε, κι εγώ που όταν πρωτομπήκα τους έδινα και αφορμές να με λένε τελειωμένο πούστη κανείς δεν ήθελε να με πηδήξει
ωιμέ
εγω ειμαι στυλατος γκευ ομως...ορίστε, κι εγώ που όταν πρωτομπήκα τους έδινα και αφορμές να με λένε τελειωμένο πούστη κανείς δεν ήθελε να με πηδήξει
ωιμέ
ενω μετα τσακιστηκαν......
Λάθος κάνεις,έχει αυτοκίνητο!!!εμένα μου στέλνουνε ρομαντικά πμ για το πόσο ενδιαφέρον άτομο φαίνομαι και πόσο μα πόσο πολύ θα ήθελαν να με γνωρίσουν.
με θένε για το πνεύμα μου.
πεζέ![]()
εγω ειμαι στυλατος γκευ ομως...![]()
έχεις δίκιο, με κράζανε που είχα βάλει κάγκουρες :S
αν έχεις το θεό σου, το άκουσα κι αυτό.
ενώ αν είχα βάλει μοντέλα του γκοτιέ όλα θα ήταν μέλι γάλα :S
εντιτ: παπαζόλ, είσαι πνοή αέρα από τους παγετώνες τούτη τη ζεστή μέρα...
Merci,ότι μπορώ κάνω!!!εντιτ: παπαζόλ, είσαι πνοή αέρα από τους παγετώνες τούτη τη ζεστή μέρα...