το έχω εξηγήσει στο παρελθόν και στον μπάρο
βάζεις ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι πάνω στο μάτι (όχι στο τέρμα η θερμοκρασία για να μην αρπάξουν)
παίρνεις 2 φέτες ψωμί για τοστ και τις αλείφεις με βούτυρο καί από τις 2 πλευρές τους
τις ρίχνεις στο τηγάνι (το τηγάνι είναι στεγνό) και τις σιγοψήνεις πατώντας τις ελαφρά με ένα πιρούνι ή μια σπάτουλα
τις αναποδογυρίζεις να ροδίσουν από τις 2 μεριές (προσοχή γιατί αρπάζουν σχετικά εύκολα)
βάζεις μια φέτα τυρί πάνω στο ένα ψωμάκι (αν θες βάζεις και γαλοπούλα ή μορταδέλα κτλ), και το καπακώνεις με το άλλο
το πατάς λίγο ακόμα ελαφρά , το τυρί έχει ήδη λιώσει πέφτοντας στο ζεστό ψωμί, το αναποδογυρίζεις μια φορά ακόμα και είναι έτοιμο
το τοστ στο τηγάνι ΓΑΜΑΕΙ

έχει πολύ διαφορετική γεύση από εκείνο της τοστιέρας
