Επισκέπτης
με τον διαλογισμό φεύγεις από μυαλό και προσπαθείς να πλησιάσεις την Αρχή του σύμπαντος για να ενωθείς μαζί της και να γίνετε μία ουσία, καθαρή ενέργεια
καλύτερα;![]()
Ναι

με τον διαλογισμό φεύγεις από μυαλό και προσπαθείς να πλησιάσεις την Αρχή του σύμπαντος για να ενωθείς μαζί της και να γίνετε μία ουσία, καθαρή ενέργεια
καλύτερα;![]()
αυτο επιτιχάνεται μονον δια μεγαλης προσπάθειας , και οι μονοι που το πετυχαίνουν συνέχεια ειναι οι κινέζοι στο θηβέτ ;)με τον διαλογισμό φεύγεις από μυαλό και προσπαθείς να πλησιάσεις την Αρχή του σύμπαντος για να ενωθείς μαζί της και να γίνετε μία ουσία, καθαρή ενέργεια
καλύτερα;![]()
καλύτερα;![]()
αυτο επιτιχάνεται μονον δια μεγαλης προσπάθειας , και οι μονοι που το πετυχαίνουν συνέχεια ειναι οι κινέζοι στο θηβέτ ;)
οι σαολιν διαλογίζονται ακομα και μερες συνεχόμενες..
![]()
γεια σου γλ, ελπιζω το τζέρκινγκ να το κάνεις για τον βαρούλη και οχι για μας ;)
γουστάρεις να ασπαστούμε σαϊεντολογία;![]()
αγαπουλη σαολιναυτο επιτιχάνεται μονον δια μεγαλης προσπάθειας , και οι μονοι που το πετυχαίνουν συνέχεια ειναι οι κινέζοι στο θηβέτ ;)
οι σαολιν διαλογίζονται ακομα και μερες συνεχόμενες..
![]()
Αντελήφθην. Πάλι παρτούζες προσπαθείτε να κάμνετε...(Με χαιρετισμούς από το Σύμπαν).
γλιτσα αγορασες το τσονταδικο
εγω μπορει να ειμαι ερωτιάρης , αλλα δεν ειμαι μουνόδουλοςαγαπουλη σαολιν
καθε ποτε διαλογιζεσαι αγαπουλιστικα![]()
Δε ξέρω απ'αυτά![]()
εγω για τις γκομενες ξυριζομαι κατωεγω μπορει να ειμαι ερωτιάρης , αλλα δεν ειμαι μουνόδουλος
εσυ ακόμα και το μουστάκι σε εχω ικανο να κόψεις για γκομενα
ουστ ρε..
![]()
![]()
![]()
![]()
και ο βαροςούτε και γω, μαλακίες είναι
γνωστοί σαϊεντολόγοι είναι ο τραβόλτας και ο θωμακρούζ![]()
Νομίζω ότι τα έχετε λίγο αχταρμά στο όμορφο κεφαλάκι σας, αγαπητή Τίτσα.
επισης δεν το χω με την νς και την ισιδωρα φυλησυχε...δεν ξερω καν ποιες ειναι..
εν αμφιβολία είναι κλώνοι του γλ ή του χαρτμπρέικερ ;)